Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealMadridFanatic

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. augusztus 17., csütörtök 11:26

Mondjuk szerintem középszer a tag, de a mostani állapotukban így is nagy baklövés lenne elengedni, ilyen vak Gomeseknél jobb.

Denis Suárezt nem értem, hogy miért nem próbálják meg, anno a Sevillából is kitűnt már, nem tűnik rossz spílernek.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. augusztus 17., csütörtök 11:15

CS0ki írta:
A barca jobb lesz ennél, ha nagyon sok pénzért is, de azért lesz erősítésük, viszont nem úgy látom, hogy a középpályájuk érdemben előrelépne. Anélkül nehéz lesz az MSN-nél jobbat előadniuk úgy, hogy azért Messi , Suarez is elmúlt 30.
Ráadásul olyanokat írnak, hogy Coutinhóért cserébe Rakitic menne a poolba. Ezzel kb. mintha semmit nem csinálnának.. Szerintem Rakitic az egyik legjobb középpályásuk, remélem elboltolják valahogy. :mrgreen:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. augusztus 17., csütörtök 11:06

Neymar a fő kakas akart lenni a szemétdombon, hát keresett egy saját szemétdombot. Minden ballaszt lecsupaszítása mellett ez a történet. Én megértem döntését.
Én Balenél érteném meg ezt a döntést, de nagyon... :roll:
Lehet nem annyira nagy család mégsem a barca család és az emberek unják a Messinek való alárendeltséget.
Ez nem annyira család kérdése. Nálunk is CR van középpontban, és találtunk egy csatárt, aki ezen bőven túl tud lépni, ragaszkodunk is hozzá rendesen, kb teljesítménytől függetlenül. :)
Neymar szerintem arra számított, hogy mostanra Messi is visszaesik, de csak nem akar...A válogatottban meg tudja milyen az, amikor körülötte forog a világ. A pénz meg egyebek csak a ráadás.

A barca jobb lesz ennél, ha nagyon sok pénzért is, de azért lesz erősítésük, viszont nem úgy látom, hogy a középpályájuk érdemben előrelépne. Anélkül nehéz lesz az MSN-nél jobbat előadniuk úgy, hogy azért Messi , Suarez is elmúlt 30.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. augusztus 17., csütörtök 11:02

ziro4vr írta:Pedig hogy cikkeztek Messiről, hogy micsoda erőállapotban van...ahha, látszott. :lol:

Ter Stegen szerintem nem akkora gond, nem egy top kapus, de messze nem ő a gond.

Kp és identitás válság, én azt látom. Ahogy a Bayernnél is, nincs meg a korábbi stílus, össze-vissza hoznak embereket, az edző nem tudja kézben tartani a helyzetet.

Messivel nincs para, tegnap is ö volt a legveszélyesebb játßekosuk, már amikor 10 perc után végre engedtük labdába érni :mrgreen:. Bármikor képes ö is kattanni egyet és elövenni a GOD módot. Konkrétan a csapat mögötte kettö passzt nem tudott megcsinálni. Hiányzott neki tegnap Iniesta mint egy falat kenyér.

Viszont az tény, hogy tegnap kb annyira volt hasznos a pályán mint CR, csak CR-nek kevesebb hibája volt :mrgreen:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 17., csütörtök 10:54

istimester írta:
Realista24 írta:„Mit szeretnél, Aranylabdát akarsz nyerni? Maradj, és megoldjuk, hogy Aranylabdát nyerj!” – mondta a Sport beszámolója szerint Neymarnak Messi, ám a brazilt ez sem győzte meg.
:mrgreen: :mrgreen:
Neymar a fő kakas akart lenni a szemétdombon, hát keresett egy saját szemétdombot. Minden ballaszt lecsupaszítása mellett ez a történet. Én megértem döntését.
Így van. Plusz könnyen lehet, hogy csak én spekulálok, esetleg rosszindulatú vagyok, de lehet egy másik ok is.

Ugye folyamatosan előadják, hogy a barca egy nagy család és mindenki milyen jól érzi ott magát, mégis az ostoba Suarezt leszámítva a csatárok folyamatosan mennek onnan és eléggé rossz szájízzel.

Nyíltan és őszintén én csak Zlatant hallottam erről megnyilvánulni. Ő ugye azt mondta, ha a barcában akarsz játszani akkor be kell lényegében csicskulnod Messinek. Ő pedig nem az a fajta ember aki ezt bárkinek is megtenné.

Lehet nem annyira nagy család mégsem a barca család és az emberek unják a Messinek való alárendeltséget.

Suarez egyszerű mint egy faék. Ő passzolhat ebbe a szerepkörbe.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. augusztus 17., csütörtök 10:47

Realista24 írta:Ez a bajnoki sorsolásuk:
Betis
Alaves
Espanyol
Getafe
Eibar
Girona
Las Palmas
Atlético Madrid

Sajnos az eleje túl könnyű, pedig most még a szezon elején jó lett volna egy-két keményebb ellenfél, persze mindig ott a meglepetés, de egy Levante, Bilbao vagy Valencia meccset jó lett volna az első ötben látni. Az Atma október közepe, addigra az újak is beérhetnek, ha lesznek, meg javulhatnak is. Mondjuk fogalmam sincs, hogy Simeone csapata milyen formában van.
Te jó ég ettől könnyebben nem indulhat nekik.. :kivagyhe:

Vagy ez segítség és magukra találnak, vagy a lehető legjobb, mert pontokat veszítenek a kicsik ellen az elején mert még nincsenek a toppon, majd jönnek a nagyobb feladatok ahol amúgy is lehet botlani.

Igazából mindegy is mi a sorsolás. A bajnokság annyira összetett és sok meccsből áll, hogy úgyis csak a legjobb nyerheti. Minden más mellékes.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. augusztus 17., csütörtök 10:46

Realista24 írta:„Mit szeretnél, Aranylabdát akarsz nyerni? Maradj, és megoldjuk, hogy Aranylabdát nyerj!” – mondta a Sport beszámolója szerint Neymarnak Messi, ám a brazilt ez sem győzte meg.
Realista24 írta:Többet nem nagyon akarok írni, mert én nem vonnék le nagy következtetéseket ebből a két meccsből, mert nagyon csalóka a Barca helyzete.
....
Tartom, hogy nem ennyire rossz a Barca, viszont mi még ennél is jobbak lehetünk.
Egyetértek.

A Barcát - velünk egyetemben- sohasem szabad félváról venni. Nem mondom, hogy nem hasonlítanak a postcalderóni időszakra, de ez legfeljebb a klubvezetés helyzetére érthető. Mi az intézményi mellett játékosállományi krízisben is szenvedtünk. A Barca jelenleg nem kiegyensúlyozott, de az akkori helyetünkkel ellemben még mindig egy minőségi alappal rendelkeznek. Az Alba,Busquets, Rakitic, Piqué, Umtiti, Messi, Suárez sor még mindig félelmetes erőt tud mutatni, ha megfelelő kiegészítést alkalmaznak melléjük. Személy szerint nem az André Silva - Paulinho vonalat értettem a megfelelő kiégészítés alatt, de ez nem is az én felelősségem. Kérdés, hogy Valverde miképp birkózik meg a feladattal.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. augusztus 17., csütörtök 10:42

Nekem az első félidőben nagyon fura volt (vagyis csak akkor, amikor nagyon pörögtek a srácok), hogy úgy nézett ki a Barcelona, mint egy kiscsapat. Ha hozzájuk is került a labda, 5 másodpercen belül eladták, nem igazán volt elképzelésük, nem tudtak mit csinálni a labdával. Én csak akkor szoktam őket látni, ha ellenünk játszanak, de ez nagyon meglepett. Azért stílusuk volt, de így Iniesta és Neymar nélkül, ez nagyon elveszik.

Ha meg is veszik mondjuk Coutinhot meg Dembelét, akkor is teljesen más lesz ez a Barcelona. Valószínűleg akkor ők szabnák meg a fazont, és ők nem a Barca iskolát járták végig. Valverde meg nem hiszem, hogy le fogja nekik oktatni, mint anno Guardiola Henry-nak meg Abidalnak. Kíváncsi vagyok, hogy milyen csapat lesz most belőlük, szerintem nem fogják tudni a megszokott játékukat játszani. Ami nekünk szerintem mindenképpen jó hír. Messi is abban a rendszerben volt a legjobban használható. Vagyis szinte csak abban, mert a válogatottban se ment neki az a szint amit megszoktak tőle.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 17., csütörtök 10:30

De akkor már kénytelenek lesznek sorfalt állni,klub vb után hagyomány.Bend the kneee
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 10:26

„Mit szeretnél, Aranylabdát akarsz nyerni? Maradj, és megoldjuk, hogy Aranylabdát nyerj!” – mondta a Sport beszámolója szerint Neymarnak Messi, ám a brazilt ez sem győzte meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 10:15

Ez a bajnoki sorsolásuk:
Betis
Alaves
Espanyol
Getafe
Eibar
Girona
Las Palmas
Atlético Madrid

Sajnos az eleje túl könnyű, pedig most még a szezon elején jó lett volna egy-két keményebb ellenfél, persze mindig ott a meglepetés, de egy Levante, Bilbao vagy Valencia meccset jó lett volna az első ötben látni. Az Atma október közepe, addigra az újak is beérhetnek, ha lesznek, meg javulhatnak is. Mondjuk fogalmam sincs, hogy Simeone csapata milyen formában van.
Azt elhalasztják nem? legalábbis kétlem,hogy klub vb után nem karácsonyozni mennek a srácok hanem Clasicora.
Klub vb 16-én véget ér, a meccs 20-a körül lesz, nem lesz elhalasztva. Szerintem beteszik 21-re.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 17., csütörtök 10:12

Realista24 írta: Ami aggaszt, hogy az első El Clásicóra közvetlenül a Klub VB után fog sor kerülni, és bár a keret mély, aggódok kicsit, tudom még messze van, de akkor is.
Azt elhalasztják nem? legalábbis kétlem,hogy klub vb után nem karácsonyozni mennek a srácok hanem Clasicora.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 9:59

ziro4vr írta:Pedig hogy cikkeztek Messiről, hogy micsoda erőállapotban van...ahha, látszott. :lol:

Ter Stegen szerintem nem akkora gond, nem egy top kapus, de messze nem ő a gond.

Kp és identitás válság, én azt látom. Ahogy a Bayernnél is, nincs meg a korábbi stílus, össze-vissza hoznak embereket, az edző nem tudja kézben tartani a helyzetet.
Messivel nincs gond, majd megint aláír, hörpint egyet a szörpből és rendben lesz. Ter Stegen valóban nem a legnagyobb gond, de nulla magabiztosság jellemzi, ami nekünk jó.

A bajnokságban kb így is ugyanannyi pontot fog veszíteni a két csapat, egy oda-vissza győzelemmel dönthetjük el a bajnokságot. Ami aggaszt, hogy az első El Clásicóra közvetlenül a Klub VB után fog sor kerülni, és bár a keret mély, aggódok kicsit, tudom még messze van, de akkor is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 17., csütörtök 9:56

Pedig hogy cikkeztek Messiről, hogy micsoda erőállapotban van...ahha, látszott. :lol:

Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 9:42

Kicsit a Barcáról.

Semedo jó lesz, neki focistára hasonlító mozgása és alkata van.

Denis Suarez miért nem kapott lehetőséget? Legjobb volt az előző meccsen szerintem Umtiti mellett.

Busquets egyértelműen tiltakozik a vezetőség munkássága ellen. Legalábbis nekem a két meccs alapján nagyon beleszarok stílusból ez jött le, és még csak ideges sem volt. De bevallom, csak ellenünk látom játszani.

Ter Stegen szerencsére úgy néz ki (szintén a két meccs alapján), hogy Valdes szintjét üti meg. Benzema helyzeténél is, amikor vállal védett, óriási makkja volt. Ha jól tudom nincs kapuskérdés náluk, szóval ez jó.

Messinél a szokásos év eleji forma van, sétálgatós, leszarom stílus, szinte biztos, hogy neki sem tetszik, ami megy a klubnál, mert ő még mindig azt csinál a pályán a labdával amit akar. Viszont az is igaz, hogy neki kellenek olyan emberek mint Xavi, Iniesta vagy Neymar, mert az ilyen szervezett középpályával és csapattal, mint mi, nem tud mit kezdeni. De ettől nem lesz szarabb játékos, de örök igazság, hogy egy fecske nem csinál nyarat.

Suarez a végletek embere. Egyszer bepattan neki az is, amit szögletzászlóra rúgna, máskor meg Higuainoki magasságokban játszik. A két meccsen szerencsére utóbbit láttuk, de ami jobban feltűnt, hogy jobban veszekedett a társaival, mint Cé a legrosszabb napjain.

Többet nem nagyon akarok írni, mert én nem vonnék le nagy következtetéseket ebből a két meccsből, mert nagyon csalóka a Barca helyzete. A Neymar ügy talán valaminek a kezdete, nem véletlen fogadta el a PSG ajánlatát. A vezetőség valamit nagyon elrontott, nekünk abban kell reménykedni, hogy még sokáig a székükben maradnak, mert számomra nagyon úgy tűnik, hogy a játékosoknak egyáltalán nem tetszik, és ennek a pályán is hangot adnak, sőt, még a mérkőzés utáni nyilatkozatokban is.

Tartom, hogy nem ennyire rossz a Barca, viszont mi még ennél is jobbak lehetünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 17., csütörtök 9:34

A Calderon "korszak" elég mély sbeket ejtett az emberekben :(

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 17., csütörtök 9:32

ziro4vr írta:Kicsit selejtes a memóriája, de jobb későn mint soha. :lol:
Olyanok mint itt sokan, amikor azt írják, hogy a sok éves szenvedés után idén végre van koncepció, meg lesz eredmény. :lol:
Egy lépésre voltunk attól, hogy már két évvel ezelőtt megvédjük a címet, így "csak" három lett négy év alatt :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2017. augusztus 17., csütörtök 9:28

szegény Segura, így még nem láttam embert bizonygatni, hogy mindjárt mindjárt lesz világsztár, pillanat, egy pillanat. Azt hiszem leesett neki, hogy az állásával játszik, ha így folytatja. Szerencsétlen :lol: Jól is csinálja a Pool-Dortmund kettős, legombolnak 150-150M EUR-t a Barcáról, és mindenki boldog.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. augusztus 17., csütörtök 9:28

Kicsit selejtes a memóriája, de jobb későn mint soha. :lol:
Nem illik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 17., csütörtök 9:27

Piqé:
„Az elmúlt kilenc évben először érzem azt, hogy a Real egyértelműen jobb nálunk. Sem a csapat, sem a klub nincs a legjobb állapotban, mindenkinek össze kell tartania”
:(

:coffee: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vissza: