CRonika7 írta:Ezt sose szeretem mikor írják,h "nem az én pénzemet költi Perez" és ennek társai.... ha a Real Madrid,amely csapatnak én szurkolok,meg tud spórolni évente 10 millió eurót,az nekem azért jó,mert azt a 10 milliót olyan játékosokra fordíthatja,akiknek a játéka engem szórakoztat.
h3x0r írta:Hanyszor olvastam en mar ezt.. Igazad van, nem leszunk altala se szegenyebbek se gazdagabbak. Engem viszont az is erdekel, hogy par ev mulva, mikor lecsokkennek a TV-s beveteleink, akkor is legyen elegendo penzunk megvenni xy jatekost. Ha most megsporolunk 15 milliot, annyival tobb penzunk lesz kesobb. Hozzarakhatjuk Ronaldo fizetesehez vagy az adossagunkat torlesszuk belole, teljesen mindegy. Sportszakmailag nem tesz hozza annyit Kaka a csapathoz, hogy megerjen nekunk evi 10-15 milliot.
A probléma az ezzel srácok, hogy messze nem 10 meg 15 milliót spórol ezzel a klub. Jó ha 5-6 milliót. Arról nem is beszélve, hogy a bevételi oldalon Kínában ez mit jelenthet, ugyanis ott Kaká még mindig menő, és ugye mennénk Ázsiai turnéra is jövőre.
SZERK: Félreértések elkerülés végett, én is örülnék neki, ha távozna.