Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Sose volt egy gerinces csapat,amikor megy a szekér minden szép és ők egy nagy család.amikor nem akkor meg ez van.Ők kaparni nem fognak,a küzdés nem hagyomány ott,csak a labdabirtoklás.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Szamomra az volt a furcsa hogy amikor kikaptunk 5-0ara vagy 2-6ra vagy 0-4re ott legalabb indulatokat lattam, hogy erdekli a mieinket a vereseg, faj nekik.
Lattam hogy kaparunk, kuzdunk. Probaltuk nem hagyni hogy szorakoznak velunk es faltolgattunk.
De az egesz barcelonat ugy ahogy van hidegen hagyta a tegnapi meccs. Ugy jottek ki h mikor lesz mar vege. Az alazat legkisebb jeleit se lehetett rajtuk latni..
Lattam hogy kaparunk, kuzdunk. Probaltuk nem hagyni hogy szorakoznak velunk es faltolgattunk.
De az egesz barcelonat ugy ahogy van hidegen hagyta a tegnapi meccs. Ugy jottek ki h mikor lesz mar vege. Az alazat legkisebb jeleit se lehetett rajtuk latni..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Suarez egy hónapra kidőlt elvileg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
A barsza egy nagy család,onnan senki sem akart menni csak neymar de ő meg lucifer ivadéka.kelemen.istvan írta:Thiago anno azért igazolt el, mert menni akart, vagy túladtak rajta? Mindenesetre örülök neki, hogy így történt. Egyel kevesebb gondjuk lenne..
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Thiago nem kapott elég lehetőséget, és menni akart, és szerencséjére el volt cseszve a szerződése, így apróért ki tudták vásárolni.kelemen.istvan írta:Thiago anno azért igazolt el, mert menni akart, vagy túladtak rajta? Mindenesetre örülök neki, hogy így történt. Egyel kevesebb gondjuk lenne..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Thiago anno azért igazolt el, mert menni akart, vagy túladtak rajta? Mindenesetre örülök neki, hogy így történt. Egyel kevesebb gondjuk lenne..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na látom néhány Barcásnál a Szuperkupa meccs már csak felkészülési meccsnek számít.
Ramos a köcsög, mert feldobta a labdát, bezzeg, amikor Pep csinálta ezt Cével, akkor ő volt a király Vagy amikor a labdaszedő gyerek dobta messze a labdát, ahelyett, hogy odaadta volna, ő is nagyon menő arc volt.
Ja igen, meg a második félidő a Barcáé volt...jah, miközben bemutattunk két új igazolást, hagytak egy kis helyet, ha meg gólt kellett volna rúgni, rúgunk még kettőt.
Ramos a köcsög, mert feldobta a labdát, bezzeg, amikor Pep csinálta ezt Cével, akkor ő volt a király Vagy amikor a labdaszedő gyerek dobta messze a labdát, ahelyett, hogy odaadta volna, ő is nagyon menő arc volt.
Ja igen, meg a második félidő a Barcáé volt...jah, miközben bemutattunk két új igazolást, hagytak egy kis helyet, ha meg gólt kellett volna rúgni, rúgunk még kettőt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Jelenleg én is így vagyok a dolgokkal, a BL-ben nem nagyon látok vetélytársat velünk szemben. Jó tudom a csapat bármikor kifoghat egy rossz napot aztán kizúghat a BL-ből, de ha azt nézem, hogy keretileg,csapatilag van-e olyan csapat aki felérhet hozzánk, azt kell mondanom nincs.dzsi91 írta: A bajnoki címért partyban lesznek,bl-ben szerintem esélytelenek.Ami azért fontos mert a bayernt is hasonlóan látom még ha ennyire nincsnek is leépülve.
Barca ideje leáldozóban, a BM tényező is lehetett volna, ha nem Jamest viszik oda hanem Alexis,Draxler,Carassco közül valamelyik playat.
A PSG Neymarral biztos erősebb lesz, de őket se érzem vetélytársnak ez ellen a Madrid ellen.
Juve,Atletico meg maradtak az Angolok, akik nem hiszem, hogy tényezők lehetnek a végső sikerben, persze aztán lehet rámcáfolnak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- dzsi91
Masodik évére gondoltam,ott káosz volt,de akkor is versenyben voltunk a címért vele is meg huánderamossal.
abban a legratyibb suszter korszakban tukorsiman lettunk bajnokok.
- dzsi91
Bajnoki versenyfutásban úgy is ott lesznek,mi is ott voltunk a legratyibb suszter korszakban is.Nem aggódok a sorsolásuk miatt,amíg ilyen védelmük,edzőjük,mentalitásuk van addig mehet oda 5 kutinnyó meg 4 dembelé minden idegenbeli meccsük potenciális pontvesztés lesz.
Voltak idők amikor 1-2 igazolásaal helyre lehetett őket rázni,meg is tették.Szerintem ez már nem olyan.Egyszerüen fizikálisan olyan a keretük mint egy serdülő csapatnak.Minden valamire való top cspat erősebb gyorsabb,magasabb náluk.Technikailag meg van egy Messijük és egy 100 éves iniestájuk.
A bajnoki címért partyban lesznek,bl-ben szerintem esélytelenek.Ami azért fontos mert a bayernt is hasonlóan látom még ha ennyire nincsnek is leépülve.
Minden adott,hogy kijevben is ott legyünk és,hogy májusban sorfalas háttérképem legyen full hdban.Csak ne lakjumk jól.
Voltak idők amikor 1-2 igazolásaal helyre lehetett őket rázni,meg is tették.Szerintem ez már nem olyan.Egyszerüen fizikálisan olyan a keretük mint egy serdülő csapatnak.Minden valamire való top cspat erősebb gyorsabb,magasabb náluk.Technikailag meg van egy Messijük és egy 100 éves iniestájuk.
A bajnoki címért partyban lesznek,bl-ben szerintem esélytelenek.Ami azért fontos mert a bayernt is hasonlóan látom még ha ennyire nincsnek is leépülve.
Minden adott,hogy kijevben is ott legyünk és,hogy májusban sorfalas háttérképem legyen full hdban.Csak ne lakjumk jól.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Attól még mert az első éve nem sikerült jól, attól még lehet ügyes gyerek. Valaki írta valamelyik topicban, hogy a Sevillaban is jó volt. Igaza van, pluszban a Villarrealban is az egyik legjobb volt. Mondjuk ott bal szélsőt játszott és nem Iniesta szerepkörben számoltak vele.BlancoMark írta:Gyamoltalan semmi. Kerdezzetek meg egy Barca szurkolot milyen remalmok gyotortek oket az elozo szezonban. Az egyik biztos az AndreGomes-Denis Suarez kozeppalya.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez is egy nézőpont. Szerintem per pill jól jön nekik a sorsolás, most még összerázódhatnak. A tavasz még messze van.BlancoMark írta:A konnyu szezon eleji sorsolasukat forditva is nezhetjuk:
minden huzos meccsuk tavasszal a BL kieses idoszakban lesz. Es a cserepadjuk minosege igen keves lesz oda.
Ezt én is elképzeltem márCS0ki írta:Én Balenél érteném meg ezt a döntést, de nagyon...Neymar a fő kakas akart lenni a szemétdombon, hát keresett egy saját szemétdombot. Minden ballaszt lecsupaszítása mellett ez a történet. Én megértem döntését.
- BlancoMark
Gyamoltalan semmi. Kerdezzetek meg egy Barca szurkolot milyen remalmok gyotortek oket az elozo szezonban. Az egyik biztos az AndreGomes-Denis Suarez kozeppalya.KAG írta:Pedig ez a Denis gyerek tök ügyes.
5x jobban megtartanám mint Deulofeut
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Pedig ez a Denis gyerek tök ügyes.
ZIDANE
Én azt olvastam, hogy Denis Suárezt ki akarja vásárolni a Spurs.
Dembelében meg már nem vagyok annyira biztos, mivel Lewat sem engedték el, amikor nem akarták eladni.
Dembelében meg már nem vagyok annyira biztos, mivel Lewat sem engedték el, amikor nem akarták eladni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
A konnyu szezon eleji sorsolasukat forditva is nezhetjuk:
minden huzos meccsuk tavasszal a BL kieses idoszakban lesz. Es a cserepadjuk minosege igen keves lesz oda.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Mindkét meccs alapján elmondható, hogy nem lyuk volt a kp-n nálatok, hanem lényegében nincs kp.palesz77 írta:Szerintem nagyon nem, helyezkedni nem igazán tud, technikailag nem az a szint mint kéne, gólokban jó egyedül, és védekezésben - nyilván ez is számít, de nem véletlen olyan a játék amilyen már egy ideje. Amíg volt mellette egy Alves, addig kevésbé jöttek ki a gondjai, mert Dani középpályásokat megszégyenítő labdabiztossággal rendelkezik, ő oldotta meg a labdakihozatalokat helyette is, azóta viszont.. Tegnap is full homály volt, csak a góljai miatt van olyan magasan jegyezve sokaknál szerintem. Meg mert nem egy sztáralkat, és emiatt szimpatikus figura - nekem sincs bajom vele amúgy.reeed_ati írta:Szerintem Rakitic az egyik legjobb középpályásuk, remélem elboltolják valahogy.
Amúgy grat nektek, a végeredmény ellenére ilyen csúnyán nem tudom mikor kaptunk ki utoljára Clásicon, Piquének ebben igazat adok. Az 1-3 se volt szép, de ennyire sima még az se volt. Itt már az első perctől érződött kb, hogy keresnivalónk nem volt a pályán sajnos. Amúgy ennyire én se tartom gyengének magunkat, és ha jön Dembélé és Coutinho valami csoda folytán ténylegesen, akkor azért a kezdőnk legalább ütős lesz. Csak kérdés, hogy sikerül-e csapatot is összerakni belőlük, mert ahogy Cs0ki is írta, a középpálya tőlük nem lesz lényegesen jobb, ide Valverde kéne.. Ha azok az arcok nem játszanak/elmennek a csapattól, akik tudják maguktól, hogy hogy kéne helyezkedni - Denis vagy Samper pl -, akkor neki kell megtanítani a Gomes és Rakitic féle játékosokat arra, hogy hogy segítsék a labdakihozatalokat, alapból hogy helyezkedjenek, merre mozogjanak, stbstb. Tegnap ez nagyon hiányzott, ilyen lyukakat a középpályánkon nem sűrűn láttam még hál istennek, remélem nem is kell nagyon többet.
Pont az hiányzik nálatok, ami nálunk erős.
Amíg volt egy Xavi, főleg a számomra klasszis Iniesta jó formában addig minden ok volt. Elől meg Messi butított.
Messi továbbra is jó, Suarez is jó lenne. Itt a legnagyobb gond, hogy szétverték a kp-t. Szűrés nincs, nincs egy Isco/Modric/Kovacic/Kroos fazon aki kapocs a kp-n, majd elkezd kavargatni és leköt 2-3 embert.
Messi lépeget vissza és játszik egyben kp-t, csatárt. De ez így kevés. Kis csapatok ellen, amikor Messi végig megy 3-4 emberen, majd vagy ő maga, vagy Suarez befejezi, nem lesz gond. Itt a nagycsapatok ellen lesz gond.
A pad rövid nálatok. Ha jönne egy komolyabb sérülés hullám, az kerülhet még sokba.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Watzke (CEO Dortmund): "Barça are not close to signing Dembélé, I don't know why Segura said that."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerintem nagyon nem, helyezkedni nem igazán tud, technikailag nem az a szint mint kéne, gólokban jó egyedül, és védekezésben - nyilván ez is számít, de nem véletlen olyan a játék amilyen már egy ideje. Amíg volt mellette egy Alves, addig kevésbé jöttek ki a gondjai, mert Dani középpályásokat megszégyenítő labdabiztossággal rendelkezik, ő oldotta meg a labdakihozatalokat helyette is, azóta viszont.. Tegnap is full homály volt, csak a góljai miatt van olyan magasan jegyezve sokaknál szerintem. Meg mert nem egy sztáralkat, és emiatt szimpatikus figura - nekem sincs bajom vele amúgy.reeed_ati írta:Szerintem Rakitic az egyik legjobb középpályásuk, remélem elboltolják valahogy.
Amúgy grat nektek, a végeredmény ellenére ilyen csúnyán nem tudom mikor kaptunk ki utoljára Clásicon, Piquének ebben igazat adok. Az 1-3 se volt szép, de ennyire sima még az se volt. Itt már az első perctől érződött kb, hogy keresnivalónk nem volt a pályán sajnos. Amúgy ennyire én se tartom gyengének magunkat, és ha jön Dembélé és Coutinho valami csoda folytán ténylegesen, akkor azért a kezdőnk legalább ütős lesz. Csak kérdés, hogy sikerül-e csapatot is összerakni belőlük, mert ahogy Cs0ki is írta, a középpálya tőlük nem lesz lényegesen jobb, ide Valverde kéne.. Ha azok az arcok nem játszanak/elmennek a csapattól, akik tudják maguktól, hogy hogy kéne helyezkedni - Denis vagy Samper pl -, akkor neki kell megtanítani a Gomes és Rakitic féle játékosokat arra, hogy hogy segítsék a labdakihozatalokat, alapból hogy helyezkedjenek, merre mozogjanak, stbstb. Tegnap ez nagyon hiányzott, ilyen lyukakat a középpályánkon nem sűrűn láttam még hál istennek, remélem nem is kell nagyon többet.