Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
griezmann mar az elso meccsen megbanta hogy nem igazolt el a muba.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nemeteknel, olaszoknal, angoloknal (?) van videobiro, akkor spanyolban miert nincs, ahol pont a legrosszabb a jatekvezetes?!
Vagy lesz spanyolban is?
Vagy lesz spanyolban is?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na. Mindjart vege a napnakRealista24 írta:Ma is hivatalos lesz!H.E.H.E. írta:bappe 180 psg, 18 fizu évente ma hivatalos lesz elvileg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
El se kellett volna olvasnom, egy elfogult Barca drukker. Megértem, hogy nála a katalánok az atyaúristen, de a Madridhoz egy jó szava nem volt, pedig amit ZZ és a Madrid véghez vitt az elmúlt 2 évbe, az megsüvegelendő, még egy elfogult Barcásnak is.
Remélem végig verjük megint a világot, aztán lehet olvasni azt a temérdek sok sírást az ilyen Norbi féle katalán drukkerektől.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja igen, Xavi az all time best, mikor 10ből 8 passza alibi volt. Én nem vitatom a képességeit, mert a maga módján ő is klasszis volt, de akkor egy Kroos mégis mi? Mert ugye kb ők töltik be az azonos szerepeket.H.E.H.E. írta:neki biztos xavi a virtuóz
Nem azzal van a baj, mi maximum (pfff máximum ) felháborodunk. De elolvassa egy 10en 1-2 éves kölyök aki még nem látja át, akkor egyből megvan vezetve, hogy amúgy ez a Madrid tök egyszerű, meg Zidane is szerencsés. Alapból ellentmondásos. Egy egyszerű csapat sehol nem lenne egy top edző nélkül, egy top edző meg sehol nem lenne egy egyszerű csapattal. Nemhogy még BL címet védjen 1,5 év alatt... Na mindegy, borzasztó ez az egész szar, úgy, ahogy van... mármint a Farkas "el culé" Norbert féle szagértelem...H.E.H.E. írta:nem értem amúgy az a pártízezer madridista miért nézi a mai napig a gagyi tévés közvetítéseket, amikor már hd streamen tökéletesen elérhető minden
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
neki biztos xavi a virtuózHát ez mégis mi az Atyaúristen? Az EGYSZERŰSÉG tökéletessége... Hát menjenek már a büdös faszomba, már bocsánat...
nem értem amúgy az a pártízezer madridista miért nézi a mai napig a gagyi tévés közvetítéseket, amikor már hd streamen tökéletesen elérhető minden
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Még csak Zidane-ig sem kell elmenni....BlancoMark írta:A Zidaneos kerdesnel mennyire elojon belole a Barca drukker, aki keptelen elismerni a Madridot.
Hát ez mégis mi az Atyaúristen? Az EGYSZERŰSÉG tökéletessége... Hát menjenek már a büdös faszomba, már bocsánat...Az egyszerűség tökéletessége, plusz Isco zsenialitása.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy szoval sem irtam hasonlot sem...Egy edzot sem utalok jobban mint guardiolat, a szememben o egy nagyon tulertekelt valaki...Realista24 írta:Bezzeg Guardiola zseni volt nulla tapasztalattal. Zidane meg szerencsés.wZoLee7 írta:Az egyertelmu h Norbi Barca drukker, sosem volt titok, de en nem vartam egyebkent sem h az aktualis bajnokrol fognak beszelni. Viszont az uj igazolasainkat rendesen lehuzta, maga ala csinalna ha a barcanal lennenek ezek a jatekosok
ZZ s resszel reszben egyet ertek. Azt adom, hogy nulla edzoi tapasztalattal egy ilyent hozni nem csak tudas kerdese, eleinte en is gondoltam, h h inkabb a jatekosokkal alkotott kapcsolata es nem strategiai repertoarjanak koszonhetoek a sikerek. Viszont mostanra latszik h ez egy remekul felepitett csapat lett, ami az o erdeme, a szerepek, a mozgasok stb.
A masik amit ZZ is elismert, az o helye sem orokre szol, eleg egy rossz szezon es mennie kell majd
Szerintem nem irtam semmi rosszat, ha rendesen el olvasod lathatod
- ___Samy___
Pontosan ezt akartam írni én is.Bezzeg Guardiola zseni volt nulla tapasztalattal. Zidane meg szerencsés.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Benzema helyettese Ronaldo lesz középen szerintem
(vagy fordítva )
ha nem lesz meg Mbappé, én sem hoznék cserecsatárt
kell a hely Asensionak (Isconak)
(vagy fordítva )
ha nem lesz meg Mbappé, én sem hoznék cserecsatárt
kell a hely Asensionak (Isconak)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bezzeg Guardiola zseni volt nulla tapasztalattal. Zidane meg szerencsés.wZoLee7 írta:Az egyertelmu h Norbi Barca drukker, sosem volt titok, de en nem vartam egyebkent sem h az aktualis bajnokrol fognak beszelni. Viszont az uj igazolasainkat rendesen lehuzta, maga ala csinalna ha a barcanal lennenek ezek a jatekosok
ZZ s resszel reszben egyet ertek. Azt adom, hogy nulla edzoi tapasztalattal egy ilyent hozni nem csak tudas kerdese, eleinte en is gondoltam, h h inkabb a jatekosokkal alkotott kapcsolata es nem strategiai repertoarjanak koszonhetoek a sikerek. Viszont mostanra latszik h ez egy remekul felepitett csapat lett, ami az o erdeme, a szerepek, a mozgasok stb.
A masik amit ZZ is elismert, az o helye sem orokre szol, eleg egy rossz szezon es mennie kell majd
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az egyertelmu h Norbi Barca drukker, sosem volt titok, de en nem vartam egyebkent sem h az aktualis bajnokrol fognak beszelni. Viszont az uj igazolasainkat rendesen lehuzta, maga ala csinalna ha a barcanal lennenek ezek a jatekosok
- ___Samy___
Miért akarja ő is azt bemagyarázni mindenkinek, hogy ZZ-nek csak szerencséje van? Ezen amúgy tényleg beszarok már. Ekkora máker ember nem létezett még, és soha nem is fog.Az, hogy Zidane-nak kijött a Reallal a lépés, millió és millió apró tényező szerencsés együttállásának köszönhető.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Jó. Augusztus van. Ha most ősszel lenne a BL döntő szakasza akkor mi nyernénk mert jelen pillanatban senki nincs olyan szinten mint mi, de sok minden fog történni tavaszig. Össze fog állni az a Juve és Barca meg az angolok is szerintem.H.E.H.E. írta:sztem egyáltalán nem, a barca, juve gyengült, nevek alapján a psg és a bajern lehet az ellenfél, de egy elődöntő minimum reális elvárás.
- H.E.H.E.
sztem egyáltalán nem, a barca, juve gyengült, nevek alapján a psg és a bajern lehet az ellenfél, de egy elődöntő minimum reális elvárás.a bl tripla nem lehet elvárás, embertelen lenne megcsinálni.
a te hibád, hogy nem ide jönMa is hivatalos lesz!
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
fack.H.E.H.E. írta:bappe 180 psg, 18 fizu évente ma hivatalos lesz elvileg.
De amúgy nem akarunk hozni valakit Benzema mögé bazmeg?
Farkas Norbi meg..
Egy szót ismétel velünk kapcsolatban hatszor. Az egyszerűséget. Egyszerűek vagyunk. Ennyi, Zizou is egyszerű, a világ legjobb kp-ja is egyszerű.
Jaj istenem vigye már el a digi sport a spanyol focit.
Bappe jött volna kb. sima lett volna a tripla.
Holnap indul a "szezon", ha bajnokságot és kupát elhozzuk már nem leszek boldogtalan, spanyolországot idén rommá kell vernünk, a bl tripla nem lehet elvárás, embertelen lenne megcsinálni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ma is hivatalos lesz!H.E.H.E. írta:bappe 180 psg, 18 fizu évente ma hivatalos lesz elvileg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
bappe 180 psg, 18 fizu évente ma hivatalos lesz elvileg.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fogalmatlan, önálló gondolata alig van.BlancoMark írta:A Zidaneos kerdesnel mennyire elojon belole a Barca drukker, aki keptelen elismerni a Madridot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
azért csak úgy mondom, nehogy meglepődjetek, de zidane-nál továbbra is kázmér lesz a kezdő tagja, és kovacic a csere. lehet hogy több lehetőséget kap.TheBull6 írta:Köszi-köszi. Pihenje is ki, a Depor ellen belefér Casemiro vagy Llorente is talán.