Hattrick

Archívum
Zola_023
Kedvenc játékosaid: Özil, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Hattrick

HozzászólásSzerző: Zola_023 » 2013. szeptember 8., vasárnap 22:44

RealRaúl77 írta:Szeretnék egy kis segítséget.
Játékszervezést edzek, és a szélsőim nagyjából abba a korba érnek, amikor már el kellene adnom őket. Viszont tanácstalan vagyok, hogy milyen képességűeket vegyek helyettük. Ugye azon a poszton elég nagy hátrány, hogy 50%-os edzést kapnak csak, és így nagyon lassan fejlődnek. Valamit lehet elbasztam, de kettejükön 100-150 milliónál nem keresek majd az eladáskor többet. Nem tudom, hogyan érdemes nekiállni annak a posztnak, hogy jó legyen.
Én anno 17 éves fiatal gyerekeket vettem szélsőnek, viszonylag jó szélsőjátékkal (pontosan nem emlékszem), tré játékszervezéssel, aztán jó sok idő alatt feledzettem a jsz-üket, és busás haszonnal eladtam őket.
Szóval lehet belőlük profitálni, ha jól csinálod, de tény, hogy rövid idő alatt elég nehéz őket annyira felfejleszteni jsz-ből, hogy jó áron el tudd őket adni.

[/b][/quote]

Üdv itt is mindenkinek!

Én 2004 óta HT-zem, igaz volt közben egy pár éves megszakítás, de nem bírtam ki a játék nélkül:)

Én is kp-t edzem és szélre is hasonló olyan ifiket veszek, mint kp-ra. Kp-ra max 17 év 50 napos, min középszerű védekezés, min jó jszervezés és gyenge vagy jobb átadás. Szélre lehet idősebb vagy gyengébb is, lehet szélsőjáték is értékelhető szinten, a lényeg szerintem náluk is a játékszervezés képességén van, ami ne legyen alacsonyabb megfelelőnél, de úgy sem velük fogod kaszálni a nagy pénzt, mert csak 50%-os edzést kapnak és fele olyan gyorsan fejlődnek, mint a kp-k. De sok kicsi sokra megy és 4 szélsőt tudsz edzeni egyszerre hetente, az a kis pénz is jól jöhet. Ha tökéletes játékost akarsz venni, akinek minden képessége kielégít minden igényedet (multiskilles), akkor mélyen a pénztárcádba kell nyúlnod. 21-23 éves korukba érdemes túladni a játékosokon, akkor keresheted a legnagyobb hasznot rajtuk.

Az felhozott ifiknél pedig figyelni kell, h szinten belül hol tart, mert ha egy edzésre van a következő szinttől érdemes még egy edzésig magadnál tartani. Javaslom a hattrick-youthclub-ot az ifik figyelemmel követésre, ha még nem használod.
"Ferhér szív, fehér lélek , Real Madrid szurkoló leszek amíg élek!"
Kép
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 7., szombat 18:44

realmadridfan írta:200 000 eFt-ot szerintem bőven kapnál érte, de inkább 300-at, ha már ma ki tudnád rakni a piacra. Kevin Kapitányért is végül 200-at adott valaki... :)
Azt mondod?
Megpróbálom, kirakom mondjuk 230-ért, már annyinak is örülnék egyébként, pénzszűkében vagyok. :)

Kevint sajnálom amúgy, de ennyiért nem érte volna meg nekem. :(

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 7., szombat 18:39

GT37 írta:szerk.: Apropó, egy ilyen játékost szerintetek mennyiért vinnének el kábé?
200 000 eFt-ot szerintem bőven kapnál érte, de inkább 300-at, ha már ma ki tudnád rakni a piacra. Kevin Kapitányért is végül 200-at adott valaki... :)

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 7., szombat 18:09

Ismét a hatodban vagyok, 3-0-s győzelemmel kezdtem az idényt, jó lenne megint feljutni, aztán pedig nem kiesni. :D
RealRaúl77 írta:Szeretnék egy kis segítséget.
Játékszervezést edzek, és a szélsőim nagyjából abba a korba érnek, amikor már el kellene adnom őket. Viszont tanácstalan vagyok, hogy milyen képességűeket vegyek helyettük. Ugye azon a poszton elég nagy hátrány, hogy 50%-os edzést kapnak csak, és így nagyon lassan fejlődnek. Valamit lehet elbasztam, de kettejükön 100-150 milliónál nem keresek majd az eladáskor többet. Nem tudom, hogyan érdemes nekiállni annak a posztnak, hogy jó legyen.
Én anno 17 éves fiatal gyerekeket vettem szélsőnek, viszonylag jó szélsőjátékkal (pontosan nem emlékszem), tré játékszervezéssel, aztán jó sok idő alatt feledzettem a jsz-üket, és busás haszonnal eladtam őket.
Szóval lehet belőlük profitálni, ha jól csinálod, de tény, hogy rövid idő alatt elég nehéz őket annyira felfejleszteni jsz-ből, hogy jó áron el tudd őket adni.

szerk.: Apropó, egy ilyen játékost szerintetek mennyiért vinnének el kábé?
17 éves és 0 napos
Specialitása: Erőteljes
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 7/20 jó
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 2/20 pocsék

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 7., szombat 9:33

Szeretnék egy kis segítséget.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 4., szerda 15:02

No. Az átadás edzés miatt egy eléggé felforgatott csapattal, 90%ban a csere csapattal, és egy ismeretlen felállással, de végül elég simán túljutottam a kupa első fordulóján. Sejtettem, hogy ezt a csapatot azért vernem kell így is, de nem gondoltam, hogy ilyen sima 7-0 lesz. Csak a fene essen abba a sérülésbe.. A következő kör közel sem lesz ilyen egyszerű. Szerintem nekem az lesz a búcsú.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 1., vasárnap 11:18

Na kint van, remélem nem túl drága 39-ért, annyit csak ér... :D

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 1., vasárnap 10:12

realmadridfan írta:Asszem mindenféleképpen olcsó lesz, mert az átadása finoman szólva is fos... :D De azt legalább könnyű fejleszteni. :D
Hát nem egy biszem-baszom játékos, az biztos, de örülhet, mert nekem mennyei csapatom van, már majdnem annyi szurkolóval, mint ahányan az MTK-ultrák vannak egy edzőmeccsen. :D

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 1., vasárnap 2:08

GT37 írta:
realmadridfan írta:GT37, ne felejtsd, hogy holnap megy ki a piacra Kevin Kapitány (141339839), meglett a remek (kimaxolt) játékszervezés. :) Várom majd a liciteket mindenkitől! :Đ
Tényleg, köszi, hogy szóltál! :)
Igyekszem majd megszerezni, remélem, az árak a földön fognak járni, mint az Auchanban. :mrgreen:
Asszem mindenféleképpen olcsó lesz, mert az átadása finoman szólva is fos... :D De azt legalább könnyű fejleszteni. :D

Zidanekrisz
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zidanekrisz » 2013. augusztus 31., szombat 21:15

Ötödosztályba milyen középpályásokat érdemes venni?
lehetőleg olyat, ami árbecslés alatt van jópár 10ezer eFT-tal (akár százzal is, találtam már olyat is). És ennek a korosztálynak egy év múlva is hasonló értéke lesz, és nyereségesen is el tudod adni majd. Ugyebár itt kell számolgatni, hogy megérje fizetéssel, meg az eladásnál "leadózott" egyéb költségekkel együtt is.
RealRaúl jól összefoglaltad. :)

Annyit hozzátennék hogy képességekben sztem lehet bármilyen (nem azt kell nézni első sorban, főleg még V.-ben) a leginkább arra kell figyelni hogy 1-2 szezon elteltével is visszakapd az árát vagy ha nem is az árát de ne legyen nagy bukó a transzferen (a fizetését is beleszámolva).
Ha ez megvan akkor fokozatosan tudsz egyre feljebb és feljebb jutni, mert lesz pénzed (nem veszik el a rossz igazolások miatt). Mondok egy példát: egy 10.000eFt-os fizujó földöntúli, legendás kp.-t, nem jóval az árbecslés alatt veszel akkor azon súlyos pénzeket fogsz bukni. 1 szezon alatt nagyjából 160 milla. (16 hét x 10.000eFT = 160.000eFT)
Tehát egy szezon múlva 160 milkóval kéne a vételi árához képest eladnod, ami majdhogynem lehetetlen a mai viszonyok között. De ez csak egy példa volt és senki ne akarjon V.-be földöntúli, legendás kp.-okat venni. :lol: :D Sztem olyan természetfeletti-titáni főskillűek elegek lehetnek ha vannak még multis védőid, szélsőid és védekező csatijaid is. :)

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 31., szombat 20:30

realmadridfan írta:GT37, ne felejtsd, hogy holnap megy ki a piacra Kevin Kapitány (141339839), meglett a remek (kimaxolt) játékszervezés. :) Várom majd a liciteket mindenkitől! :Đ
Tényleg, köszi, hogy szóltál! :)
Igyekszem majd megszerezni, remélem, az árak a földön fognak járni, mint az Auchanban. :mrgreen:

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. augusztus 31., szombat 14:38

GT37, ne felejtsd, hogy holnap megy ki a piacra Kevin Kapitány (141339839), meglett a remek (kimaxolt) játékszervezés. :) Várom majd a liciteket mindenkitől! :Đ

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. augusztus 31., szombat 12:49

Én nem vagyok nagy szakértő, majd jönnek ők is kijavítanak, ha tévedek, de én fiatalabbakat vennék a helyedben. Drágábbak, de nem romlik az értékük annyira. Tapasztalatom szerint már egy 26 éves játékos megvétele is rizikós lehet pénzügyileg. Lehet valamit én szúrtam el, de közel egy év alatt 100000 eFT romlott az egyik csatárom értéke, folyamatos játék, és változatlan skillek mellett. Ezért én az általam nem edzett posztokra 23-24 éves játékosokat keresek, lehetőleg olyat, ami árbecslés alatt van jópár 10ezer eFT-tal (akár százzal is, találtam már olyat is). És ennek a korosztálynak egy év múlva is hasonló értéke lesz, és nyereségesen is el tudod adni majd. Ugyebár itt kell számolgatni, hogy megérje fizetéssel, meg az eladásnál "leadózott" egyéb költségekkel együtt is. Erről régebben Zidanekrisz írt hosszabban. Ráadásul az idősebbek sérülékenyebbek, és gyorsan romolhatnak a skilljeik. Aztán, amit én még szoktam csinálni (lehet ezt az ötletet is itt olvastam, erre viszont már nem emlékszem, de az is lehet, hogy hülyeség, de én ezt szoktam csinálni.), hogy ha nálad, mondjuk van 10 védő, akit edzel, de egyikük lesérül, vagy eltiltott, akkor bedobod oda az egyik középpályásod, amennyiben van megfelelő helyettes, és kap védekezés edzést, ami nem árt neki. Én pl játékszervezést edzek, és mindkét csatáromnak felhúztam ilyen módszerrel a jsz-t, egyik középszerűről jóra fejlődött, másikuk meg megfelelőről jóra. Nem tudom, hogy jelentősen dobott-e az értékén (valamennyit biztos), mindenképp jobban mutat, kelendőbb is lehet tőle.
Aztán majd a hozzáértők majd megmondják a tutit, meg remélhetőleg kijavítanak engem.
Az értékekkel kapcsolatban nem tudok mit mondani, az nekem is nagy talány egyelőre.
Acho írta:Az első max 200 eFT-t, ha szerencséd van, és megveszik, a második jobbnak tűnik, bár sokat érte sem fogsz kapni szvsz.
Értem, köszönöm. Szóval egyáltalán nem nagy szám, hiába a spec, és a viszonylag multisság. Azért mindenképp megpróbálom őket eladni majd, valamit csak kapok értük.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 31., szombat 12:01

Ötödosztályba milyen középpályásokat érdemes venni? Felsorolok egy pár opciót,amiken eddig gondolkoztam,segítsetek közelebb kerülni a megoldáshoz!
Köszönöm!

A opció: 30 év feletti idősebb,tapasztaltabb játékosok,minimum természetfeletti játékszervezéssel,minimum kiemelkedő átadással. 180-300.000 eFt körül mozognak az ilyenek.

B opció: középkorú,leginkább 25-29 év közötti játékosok,minimum világklasszis játékszervezéssel,minimum jó átadással. Ők is 200-300.000 eFt között vannak.

C opció: fiatal,20-25 év közötti játékosok,minimum világklasszis játékszervezéssel,minimum jó átadással.

Vagy esetleg más képességű játékosokat keressek?

Vissza fogok állni védekezés edzésre,viszont feljutottam ötödosztályba,és nem tudom,mit csináljak... Meg kell erősítenem a középpályát,és egy brutális csatár is jól jönne.

Jelen pillanatban 1.000.000 eFt-om van.
:goat:

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2013. augusztus 31., szombat 10:35

RealRaúl77 írta:Középszerű gólszerzéssel, és szélsőjátékkel, és gyenge védekezéssel (ezek a maximumok is) rendelkező ifi, kinek a többi képessége elhanyagolható (csapnivalü/pocsék) maximumú, viszont kiszámíthatatlan speces, érhet valamit akár eladásra bocsájtva, akár megtartva (én játékszervezést edzek)?
Hasonló kérdésem lenne egy megfelelő védekezés, középszerű szélsőjáték, gyenge gólszerzéssel (szintén maximumok), és szintén kiszámíthatatlan speccel rendelkezővel kapcsolatban is.
Utóbbi 17 év 0 naposan hozható, előbbi csak 17 év 8 naposan lesz az.
Az első max 200 eFT-t, ha szerencséd van, és megveszik, a második jobbnak tűnik, bár sokat érte sem fogsz kapni szvsz.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. augusztus 30., péntek 7:13

Középszerű gólszerzéssel, és szélsőjátékkel, és gyenge védekezéssel (ezek a maximumok is) rendelkező ifi, kinek a többi képessége elhanyagolható (csapnivalü/pocsék) maximumú, viszont kiszámíthatatlan speces, érhet valamit akár eladásra bocsájtva, akár megtartva (én játékszervezést edzek)?
Hasonló kérdésem lenne egy megfelelő védekezés, középszerű szélsőjáték, gyenge gólszerzéssel (szintén maximumok), és szintén kiszámíthatatlan speccel rendelkezővel kapcsolatban is.
Utóbbi 17 év 0 naposan hozható, előbbi csak 17 év 8 naposan lesz az.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:04

Gratula a bajnokoknak, feljutóknak, bent maradóknak. :)

Egy 17 éves 0 napos remek játékszervezésű ifit kb. mennyiért érdemes kirakni? Azt néztem, hogy a becslés felett mennek el, de azért azt se szeretném, ha rajtam maradna, csak így ér a legtöbbet, ha 17 éves 3 naposan sikerül eladni. (az átadása talán pocsék, sajnos)

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. augusztus 25., vasárnap 13:42

Mszabi írta:Én a lehető legjobban, mert sikerült először megnyernem a szlovák 1. ligát. :D
Elismerésem!

Miért szünetel jövő szombaton az ifibajnokság? Senkinek nem lesz akkor meccs, vagy csak a mi bajnokságunknál van valami? 10 forduló ment le eddig, szóval még van 4, de kimarad az a hétvége, meg edzés, azért ez így eléggé szopás fejlődés szempontból.

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2013. augusztus 24., szombat 19:50

Mszabi írta:Én a lehető legjobban, mert sikerült először megnyernem a szlovák 1. ligát. :D
nagy gratula! :)
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

Mszabi
Kedvenc játékosaid: Christian Eriksen
Kedvenc csapatod: Liverpool, Real Madrid

HozzászólásSzerző: Mszabi » 2013. augusztus 19., hétfő 20:51

Ceceboy írta:Gratulálok hozzá!
Látom nagy kiárusítást tartasz :D

Én csak most értem fel a II.osztályba.
Élek az alkalommal barátságos meccsre kihivhatlak?
Csapatom Real Cece (1647608)
Most nem fogunk tudni játszani, mert jövő hétre már van előre leszervezve egy meccsem egy párbajra.
Jövő szezonban pedig attól függ meddig jutok a szlovák kupában, úgyhogy ez most nem fog összejönni.
Hattrick: Liverpool Reds TM (1123994) | 1. liga (29768)

Vissza: