Mindkét meccs alapján elmondható, hogy nem lyuk volt a kp-n nálatok, hanem lényegében nincs kp.palesz77 írta:Szerintem nagyon nem, helyezkedni nem igazán tud, technikailag nem az a szint mint kéne, gólokban jó egyedül, és védekezésben - nyilván ez is számít, de nem véletlen olyan a játék amilyen már egy ideje. Amíg volt mellette egy Alves, addig kevésbé jöttek ki a gondjai, mert Dani középpályásokat megszégyenítő labdabiztossággal rendelkezik, ő oldotta meg a labdakihozatalokat helyette is, azóta viszont.. Tegnap is full homály volt, csak a góljai miatt van olyan magasan jegyezve sokaknál szerintem. Meg mert nem egy sztáralkat, és emiatt szimpatikus figura - nekem sincs bajom vele amúgy.reeed_ati írta:Szerintem Rakitic az egyik legjobb középpályásuk, remélem elboltolják valahogy.
Amúgy grat nektek, a végeredmény ellenére ilyen csúnyán nem tudom mikor kaptunk ki utoljára Clásicon, Piquének ebben igazat adok. Az 1-3 se volt szép, de ennyire sima még az se volt. Itt már az első perctől érződött kb, hogy keresnivalónk nem volt a pályán sajnos. Amúgy ennyire én se tartom gyengének magunkat, és ha jön Dembélé és Coutinho valami csoda folytán ténylegesen, akkor azért a kezdőnk legalább ütős lesz. Csak kérdés, hogy sikerül-e csapatot is összerakni belőlük, mert ahogy Cs0ki is írta, a középpálya tőlük nem lesz lényegesen jobb, ide Valverde kéne.. Ha azok az arcok nem játszanak/elmennek a csapattól, akik tudják maguktól, hogy hogy kéne helyezkedni - Denis vagy Samper pl -, akkor neki kell megtanítani a Gomes és Rakitic féle játékosokat arra, hogy hogy segítsék a labdakihozatalokat, alapból hogy helyezkedjenek, merre mozogjanak, stbstb. Tegnap ez nagyon hiányzott, ilyen lyukakat a középpályánkon nem sűrűn láttam még hál istennek, remélem nem is kell nagyon többet.
Pont az hiányzik nálatok, ami nálunk erős.
Amíg volt egy Xavi, főleg a számomra klasszis Iniesta jó formában addig minden ok volt. Elől meg Messi butított.
Messi továbbra is jó, Suarez is jó lenne. Itt a legnagyobb gond, hogy szétverték a kp-t. Szűrés nincs, nincs egy Isco/Modric/Kovacic/Kroos fazon aki kapocs a kp-n, majd elkezd kavargatni és leköt 2-3 embert.
Messi lépeget vissza és játszik egyben kp-t, csatárt. De ez így kevés. Kis csapatok ellen, amikor Messi végig megy 3-4 emberen, majd vagy ő maga, vagy Suarez befejezi, nem lesz gond. Itt a nagycsapatok ellen lesz gond.
A pad rövid nálatok. Ha jönne egy komolyabb sérülés hullám, az kerülhet még sokba.