kutinnyó fele akkora és fele olyan erős mint dembele.Kis ésszel inkább jobban zsebbe nyúlni és Coutinhot hozni miharabb. Aztán esetleg még egy bal szélsőt és Coutinhot Iniesta helyére.
egyik sincs neymar közelében, nem tudják pótolni.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. augusztus 20., vasárnap 13:51
kutinnyó fele akkora és fele olyan erős mint dembele.Kis ésszel inkább jobban zsebbe nyúlni és Coutinhot hozni miharabb. Aztán esetleg még egy bal szélsőt és Coutinhot Iniesta helyére.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. augusztus 20., vasárnap 13:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 20., vasárnap 13:41
palesz77 írta:Watzke: "The fee we want is not as high as the press is speculating."Realista24 írta:Legutóbb 150rol lehetett olvasni. De hogy igaz-e?
Interviewer, jokes: "So it's higher then?"
Watzke: "No comment"
Én is 150-et olvastam, de ez alapján nincs annyi. Amúgy érdekes kis nyilatkozat - itt az egész angolul -, eléggé kiakadt Watzke - érthető módon - ránk is és Dembélére is. Szertefoszlottak az álmaim arról ezek után, hogy Dahoudot egyszer Barca mezben látom.. Legalábbis amíg ez a vezetőség marad, ami remélem már csak pár hónap.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 20., vasárnap 13:26
Watzke: "The fee we want is not as high as the press is speculating."Realista24 írta:Legutóbb 150rol lehetett olvasni. De hogy igaz-e?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 20., vasárnap 7:12
Legutóbb 150rol lehetett olvasni. De hogy igaz-e?sonic írta:Mennyit kernek erte?Realista24 írta:Our position on the player is clear,” Zorc told Sky Sports. “If [the fee] is met, Dembélé will be sold this summer. If it is not, he will stay here. We are not going to wait until the last day [of the transfer window]. As things stand, there has been no offer that would allow us to make that transfer.”
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. augusztus 19., szombat 22:56
Mennyit kernek erte?Realista24 írta:Our position on the player is clear,” Zorc told Sky Sports. “If [the fee] is met, Dembélé will be sold this summer. If it is not, he will stay here. We are not going to wait until the last day [of the transfer window]. As things stand, there has been no offer that would allow us to make that transfer.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. augusztus 19., szombat 20:30
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 19., szombat 17:56
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. augusztus 19., szombat 17:15
Pedig ő az új Modric...Anthony írta:Uhh, őt is elvitték előlünk
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. augusztus 19., szombat 17:11
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2017. augusztus 19., szombat 10:34
HozzászólásSzerző: volt » 2017. augusztus 19., szombat 8:02
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. augusztus 19., szombat 1:19
Kerdes, hogy a PSG odaadja e normalis aron DM-et. Elegge ugy tunik, hogy orrolnak a Barcara az utobbi idoben.palesz77 írta:Mondjuk az ilyen hírek után én komolyan elgondolkozok azon, hogy tényleg akarjuk-e Dembélét és Coutinhot, vagy csak azért beszélnek róluk, hogy lenyugodjon kicsit a nép, de közben másra hajtunk olcsóbban? Még megyei szinten se tárgyaltam soha senkivel, de 100%-ra mondtam volna, hogy ezt az ajánlatot visszadobják majd. Mi meg 12 nappal az átigazolási szezon lezárta előtt ilyenekkel dobálózunk? Hagyjuk már.. Ha tényleg akarnánk őket, szerintem már Barca mezben lennének, állítom csak készítik elő a terepet Serinek és Di Mariának, hogy ők megtettek mindent, de a piac ilyen, esélyük se volt.
És nem azt mondom, hogy érnek ennyit az említett játékosok, mert nem, de mindenki tudja, hogy most vagy megfejnek minket, vagy nem adják oda őket, és 1-2 év múlva mennek máshova még drágábban.. Ennyi idővel a kacsaszezon lejárta előtt nem hiszem, hogy ennyit szórakoznánk, ha ténylegesen akarnánk őket.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. augusztus 19., szombat 0:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. augusztus 18., péntek 23:50
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. augusztus 18., péntek 22:53
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. augusztus 18., péntek 22:19
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. augusztus 18., péntek 22:00
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. augusztus 18., péntek 20:40
HozzászólásSzerző: eReMA » 2017. augusztus 18., péntek 20:37
Majd figyeljétek, mekkora bombát fog ragasztani nekünk vagy 30-ról! Annyira tipikus lenne...M1Ö írta:Vagy egy jófej Madridista...gaborz1 írta:Biztos az anyukája volt.
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem