Komolyan ezekre az emberekre élvez mindenki? Hamarabb fizetnék 200 millót Bale-ért,mint ez a négy játékos 70-80ért.
Azért Bale például semmivel se jobb játékos mint mondjuk Robben. Sőt. És ezt egyértelműen mondom, mivel láttam mindkettőt eleget. Persze ezzel nem írom le Bale-t, mert remek játékos, de ne kezeljük már úgy, mint a világ harmadik legjobbját. Élmezőny, az egyértelmű, de többet ne mondjuk róla, mert azért annyira még nem csúcs.
----Paulinho----**************----
Lamela---Sigurđsson----Eriksen
------------Soldado---------------
Paulinho se fix azért, Capoue, Dembele és Sandro is remek játékos, négyük közül bárki kezdhet, erős lesz a középpálya.
Sigurdsson meg nem lesz kezdő, ezt lefogadom, még a most érkezők nélkül is kiszorulna. Lennon alapesetben a jobboson, Townsend pedig az utóbbi pár meccsen jól tolta, ő is szerepet kaphat. Lamela érdekes lesz, ugye ő a Romában tükörszélső volt, jobbról indult, de befelé cselezett, mert ballábas (ha minden igaz). Kiváncsi vagyok, mi lesz a szerepe, hova teszi AVB. Eriksen középen a legjobb, de a széleken is elvan, őt lehet pakolgatni nyugodtan.
de első blikkre soldado is termékeny lehet a spursben, jó igazolásnak tűnik
Persze. Soldado egy jó center. Nem világklasszis, de a Bayern esetében láthatjuk, hogy ez nem is létszükséglet, bőven elég lehet adott esetben, ha van egy jó, magabiztos csatár elöl, aki nem esik el a labdában.
Amikor láttam, többnyire egészen jól játszott, sokoldalú, támadásban és védekezésben is remek játékosról van szó, box-to-box szerepkörre szerintem tökéletesen alkalmas, ráadásul még fiatal is, de 30-at nem ér meg, 20-25 lenne talán a reális ár érte.
Köszi az infót.
Az a baj, hogy a Bilbao nem nagyon ad el játékost, max kivásárlási áron. Az meg Herrerának 36 millió euró (30 millió font). Ugye az első ajánlat 30 millió font volt, simán kinézem ezek után, hogy letesszük érte azt a pénzt is.
Tegnapelőtt este elvileg De Rossiért is bejelentkeztünk, 12 millió euróval. Imádom őt, remek játékos, nyilván nem a legfiatalabb (30 éves), és nem tudom, meddig él a szerződése, neki nagyon örülnék, 30 milla alatt bármikor jöhet.
Kicsit csalódott vagyok, Moyesék elszámolták magukat, most van 3 nap igazolni, amikor korábban sokkal jobb feltételek mellett csinálhattuk volna ezt, de a Cesc-üzletre túl nagy energiát és időt szántak.