Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
68-0 muhahhahah
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Valverde már a második tétmeccsén elővette a "háromévevagyokabarcaedzőjeésmárnemtudoktöbbethozzátenniévvégéntávozom" nézést... Kíváncsi vagyok meddig ülhet majd a padon.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
annak a korszaknak vége. most teszünk pontot a történet végére.flori írta:Az a legdurvább, hogy a nagy Barca korszakban, a Real Madrid még rosszabb és reménytelenebb volt, mint most ők.
- flori
Az a legdurvább, hogy a nagy Barca korszakban, a Real Madrid még rosszabb és reménytelenebb volt, mint most ők.
Na mind1, a lényeg: gx mutatók > spanyol szuperkupa
Na mind1, a lényeg: gx mutatók > spanyol szuperkupa
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- ikarus93
Milyen volt élőbe látni ahogy Ronaldo letérdelteti a Camp Nout?palesz77 írta:Spanyoloknál csak azt büntetik, ami a jegyzőkönyvbe is bekerült. Világ legnagyobb ökörsége a 21. században szerintem, mégse változtatnak rajta..
Csak viccelek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jó lett az igazolási körkép a két csapatról.
Akad egy két gyöngyszem mindkét félnél.
De mi jobban állunk.
Akad egy két gyöngyszem mindkét félnél.
De mi jobban állunk.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Bíznak a bíróikaban. Ami nem lenne baj, mert bár elmaradott, de következetes a módszer. Csak akkor felkészültebb bírókkal kellene rendelkezniuk.palesz77 írta:Spanyoloknál csak azt büntetik, ami a jegyzőkönyvbe is bekerült. Világ legnagyobb ökörsége a 21. században szerintem, mégse változtatnak rajta..
Merci Zizou!
aaaa az tul bonyolult. tobb eves felkeszulest igenyelne ha minden meccs utan valakik atneznek az ilyen eseteket... meg amugy is akkor a liga szinvonala csak none a biroi reszrol..amit a biro nem latott az nem kerul be a jezlgyzokonybe ezaltal meg sem tortent es nem kell vele foglalkozni. 2017.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Spanyoloknál csak azt büntetik, ami a jegyzőkönyvbe is bekerült. Világ legnagyobb ökörsége a 21. században szerintem, mégse változtatnak rajta..
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Az után rúgásokkal miért nem foglalkozik a média vagy a Real? Nem lenne realitása ezeket kivizsgálni, esetleg utólag bünteni? Tudom hülye kérdés, de mindig is foglalkoztatott, hogy ezeket miért nem büntetik?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na meg mi lesz így Sergi Robertoval? Megkapja a kupát meg még mondjuk 500 percet, azt' cső? Mert így Paulinho miatt 5., de inkább 6. k.pályás lesz, mert még André Gomes is ott van. Rafinha meg Denis Suarez meg mehet a levesbe, ha előre jön egy bal szélső, mert akkor még ott is csak sokadik cserék lesznek. Minden esetre ezt a bő két hetet már igazán úgy kéne végigtolniuk igazolásokban, ahogy eddig tették.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Egy brazil válogatott, azért!!! Igaz, hogy ő még gyerek volt, amikor utoljára jó volt a brazil válogatott, de nem számít nálatok.palesz77 írta:A "Barto cégének köze van kínához" okon kívül egy logikus magyarázatot se találtam még arra, hogy miért egy 29 éves kínában játszó ember jött 40 millióért pl N'Zonzi helyett, ha már ilyen ember kellett mindenképp, szóval passzolom. Alapból se hiszem, hogy a focizni kevésbé tudó, de ütköző játékosokból van hiány a középpályánkon, de persze ez csak személyes vélemény - amit élőbe mondjuk még inkább megerősítettem magamban.Realista24 írta:Azt nem értem, hogy a Barcánál miért nem merült fel Matuidi neve. Palesz esetleg? 20 milliójába fáj a Juvénak elvileg, Paulinho meg 40 volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A "Barto cégének köze van kínához" okon kívül egy logikus magyarázatot se találtam még arra, hogy miért egy 29 éves kínában játszó ember jött 40 millióért pl N'Zonzi helyett, ha már ilyen ember kellett mindenképp, szóval passzolom. Alapból se hiszem, hogy a focizni kevésbé tudó, de ütköző játékosokból van hiány a középpályánkon, de persze ez csak személyes vélemény - amit élőbe mondjuk még inkább megerősítettem magamban.Realista24 írta:Azt nem értem, hogy a Barcánál miért nem merült fel Matuidi neve. Palesz esetleg? 20 milliójába fáj a Juvénak elvileg, Paulinho meg 40 volt.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem brazil és Neymar haverja.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt nem értem, hogy a Barcánál miért nem merült fel Matuidi neve. Palesz esetleg? 20 milliójába fáj a Juvénak elvileg, Paulinho meg 40 volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Bale csatárban? AtyaégwZoLee7 írta:Én meg csavarnék a dolgokon egyet, menne egy Modric,Kova,Casemiro,Kroos kp, előttük Isco, előtte Bale. Gőzöm sincs miért Benzemát akarjátok tolni és Bale kezdjen padon. Utóbbi legalább hajtott, Benzemán az akarás legkisebb jelét sem láttam, és szerintem Bale még mindig gyorsabb, a Barca nyomni fog, kitámad, lesz ott terület amit Bale befuthat. Egy ilyen kp-val nem tudják felvenni a versenyt, nem tudnak áttörni rajta, megkerülni is szinte alig lehetne. Sebesség is lenne benne, csak engedni kell Kovát feljebb menni, Casemiro őrizze Messit olyankor.
ha már ennyit csavarsz rajta, akkor inkább Asensio. Mondjuk Bale lehet, hogy papíron gyorsabb, mint Karim, de hogy labdát nem tud megtartani, az a napnál is világosabb. Egy az egyet nem tudom mikor nyert utoljára úgy, hogy nem a sebességét használta volna. Láthattuk, hogy Benzema azokat viszont még mindig tud nyerni. Az már más kérdés, hogy nem lett belőle gól.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én meg csavarnék a dolgokon egyet, menne egy Modric,Kova,Casemiro,Kroos kp, előttük Isco, előtte Bale. Gőzöm sincs miért Benzemát akarjátok tolni és Bale kezdjen padon. Utóbbi legalább hajtott, Benzemán az akarás legkisebb jelét sem láttam, és szerintem Bale még mindig gyorsabb, a Barca nyomni fog, kitámad, lesz ott terület amit Bale befuthat. Egy ilyen kp-val nem tudják felvenni a versenyt, nem tudnak áttörni rajta, megkerülni is szinte alig lehetne. Sebesség is lenne benne, csak engedni kell Kovát feljebb menni, Casemiro őrizze Messit olyankor.
Kétlem, hogy kockáztatni Zidane, nem olyan fajta.gólvonal írta:Ceba ma kezdo lesz, erzen...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ceba ma kezdo lesz, erzen...
Casemiroval szerintem soha nem fogunk középpályán dominál egy Barca ellen.
K
K