lolSolari írta:amit cr.
Kommentáld a híreket
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kommentáld a híreket
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
A tavasz után ezt így???Solari írta:amit cr.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
amit cr.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Messi már megint mit keres ott
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
A posztonkénti díjnál meg így állunk:ArjenMagicRobben írta:CR, Messi, Buffon közül fogja kapni valaki az UEFA Év Játékosa díjat, persze elég nyílvánvaló, hogy CR kapja. Nem is ez az érdekes, hanem hogy 4-5. helyezett Modric és Kroos. Végre néhány ember onnan is látja, hogy milyen teljesítményt hoznak le ezek ketten középen.
Védök: Ramos, Marcelo, Bonucci,
Középpálya: Casemiro, Kroos, Modric, (vajon itt Madridi kapja? )
Támadók: Dybala, Messi, Cr
Meg lennék lepve ha minden kategóriát elhoznák, azt nem hiszem, hogy engedi az UEFA. Bár a papírforma szerint úgy lenne jogos.
(szerk.: kapusnál Navas a 4. szóval ott tuti nem nyerünk)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
CR, Messi, Buffon közül fogja kapni valaki az UEFA Év Játékosa díjat, persze elég nyílvánvaló, hogy CR kapja. Nem is ez az érdekes, hanem hogy 4-5. helyezett Modric és Kroos. Végre néhány ember onnan is látja, hogy milyen teljesítményt hoznak le ezek ketten középen.
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Viszont van egy nagy difi Bale és James esetében. Bale a PL királya volt amikor ide igazolt, James még a francia elsőből sem tűnt ki igazán, volt egy jó vb-je. Amint meglenne Bappe, Balenek szólna az ügynöke hogy oké Gareth, lehet harcolni, de a szurkolók nem szeretnek, a csapatba nem illesz 100%-ig, rengeteg pénzért igazolhatnál át most azonnal, és szép nagy fizetést kérhetnél ott, ahol szívesen élsz te is és a családod is, és ahol király voltál. Másnapra bőröndök bekészítve, ház meghirdetve és viszlát. Az MU simán letenne egy 100-ast érte, és mondhatni tényleg mindenki jól járna
Szerintem ha Bappe nem jön, akkor kár igazolni előre. Van olyan kp ami ellensúlyozza a támadókat, nem is kell a BBC-ből kettőnek fent lennie, lehet csak egy, és mögöttük ott lesz egy olyan 5-ös amitől a labdát sem lehet majd elvenni, gyorsak, technikásak, látni akarom végre
Szerintem ha Bappe nem jön, akkor kár igazolni előre. Van olyan kp ami ellensúlyozza a támadókat, nem is kell a BBC-ből kettőnek fent lennie, lehet csak egy, és mögöttük ott lesz egy olyan 5-ös amitől a labdát sem lehet majd elvenni, gyorsak, technikásak, látni akarom végre
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
De Telegraaf szerint vinnénk Davinson Sanchezt az Ajaxból. Kolumbiai középhátvéd.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem marad MBappé, jövőre Béla el és a francia kölyök ide, kb 150 milla és 12-15 millás fizu.
Idénre viszont továbbra is kéne valaki előre még Mayoral helyett, az a gyerek nulla.
Idénre viszont továbbra is kéne valaki előre még Mayoral helyett, az a gyerek nulla.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem, így építjük le Bale-t a ManU-nak, Karimot meg a padra. Jamest is el kellett volna adni egy évvel korábban, nem ment, majd harcol a helyéért. Hát nesze, megkaptad a lelátót.wZoLee7 írta:És akkor szerinted lesz egy eladásunk is?
Ha máshogy nem megy Bale-lel, én így csinálnám.
(ha nem lesz igazam, ahogy Pogbánál sem volt, ziro fizet mindenkinek egy pohár vizet)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Realista24 írta: ...
Nekem kb az a feelingem van, mintha újra a Pogba story játszódna le.
Sajnálom a faszit és valahol meg is értem, hogy ekkora pénzeket kér. (ha engem is 150-80 millákért akarnak megvenni nem érném be 4-5 millás fizuval)
Viszont, mint madrid szurkoló nem szeretnék egy olyan játékost, aki oda megy ahol többet fizetnek neki, hiába álmai csapat és a példaképei várnák itt.
Elvileg kroos és sokan mások is kaptak több fizut máshonnan anno és mégis ide érkeztek.
ZIDANE
- wZoLee7
És akkor szerinted lesz egy eladásunk is?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A végén a hírek szerint! már 18-at kért, mert a Monaco annyival marasztalná. De én továbbra sem hiszem el ezeket a híreket. Mbappé a Real Madrid játékosa lesz.wZoLee7 írta:12 milla sem volt neki elég?ericco írta:A L'Équipe szerint zátonyra futottak a tárgyalások a PSG és MBappé között, így elképzelhető, hogy a játékos még egy évet marad Monacoban. Ugyanúgy, mint Dembelé Dortmundban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
12 milla sem volt neki elég?ericco írta:A L'Équipe szerint zátonyra futottak a tárgyalások a PSG és MBappé között, így elképzelhető, hogy a játékos még egy évet marad Monacoban. Ugyanúgy, mint Dembelé Dortmundban.
- RealMadridFanatic
Perez lenyilatkozta nyar elejen ha jol emlekszem hogy o imadja a utolso napos igazolasokat
Tegnap nekem is eszembe jutott ez, nem tartom kizártnak, hogy majd robban a bomba. De ezt lehet már írtam is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- nzooli93
Perez lenyilatkozta nyar elejen ha jol emlekszem hogy o imadja a utolso napos igazolasokat,foleg ha az nagyvolumenu. Remelem valahogy hozzank jon meg iden nyaron. Foleg hogy tamadoink eleg bengak jelenleg,remelem ez is tudatositja bennuk hogy kell csatar.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Arra utaltam ekkor, hogy két hete azért volt újság, amely minket is megemlített, mára nincs.Realista24 írta:Ennyire azért egybehangzóak nem voltak azok a hírek.
És még most sem azt írják, hogy hozzánk igazol
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ericco írta: Ennyire azért egybehangzóak nem voltak azok a hírek.
>>>>>
ericco írta:A L'Équipe szerint zátonyra futottak a tárgyalások a PSG és MBappé között, így elképzelhető, hogy a játékos még egy évet marad Monacoban. Ugyanúgy, mint Dembelé Dortmundban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A L'Équipe szerint zátonyra futottak a tárgyalások a PSG és MBappé között, így elképzelhető, hogy a játékos még egy évet marad Monacoban. Ugyanúgy, mint Dembelé Dortmundban.
Merci Zizou!
Mindegyikben lecsereltek. Ceballosnak van a legnehezebb dolga. Zidane kozeppalyaja a legserthetetlenebb és most Kova is world class hétről hétre. 4 embert meg tökéletesen lehet forgatni. Amúgy meg mit csodalkoztok, majd sima bajnokin - ahol nem 90 perc (annyi se) van arra, hogy kijavits egy hibát -játszani fog.Galacticos írta:azért én mostmár nagyon megnézném ceballost is, akár kezdőként is.
nem hittem volna hogy az első két meccsünkön egy percre se áll be, bale meg mindkettőt végigjátssza..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K