Realista24 írta:Ami felcseszi az agyam, de nagyon.
1. Bale és Levy már ugyanezt eljátszotta tavaly és télen a barcával. Megegyeztek a játékossal a katalánok, ment a huzavona, 40-45 milliós ajánlatok, aztán végül maradt a seggén.
2. Eltelt fél év, és most már Bale ára 100 millió, gyerekkori vágya, hogy a Realban játsszon, stb. Eddig abban a hitben voltam, hogy nem igazolna más csapathoz, csak a Realhoz. De az utóbbi pár napban utánaolvastam a fiúnak, és
Nem többről van itt szó, mint arról, hogy összejött neki az elmúlt éve, ezt meg akarja ő is és Levy is lovagolni. Irreálisan magas árért eladni, irreálisan magas fizetést kapni, hogy aztán ő legyen a CR 2.0.
Lófa.zt a Real Madrid az álma gyerekkora óta.
Én alapvetően sok hozzászólásoddal egyetértek, de sajnos ezzel a hozzáállással most nem tudok azonosulni. Először is, ami az első pontodat illeti. Szerintem erős túlzás ez az "ugyanezt eljátszották", mert én erről pl. nem is hallottam és neked is utána kellett keresned, hogy Balenak volt-e valami köze a barcelonahoz. A mi ügyünkről már hónapok óta cikkeznek a legkülönbözőbb országok sportlapjai, legtöbbször címlapon szállítva a fejleményeket. Szerintem már mindenkinek a töke ki van ezzel az egésszel, annyira unhatják, hogy mindenhol csak Bale van. Mintha a világon nem létezne más focista éppen... szóval ha volt is valami a barcelonaval, akkor biztosan nem olyan szinten tolták a dolgot, mint velünk, és mint látjuk, megállapodni sem sikerült. Én semmi olyan nyilatkozatot nem hallottam Baletol amelyben a barcat udvarolja körbe, ellenben hozzánk egyértelműen jönne, akárhányszor megtehette, mindig körbenyalta CR-t a twitteren, és több olyan hír is született, miszerint ez álmai klubja. Az, hogy korábban tárgyaltak a barcaval és esetleg oda is elment volna? Mi ezzel a baj? Mi ezt nem érthetjük, mi itt ülünk a gép előtt, sosem fog az ajtónkon kopogtatni egy Real Madrid és egy Barcelona. Ez minden játékosnak hatalmas kiugrási lehetőség. Attól még lehet az ember Real drukker, ha egyszerűen a Real éppen nem érdeklődik iránta, de van esélye a kitörésre, végre komoly kupákat nyernie és komolyabb játékosokkal körbevennie magát, akkor miért ne élhetne vele? Ilyen alapon Mesutot is lehetne szidni, aki Barcelona drukker volt, de Pepnek köztudottan nem kellett, ő pedig azzal a lehetőséggel élt, ami éppen volt: ez pedig a Real Madrid. Megbánta? Nem úgy tűnik. Isco sem a Real iránti elkötelezettségéről tett tanúbizonyságot, mikor rólunk nyilatkozott még évekkel ezelőtt, akkor ki gondolta volna, hogy hajlandó lenne idejönni? Hát persze, hogy hajlandó, ha érdeklődünk iránta. Szóval ez nem egy olyan dolog, amibe bele kellene kötni. Szerintem Bale kedvenc csapata igenis a Real Madrid és rajta van az ügyön, hogy itt tudjon játszani. Nem jár edzésekre, nem akar többé angliában játszani. A gyerek pont nem egy zsoldos kategória lesz. Kérlek ne hidd, hogy ha pl mi nem érdeklődünk Benzema iránt és a Barcelona igen, akkor biztosan nemet mondott volna az ajánlatukra.
Írom mindezt úgy, hogy szerintem is nagyon drága a gyerek és nem biztos, hogy befog válni. De még itt sincsen... még az öltözőbe sem kukkantott be, de máris ilyen mentalitással alapozni az érkezését.
ezt meg akarja ő is és Levy is lovagolni.
Ha meglovagolás alatt azt érted, hogy végre a szintjének megfelelő csapatban akar játszani, akkor oké. Ahogy több csapattársa is nyilatkozta: Bale már kinőtte a Tottenhamet. Ez nem meglovagolás, hanem továbblépés, fejlődés... legjobbá válni.
But he is a good boy...