El akarták passzolni az Alavesnek,a Hanga deal keretein belül,mert ugyanaz a tulaj mint a Baskonianak. De nem jött az össze ilyen formábanLadislao Suarez írta:Douglas gyerek marad a Bárcánál?
Real Madrid vs. Barcelona
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Douglas gyerek marad a Bárcánál? Egyébként Coutinho meg Dembele nem biztos, hogy annyira perfektek lesznek a katalánoknál. Coutinho szerintem inkább átlag feletti, mint világklasszis. Dembele tehetséges de óriási nyomás lesz rajta. És nekem egy kissé szeleburdi a srác, bár az kétségtelen, hogy nagyon tehetséges.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ugye a tavalyi bajnokság lement úgy, hogy nem fújtak ellenük egyet sem. Az 38 meccs A kupában 2016 február 14-én, a Celtának volt lehetősége büntetőt rúgni ellenük.BlancoMark írta:Es csereben nem tudja valaki hogy hany meccsre duzzadt a sorozat, hogy ellenuk nem fujtak tizit?BBeno írta:ez nem erdekes hanem szanalmas. nem hiszem el hogy a birok nem tudjak hogy kik a nagy szimulansok. neymar suarez busquets stb egesz barcelona es ennek ellenere mindig minden kamu tizit megadnak nekik. ez undorito rablas ami mar lassan 10 eve a barcanak kedvez.
A Barcának ez volt a negyedik szezonja, hogy egyszer sem ítéltek ellenük.
Az elmúlt öt évben 47 nekik, 13 ellenük. A Realnál ez 44-22. (2017. tavaszi adat, remélem pontos)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerdán az első hazai meccsünk,megmutatjuk barcáeknak a szép kupáinkat?bajnoki,bl,eu szperkupát?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azt nem, de azért elég érdekes, hogy a legutóbbi klasszikuson kb a 3. percben kellett volna 11-est kapnunk, de nem. nope. suareznek meg erre befújnak egyet. a pirosakról ne is beszéljek, valahogy nekünk könnyebben kicsúsznak a lapok, mint a barcelónaéknak. amit cé is kapott másodiknak, szánalom.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
2015/16tól néztem, nálam úgy jött ki, hogy 41et rúgtak, és 2-t ellenük, ami elég beteg, de lehet benne hiba. Ha valakinek van ideje átnézheti pontosabban.BlancoMark írta:Es csereben nem tudja valaki hogy hany meccsre duzzadt a sorozat, hogy ellenuk nem fujtak tizit?BBeno írta:ez nem erdekes hanem szanalmas. nem hiszem el hogy a birok nem tudjak hogy kik a nagy szimulansok. neymar suarez busquets stb egesz barcelona es ennek ellenere mindig minden kamu tizit megadnak nekik. ez undorito rablas ami mar lassan 10 eve a barcanak kedvez.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- BlancoMark
Es csereben nem tudja valaki hogy hany meccsre duzzadt a sorozat, hogy ellenuk nem fujtak tizit?BBeno írta:ez nem erdekes hanem szanalmas. nem hiszem el hogy a birok nem tudjak hogy kik a nagy szimulansok. neymar suarez busquets stb egesz barcelona es ennek ellenere mindig minden kamu tizit megadnak nekik. ez undorito rablas ami mar lassan 10 eve a barcanak kedvez.
ez nem erdekes hanem szanalmas. nem hiszem el hogy a birok nem tudjak hogy kik a nagy szimulansok. neymar suarez busquets stb egesz barcelona es ennek ellenere mindig minden kamu tizit megadnak nekik. ez undorito rablas ami mar lassan 10 eve a barcanak kedvez.
- Csabi
- Kapcsolat:
egy patkány, ezt mindenki tudja, mégis megeszi a bíró a visítós fetrengését. érdekes.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezt az embert nem szabadna palya kozelebe engedni, mert elgurul a gyogyszere.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És akkor ezek után ne mondja azt az ember, hogy addig nem néz futballt, míg végre nem lesz egy normális játékvezetés, videóbíróval vagy anélkül tök mindegy, hogy hogyan, de ez tiszta debil.Realista24 írta:Ezenkívül volt még egy eset, amikor utánarúgott Ramosnak. Mellé a szimulálás. Végeredmény? Ronaldo 5 mecces eltiltás.BBeno írta:https://giphy.com/gifs/2kVHJqjzWvzPi
ezt meg igy a meccs margojara. utanrugas. egybol piros.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezenkívül volt még egy eset, amikor utánarúgott Ramosnak. Mellé a szimulálás. Végeredmény? Ronaldo 5 mecces eltiltás.BBeno írta:https://giphy.com/gifs/2kVHJqjzWvzPi
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
A piac már felborult. A barca vergődésének meg legfőképpen a vezetőségük az oka nem az,hogy tudják,hogy mennyi pénzük van.
Én nem hiszem,pl nekünk mindig is volt pénzünk és ezt mindig is tudta mindenki,még is igazán nagy összeget csak minőségre kellett költsünk.Persze volt pár lufink nekünk is mint James vagy bale(aki szerintem egy angol csapatnak azért simán megérte volna azt az összeget amit mi adtunk érte,ő egyszerűen csak rossz helyen van) de mi a rekordogazolásokat aranylabdásokra költöttük.A lényeg,hogy Pereznél belehet próbálkozni,hogy adjon 150et Neymarért de akkor ő el is köszön.Míg ezt a bartót vagy kit augusztus 31ikén is le lehet térdeltetni majd 150 millával dembeléért ha a dortmundosok szeretnének egy kicsit szórakozni.
Komolytalan az egész odaát és ez iszonyat szórakoztató annak tudatában ami vetítést lenyomtak a saját nevelésekkel meg azzal,hogy ők kinevelik az aranylabdásokat,most meg az anyjukat is odaadnák egy középszer Coutinhoért.Pedig milyen jókat kacagtak a csúnya Madridon amikor költötte a nagy pénzeket,hogy ott maradjon ahova való.
Kiváncsi leszek,hogy amikor teljesen kifingik ez a generációjuk a vezetőségük(a következő) képes lesz e arra amire nálunk pl Perez,mert a mai viszonyok mellett,könnyen mehet egy klub a süllyesztőbe és visszakapaszkodni nagyon nehéz,náluk meg kb Messi a minden,ha neki vége nem tudom mi lesz ott.
A stílusukkal is csak magukat áltatják ,guardiola távoztával váltani kellett volna.Vagy most addig erőltetik a labdatartós focit amíg 100 év alatt összeáll még egy messi iniesta xavi trió? Mert akkor nem sok jóban lesz részük.Minden komolyabb csapat (de már a kisebb spanyolok is) tudják,hogy mit kell ellenük játszani de ők még mindig a nagy filozófiához visznek edzőket játékosokat.Az ő dolguk.
Mindenesetre örülők,hogy a Real Madrid értékei nem a balettről meg a labdabirtoklásról szólnak hanem a győzelmekről.
Én nem hiszem,pl nekünk mindig is volt pénzünk és ezt mindig is tudta mindenki,még is igazán nagy összeget csak minőségre kellett költsünk.Persze volt pár lufink nekünk is mint James vagy bale(aki szerintem egy angol csapatnak azért simán megérte volna azt az összeget amit mi adtunk érte,ő egyszerűen csak rossz helyen van) de mi a rekordogazolásokat aranylabdásokra költöttük.A lényeg,hogy Pereznél belehet próbálkozni,hogy adjon 150et Neymarért de akkor ő el is köszön.Míg ezt a bartót vagy kit augusztus 31ikén is le lehet térdeltetni majd 150 millával dembeléért ha a dortmundosok szeretnének egy kicsit szórakozni.
Komolytalan az egész odaát és ez iszonyat szórakoztató annak tudatában ami vetítést lenyomtak a saját nevelésekkel meg azzal,hogy ők kinevelik az aranylabdásokat,most meg az anyjukat is odaadnák egy középszer Coutinhoért.Pedig milyen jókat kacagtak a csúnya Madridon amikor költötte a nagy pénzeket,hogy ott maradjon ahova való.
Kiváncsi leszek,hogy amikor teljesen kifingik ez a generációjuk a vezetőségük(a következő) képes lesz e arra amire nálunk pl Perez,mert a mai viszonyok mellett,könnyen mehet egy klub a süllyesztőbe és visszakapaszkodni nagyon nehéz,náluk meg kb Messi a minden,ha neki vége nem tudom mi lesz ott.
A stílusukkal is csak magukat áltatják ,guardiola távoztával váltani kellett volna.Vagy most addig erőltetik a labdatartós focit amíg 100 év alatt összeáll még egy messi iniesta xavi trió? Mert akkor nem sok jóban lesz részük.Minden komolyabb csapat (de már a kisebb spanyolok is) tudják,hogy mit kell ellenük játszani de ők még mindig a nagy filozófiához visznek edzőket játékosokat.Az ő dolguk.
Mindenesetre örülők,hogy a Real Madrid értékei nem a balettről meg a labdabirtoklásról szólnak hanem a győzelmekről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2017. augusztus 15., kedd 14:26-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kapcsolat:
marcán van egy blog-cikk, ami a dembele -> barca átigazolást taglalja. nem tudom mennyire van kiszínezve. a lényege hogy a dortmund nem akarja elengedni, mert túl későn kezdték a tárgyalásokat. adtak időt dembelének meg abunak is hogy üljenek le tárgyalni a dortmund vezetőségével, ha el akarnak igazolni. ezt nem tették meg, így nem akarják őket eladni. akkor tesznek kivételt, ha a barca megfizeti azt, hogy ilyen későn igazlnak tőlük (és ezzel veszélyeztetik a szezonjukat) --> 150 milliót kérnek. a másik ok amiért nem akarják eladni, mert félnek attól, hogy a piac teljesen a fejére áll, ha eladják 100 millió felett dembelét, mert akkor velük is ugyanaz történik majd mint a barcával = mindenki tudja hogy neymar miatt tele vannak pénzzel, ezért minden üzletet dupla áron tudnak csak megkötni. ha megveszik dembelét 100+ áron, akkor velük is ugyanez lesz.
Mert te még sosem ütöttél még mellé semmit.El Classicocba
R24 majd lecsapja ezt a magas labdát, amúgy ha nem megy, írd hogy klasszikus, még mindig jobb
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hál istennek a szembe oldalon ültem a kapu mögött, Messi gólját közelről láttam, a Madrid találatokat meg majdnem sehogy..dzsi91 írta:Azért nem akármilyen gólt/gólörömöt láthattál élőben, élvezd ki
Ajánlom mindenkinek amúgy, hogy egy CR meccset nézzen meg élőben a kapu mögül, baromi kemény a pali helyezkedése. Nyilván ez nem újdonság, de ilyen szögből jobban látszanak a védelemben keletkező lyukak, és ahogy ő már szinte előre lecsap rájuk, brutál. Meg ahogy EB-n is írtam, még Iscot érdemes megnézni mindenképp, a helyezkedése is nagyon kemény, és még szebbben kezeli a bogyót élőbe. Marcelo, Kroos és Kovacic se voltak roasszak, de én Isco labdaérintéseinél féltem leginkább. Barca játékosok gondolom itt senkit nem érdekelnek, úgyhogy róluk nem zengek ódákat.
CR-nek viszont külön pacsi, még ha a bíró is kellett hozzá. A csüggedő hangulatot sikeresen feldobta pár percig a pirossal. Legalább ennyi örömünk volt a helyszínen. Amúgy a vereség ellenére is hatalmas élmény volt, aki teheti szerintem mindenképp próbáljon ki egy Clásicot élőben, TV-n keresztül alig jön át a stadion hangulat, pedig most az ultrák elvileg nem is voltak bent.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
R24 majd lecsapja ezt a magas labdát, amúgy ha nem megy, írd hogy klasszikus, még mindig jobbp.csabi1 írta:El Classicocba
Nézőpont kérdése, tévedtek nem egyszer meg nem kétszer a mi javunkra is. Most tényleg undorító volt látni mennyire tolják a barcát, de dühítőbb inkább az, hogy semmi sem fog történni. Nincs felelősségre vonás, nincs semmi. A szövetség védi a bírókat, nem lehet róluk beszélni mert büntetnek, nem állhatsz ki és mondhatod el, igen baszki, az a sárga kanári az ellenfélnek fújt, mindenki látta. A foci világa kezdi felismerni, hogy tenni kell a színészkedés ellen, utólag is lehet eltiltani patkányságokért játékosokat, akkor mi a büdös retkes francért nem vizsgálnak ki ilyen eseteket rendesen? Elhiszem, leülnek, megnézik, értékelik a bíró teljesítményét, de nem történik semmi előrelépésp.csabi1 írta:Engem nagyon zavar,hogy ilyen szinten belenyúlnak sorozatosan
Engem nagyon zavar,hogy ilyen szinten belenyúlnak sorozatosan az El Classicocba és rendre a Real Madrid kárára sajnos.
Én azt gondolom,hogy ez nem lehet véletlen és ez nagyon nagy baj.
Én azt gondolom,hogy ez nem lehet véletlen és ez nagyon nagy baj.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
BBeno írta:https://giphy.com/gifs/2kVHJqjzWvzPi
Nevetséges volt a bíró.
Azt se tudta mi merre hány méter.
Próbálta adni a kemény csávót és minden szarra szórt sárgát....
Suarez tizijénél konkrétan kontakt sem volt.
Luis dobta magát előre a kontakt pillanat előtt és úgy ért bele Navas keze.... Undorító tényleg...
ZIDANE