madridronie írta:Lehet itt szidni Levyt meg a Tottenhamet, de nekem az a véleményem, hogy Perez igen is keményen az emberére akadt; egy erős, tökös klub vezetőnek szerintem így kell képviselnie a saját csapatának az érdekit!
Természetesen. Tottenham oldaláról nézve természetes, hogy minél többet akarnak kapni a játékosért. Azt nem értem, hogy Perezék miért hagyják ezt? Ancelotti többször lenyilatkozta, hogy a csapata kész, nem létszükség Bale érkezése, de mi rendszeresen 100 millió körüli ajánlatokat küldünk, amiket elfogadnak, majd nem, aztán megsértődnek, majd mégsem. Ha Levy annyira nem akarná eladni a walesit, tárgyalni sem ülne le és kész.
Ha meglovagolás alatt azt érted, hogy végre a szintjének megfelelő csapatban akar játszani, akkor oké. Ahogy több csapattársa is nyilatkozta: Bale már kinőtte a Tottenhamet. Ez nem meglovagolás, hanem továbblépés, fejlődés... legjobbá válni.
Nem kellett volna tavaly hosszabbítani, vagy ha már megtette, akkor egy konkrét kivásárlási árat kellett volna beletennie a szerződésbe. Látta, hogy Levy hogy állt a Modric üzlethez, ha ő nem, akkor az ügynöke biztos észrevette. Szerintem csak az van, hogy Bale és Levy is tudja, hogy nem biztos, hogy ez az idény ilyen sikeres lesz Bale számára, jöhet formahanyatlás, sérülés, és máris nem lesznek ilyen jó alkupozícióban. Bale lehet nem kap ajánlatokat, ha mégis, nem tőlünk, és nem 100 milliókról fognak szólni a hírek, hanem újra 50 milliókról.
Pereznek fel kéne hívnia Bale-t, elmagyarázni neki, hogy mi mindent megtettünk, de a klubod nagyon makacs, és majd jövőre újra nekifutunk. Igaz, így mindenki veszítene, de Levy a legnagyobbat, mivel a pénzt már elköltötte, ugyan Bale marad, de egy percet sem edzett a nyáron, és valamelyik új szerzemény padozni fog miatta. Ez talán tudatosulna is benne hétfőn este, és rábólintana az utolsó, számunkra legkedvezőbb ajánlatra. Perezék nem tudnak pókerezni