Bundesliga
Re: Bundesliga
nehezen ha emery azt mondja neki hogy nincs helye a keretben
Minek menne oda? PSG-ben van jövője a srácnak sztem.
De, de James megszokta már a padot.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nem lesznek már sokan Munchenben?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Draxler egyre közelebb a BM-hez.
Azért ha őt sikerülne megszereznie a BM-nek, az egy elég komoly erősítés lenne a bajoroknak.
Azért ha őt sikerülne megszereznie a BM-nek, az egy elég komoly erősítés lenne a bajoroknak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Alaba -ból kettő is van nektek?
Egyiket nem adjátok el?
Az ötlet pedig jó, megsüvegelendő.
Egyiket nem adjátok el?
Az ötlet pedig jó, megsüvegelendő.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Ulit kifejezetten zavarta, hogy Alaba óta nem történt klasszis játékos kinevelése Münchenben, így totálisan átszervezték az utánpótlást, s felhúztak 100 millió euróért egy központot a fiataloknak.
30 hektár, 14 csapat otthona lesz, 8 pálya, köztük egy 2500as kis stadion, sportcsarnok stb...
Ez jó ötlet nagyon, kellenek is a fiatal saját nevelésű játékosok a keretbe, s a múlt bizonyítja is, hogy működött ez a dolog arrafelé (Kroos, Hummels, Alaba, Badstuber, Schweinsteiger, Lahm, Alaba)
http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
30 hektár, 14 csapat otthona lesz, 8 pálya, köztük egy 2500as kis stadion, sportcsarnok stb...
Ez jó ötlet nagyon, kellenek is a fiatal saját nevelésű játékosok a keretbe, s a múlt bizonyítja is, hogy működött ez a dolog arrafelé (Kroos, Hummels, Alaba, Badstuber, Schweinsteiger, Lahm, Alaba)
http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
Mia san mia
Másoktól hallottam, hogy az Upc-s előfizetés esetén nem a német meccseket adják, hanem minden más tölteléket. A digis vagy telekomos előfizetéseknél nincs ilyen gond. Az egy más kérdés, hogy az ES 2 technikai színvonala olyan gyenge, hogy pénteken én is inkább a zdf-en néztem a meccset, enyhén más dimenzió.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco
Jelenleg a Hd-n motorverseny, és a versenyt is kommentáljak, a sima Eurosport 2 a kép a motorversenyről a kommentátor a meccsről van.h3x0r írta: Rds-nel is szokott hasonlo elofordulni. Az Eurosport 2-n neha mast adnak, mint az Eurosport 2 HD-n, ugyhogy ilyenkor erdemes mindket csatornat megnezni.
- h3x0r
Rds-nel is szokott hasonlo elofordulni. Az Eurosport 2-n neha mast adnak, mint az Eurosport 2 HD-n, ugyhogy ilyenkor erdemes mindket csatornat megnezni.rinaldo írta:Sziasztok, nektek van olyan gondotok, hogy az eurosport2 programjában benne van a bundesliga közvetítés, de a csatorna igazából más műsort mutat de a kommentár a focimeccsről van.. Románia, Upc előfizetés.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Ma pedig jogosan elvették a Freiburg vezető gólját! Eddig nagyszerűen működik a dolog.nzooli93 írta:Bayern meccsen videóbíró után ítéltek meg 11est..spanyolba mikor lesz ??
Mia san mia
-
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Isco
Sziasztok, nektek van olyan gondotok, hogy az eurosport2 programjában benne van a bundesliga közvetítés, de a csatorna igazából más műsort mutat de a kommentár a focimeccsről van.. Románia, Upc előfizetés.
- nzooli93
Bayern meccsen videóbíró után ítéltek meg 11est..spanyolba mikor lesz ??
- nzooli93
Leszakadt az ég elég durván
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
miert szakadt felbe a bayern-bayer?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na ugye, hogy ugye? Én is így jártam még tavaly a Nagy-Erdeiben... Pont Campus fesztivál volt és aki ott volt a fesztiválon 300 forintért bemehetett. Valami el selejtező vagy mi volt, 8-2 re nyertünk. Na de ilyet, hogy csak nature citrone van, meg pepsi... Erősen elgondolkodtam rajta, hogy na jó, akkor megyek vissza fesztiválozni, nem szotyit köpködni jöttem Debrecenbe...ViktoR4 írta:Foleg hogy a Grupiban csak alkoholmentes van
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ViktoR4
- Kedvenc játékosaid: Ramos
Foleg hogy a Grupiban csak alkoholmentes van
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na ez az... Ez itt nálunk úgy lenne megoldva, hogy alapból 1500 a belépő, viszont jön ez a fergeteges akció... 2000 forintért bejuthatsz grátiszba és még egy ingyen üveg sört is kapsz hozzá. És a sok birka megeszi, hogy húúú de jól járt..BBeno írta:ezzel lehetne magyar meccsekre is csabitani az embereket. napersze ha ingyen van a jegy melle.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
schalke lipcse meccsen minden 16 evnel idosebbnek adnak egy ingyen sort.
ezzel lehetne magyar meccsekre is csabitani az embereket. napersze ha ingyen van a jegy melle.
ezzel lehetne magyar meccsekre is csabitani az embereket. napersze ha ingyen van a jegy melle.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha ez a srác 12 éves, akkor fosi bácsi normális ember.BBeno írta:tehat akkor nem 12 eves. ugy mar mas. minala effektus. 16 evesek kozott csaszar volt. 18 evesek kozott meg megmozdulni nem tudott. lazio szepen le is epitette.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema