Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem tudom mi a gond ezzel a barca - Bale dologgal.
Ott van a jatekos egy angol kozepcsapatban, ahol soha nem nyerhet BL-t, a bajnoksagra sincs semmi eselyuk. Megkeresi ot a barca, ahol megvan az eselye hogy kupakat nyerjen, az utolso 6 vagy hany evben ott volt a barca a BL elodontokben. Kepesek lennenek 40 milliot kiadni erte, o pedig mondja azt, hogy bocs, nem megyek hozzatok mert a Real ajanlatat varom. Es ha mi megvesszuk Neymart es soha nem akarjuk Balet? Ott volt a lehetosege, hogy egy TOP klubba igazoljon, o viszont nem hasznalta ki.
Szep es jo az ha valaki almai klubbjaba igazolhat, de a jatekos hiaba akarna jonni ha a klubb nem erdeklodik felole (pl Cavani). Varjon orokre, hogy a Real hatha meggondolja magat vagy inkabb menjen oda ahol akarjak ot?
Ott van a jatekos egy angol kozepcsapatban, ahol soha nem nyerhet BL-t, a bajnoksagra sincs semmi eselyuk. Megkeresi ot a barca, ahol megvan az eselye hogy kupakat nyerjen, az utolso 6 vagy hany evben ott volt a barca a BL elodontokben. Kepesek lennenek 40 milliot kiadni erte, o pedig mondja azt, hogy bocs, nem megyek hozzatok mert a Real ajanlatat varom. Es ha mi megvesszuk Neymart es soha nem akarjuk Balet? Ott volt a lehetosege, hogy egy TOP klubba igazoljon, o viszont nem hasznalta ki.
Szep es jo az ha valaki almai klubbjaba igazolhat, de a jatekos hiaba akarna jonni ha a klubb nem erdeklodik felole (pl Cavani). Varjon orokre, hogy a Real hatha meggondolja magat vagy inkabb menjen oda ahol akarjak ot?
Leírom, részletesen, hogy az összes fronton bizonyított, de ez sem elég. Bár igazad van, lehet, rosszul golfozik. Áááá, inkább visszaalszom, nem ér koptatni a billentyűt a mellékelt ábra alapján.Zsombor írta: Miért? Mit tett le ezen kívül az asztalra?
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Miért? Mit tett le ezen kívül az asztalra? Hasonlítsd össze, hogy mikor CR jött rekordösszegért, ő miket ért már el. És igenis irreális összegekről van szó. Miután Neymar a Barcánál kötött ki, úgy voltam vele, hogy hozzuk Bale-t. De ez a herce-hurca ami megy, az nevetséges. 60 milliónál többet ki nem adnék érte, mert annak ellenére, hogy ő lett a PL legjobb játékosa tavaly, egy zsákbamacska.PEEtör írta:Nagyon hosszú ideje read-only-ban vagyok már pont az ilyen szűklátókörű emberkék miatt, de ez már tényleg nagyon sok.
Milyen legmagasabb szinten??? Annyira szerettek puffogtatni hangzatos szavakat, hogy az félelmetes.
Cr óta az első első játékos, aki megynyerte a PFA két díját egyszerre, ráadásul ő is szélső létére, látjuk, hol tart az előbbi játékos most.
Vagy a válogatottra gondolsz? Egyedül húzza a semmi wales-i válogatott, többet nem tehet.
Vagy netán a BL-re? Csak példának okáért, pár éve a világbajnok, sokak szerint top3 (1) védőnk azt se tudta, hol van az egész meccsen. Igen, Ramos.
Neeem, egyszerűen az agyam megáll, komolyan.
Elhiszem, hogy sokan nem szeretitek, meg nem szimpatikus, meg kék a kedvenc színe, neked meg zöld, meg mittomén mi, de azért ne irkáljunk már hülyeségeket.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ott a pont.Realista24 írta:Ami felcseszi az agyam, de nagyon.
1. Bale és Levy már ugyanezt eljátszotta tavaly és télen a barcával. Megegyeztek a játékossal a katalánok, ment a huzavona, 40-45 milliós ajánlatok, aztán végül maradt a seggén.
2. Eltelt fél év, és most már Bale ára 100 millió, gyerekkori vágya, hogy a Realban játsszon, stb. Eddig abban a hitben voltam, hogy nem igazolna más csapathoz, csak a Realhoz. De az utóbbi pár napban utánaolvastam a fiúnak, és
Nem többről van itt szó, mint arról, hogy összejött neki az elmúlt éve, ezt meg akarja ő is és Levy is lovagolni. Irreálisan magas árért eladni, irreálisan magas fizetést kapni, hogy aztán ő legyen a CR 2.0.
Lófa.zt a Real Madrid az álma gyerekkora óta.
Mi akartuk Neymart, leigazolta a Barca. A Barca Bale-t akarta, Perez így akar visszavágni. Csak közben megduplázódott a játékos ára. amúgy Levy el akarja adni Bale-t, hisz egy év alatt plusz 50 milliót nyer az üzleten, csak közben meg akarja szívatni a Real vezetőségét, ezek pedig hagyják magukat.
Merci Zizou!
Nagyon hosszú ideje read-only-ban vagyok már pont az ilyen szűklátókörű emberkék miatt, de ez már tényleg nagyon sok.Pipita írta:Én személy szerint büszke lennék, ha nem dobnánk ki irreálisan magas összeget egy legmagasabb szinten még semmit sem bizonyított, nagyon durván túlértékelt brit játékosért.nem kicsit lenne presztízs veszteség és ciki Perez, illetve a Madrid részéről.
Milyen legmagasabb szinten??? Annyira szerettek puffogtatni hangzatos szavakat, hogy az félelmetes.
Cr óta az első első játékos, aki megynyerte a PFA két díját egyszerre, ráadásul ő is szélső létére, látjuk, hol tart az előbbi játékos most.
Vagy a válogatottra gondolsz? Egyedül húzza a semmi wales-i válogatott, többet nem tehet.
Vagy netán a BL-re? Csak példának okáért, pár éve a világbajnok, sokak szerint top3 (1) védőnk azt se tudta, hol van az egész meccsen. Igen, Ramos.
Neeem, egyszerűen az agyam megáll, komolyan.
Elhiszem, hogy sokan nem szeretitek, meg nem szimpatikus, meg kék a kedvenc színe, neked meg zöld, meg mittomén mi, de azért ne irkáljunk már hülyeségeket.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ami felcseszi az agyam, de nagyon.
1. Bale és Levy már ugyanezt eljátszotta tavaly és télen a barcával. Megegyeztek a játékossal a katalánok, ment a huzavona, 40-45 milliós ajánlatok, aztán végül maradt a seggén.
2. Eltelt fél év, és most már Bale ára 100 millió, gyerekkori vágya, hogy a Realban játsszon, stb. Eddig abban a hitben voltam, hogy nem igazolna más csapathoz, csak a Realhoz. De az utóbbi pár napban utánaolvastam a fiúnak, és
Nem többről van itt szó, mint arról, hogy összejött neki az elmúlt éve, ezt meg akarja ő is és Levy is lovagolni. Irreálisan magas árért eladni, irreálisan magas fizetést kapni, hogy aztán ő legyen a CR 2.0.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért harmadik ember lenni a PL-ben aki bezsebel minden díjat 1 év alatt, ezenfelül szélsőként 31 gól az egész szezonba szerintem szembetűnő eredmény 1 olyan valakitől aki bal bekk ként kezdte a pályafutását... A walsie vállogatottal meg VB-t sose fog nyerni, de a BL-t se nyert volna a Spurs-el...
Persze, jó lenne, ha jönne, de nem ennyi pénzért, ennyit nem ér meg nekünk most, így is elég erősek vagyunk.
Nem ezen fognak múlni a trófeák, hanem azon, hogy bírünk egymásért játszani. Lásd tavaly, amikor ha nagyon kellett, akkor odaraktuk magunkat, más kérdés, hogy akkor már késő volt.
Nem ezen fognak múlni a trófeák, hanem azon, hogy bírünk egymásért játszani. Lásd tavaly, amikor ha nagyon kellett, akkor odaraktuk magunkat, más kérdés, hogy akkor már késő volt.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Én meg azt mondom, hogy nem utólag kell okosnak lenni (mindentől függetlenül)! Ugyan csak pletyka és valószínűleg soha nem tudjuk meg a teljes igazságot; ugyanakkor az mindent elmond a történetről (ha persze van valóságalapja), hogy azután csökkentettük az ajánlatunkat (7-10 napja), miután Cristiano szembesítette az öreget és megkérdezte (avagy a közeli környezete) tőle, hogy mégis mi a f@szom ez a ~ 99, 100 milla és milyen alapon, illetve hogy ugye nem viccel és tényleg komolyan gondolja-e??? Aztán ugye a Real Madrid részéről is történtek itt elég komoly bakik, amire a klub és a vezetők sem lehetnek szerintem büszkék; picit nagy volt a mellény és korán ittak előre a medve bőrére --> Levy meg csak élt a tulajdonosi pozíciófölényével ........Én személy szerint büszke lennék, ha nem dobnánk ki irreálisan magas összeget egy legmagasabb szinten még semmit sem bizonyított, nagyon durván túlértékelt brit játékosért.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
szerintem sem jön már Bale.
Egyszerűen kapja be mindenki.
Ha Perez legközelebb megint a Spursből akar igazolni, akkor én személyesen megyek el Madridba és adok neki egy picsanagy maflást.
Tavaly is megjárta a Spursszel. Minek kellett most is itt erősködni.
Azért találok a támadószekcióba még legalább 3 olyat mint Bale..
Ne jöjjön. Ne jöjjön.
Maradjon Londonban, a Tottenham meg sose jusson be a BLbe, ezt kívánom nekik.
Egyszerűen kapja be mindenki.
Ha Perez legközelebb megint a Spursből akar igazolni, akkor én személyesen megyek el Madridba és adok neki egy picsanagy maflást.
Tavaly is megjárta a Spursszel. Minek kellett most is itt erősködni.
Azért találok a támadószekcióba még legalább 3 olyat mint Bale..
Ne jöjjön. Ne jöjjön.
Maradjon Londonban, a Tottenham meg sose jusson be a BLbe, ezt kívánom nekik.
Majd elhozzuk jövőre olcsóért.
Vagy most be kéne próbálni egy 70 millió körüli árat: 1. Bale el akar menni.
2. Vettek a helyére játékosokat, tehát vagy ők játszanak vagy Bale.
3. Bale már nem akar ott játszani, csak csökkenne az értéke.
Vagy most be kéne próbálni egy 70 millió körüli árat: 1. Bale el akar menni.
2. Vettek a helyére játékosokat, tehát vagy ők játszanak vagy Bale.
3. Bale már nem akar ott játszani, csak csökkenne az értéke.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én személy szerint büszke lennék, ha nem dobnánk ki irreálisan magas összeget egy legmagasabb szinten még semmit sem bizonyított, nagyon durván túlértékelt brit játékosért.nem kicsit lenne presztízs veszteség és ciki Perez, illetve a Madrid részéről.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Félreértés srácok; az ár valószínűleg már eldöntött és végleges; csupán a tálalás kérdéses még. Emellett Levyék szándékosan húzzák a transzfert, időt; pitiáner dolog a részükről, de ez a személyes "bosszújuk" és leckéjük Bale, illetve Perez számára; miközben ők nyugodtan összerakhatták az egy hét alatt a még félkész csapatukat!Szerintem sem lesz világrekord összeg... Annyira átigazolás végén járunk plusz a Spurs is bevásárolt, hogy ők sem tehetik meg azt, hogy még cigányoljanak...
Hát ha valamikor, akkor pont most lenne hülyeség bedobni a türcsit; közel 2 hónapos szopás, várakozás, kemény tárgyalások, munka után; a nép behülyítéséről már nem is beszélve; nem kicsit lenne presztízs veszteség és ciki Perez, illetve a Madrid részéről.Perez helyében már rég beintettem volna Levynek, vagy ma tenném meg
RealMadrid
RealMadrid
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem lesz ebből lófassse nemhogy világrekord.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem sem lesz világrekord összeg... Annyira átigazolás végén járunk plusz a Spurs is bevásárolt, hogy ők sem tehetik meg azt, hogy még cigányoljanak... Azt a 91 millás árat látom reálisnak amit fizetünk és szerintem ez a 7millás fizu 6 éves szerződés, meg a reklám bevétel 60%-a a Madridé elég reálisnak tűnik... Főleg, ha CR megkapja a 17millás fizut, akkor így tényleg mindenki megnyugszik...
- madridronie
A Madrid hajlandó lenne a 99; 101 millát stb.-t is kicsöngetni (így vagy úgy), csupán a hivatalos tálalásban szeretnének mást látni; ergo most a Barcához hasonlóan picit csúsztatni!magyarul elég nagy problémába ütközött a két klub, ami a megegyezést és a transzfert illeti...
Egy hónapja, de lehet még több, az áron civakodnak.
RealMadrid
RealMadrid
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
magyarul elég nagy problémába ütközött a két klub, ami a megegyezést és a transzfert illeti...a Madrid világrekord alatt tartaná és így is tálalná a dolgot akár bizonyos trükkök segítségével is; míg a Tottenham nagy durranást szeretne
Egy hónapja, de lehet még több, az áron civakodnak. Perez helyében már rég beintettem volna Levynek, vagy ma tenném meg, miután kiköltekeztek. Vagy az új drága játékosok lesznek a padon, vagy az egyik legjobb, aki a nyáron egy percet sem edzet, és már fehérben látta a világot.
Merci Zizou!
- madridronie
A mai napra tartogatott kifogás az az, hogy azért csak a holnapi észak-londoni derbi után engedné el Levy a srácot, hogy az Arsenal addig még véletlenül se tudjon leigazolni senkit az álom hármasukból (Karim, Özil, Di María) a Real Madridtól! Komolyra fordítva szót; állítólag (spanyolok szerint) már csak az aláírt, hivatalos dokumentumokat várják vissza Levytől; ugyanakkor az angol Sky Sport szerint az árral még mindig ügyeskedik a 2 klub (a Madrid világrekord alatt tartaná és így is tálalná a dolgot akár bizonyos trükkök segítségével is; míg a Tottenham nagy durranást szeretne)!Amúgy szerintem már nem jön Bale.
Ennek meg mindenképp pozitív üzenete van a jövőre nézve!Real Madrid asked about Pogba
Juve's director general Giuseppe Marotta says Madrid's club president Florentino Perez made enquiries into the Frenchman's availability but he told him the player is not for sale
RealMadrid
RealMadrid
Amúgy szerintem már nem jön Bale.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- madridronie
Korábban már lehozta a többi is; mellesleg hogy lehetne biztos, ha az üzlet konkrétan Coentraotól függő, feltételes és eddig a portugálnak nem sikerült csapatot találni; talán a MU. esetleg hajlandó lesz majd kopogtatni a Bernabéu kapuján, ha a Baines buli végül besül, de én simán eltudom képzelni, hogy végül maradni kényszerül Fabio; amit én annyira azért nem is bánnék!Igen és ennyi. Egy darab marca hír. Azért máskor akit "ennyire biztosnak" mondanak arról több szokott lejönni és nem csak egy hírportálon.
RealMadrid
RealMadrid