Real Madrid vs. Barcelona
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Olyat is olvastam, hogy Kovacic teheti lehetővé, hogy Coutinho a Barcába igazoljon. Az értelmes szerző szerint Kovacic lesz Coutinho pótlása a Poolnál, amire a horvát már majdnem igent mondott, így mehet a brazil ahova akar. Ja és 75öt kapunk Kovacicért.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Van baj odaát rendesen.
De én még mindig nem írnám le őket.
Még akár igazolhatnak is pár jó játékost.
De én még mindig nem írnám le őket.
Még akár igazolhatnak is pár jó játékost.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Nem követtem különösebben barcát, de nem értem, hogy hagyhatták így szétcaródni a keretet.
Miért nem lehetett rendjén pótolni a kieső és távozó embereket.
Nem tartott volna sokból , laikusként gondolom.
Mondjuk nálunk is volt baj rendesen a galaktikusok után.
Miért nem lehetett rendjén pótolni a kieső és távozó embereket.
Nem tartott volna sokból , laikusként gondolom.
Mondjuk nálunk is volt baj rendesen a galaktikusok után.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Most épp lemondtunk Coutinho-ról és Dembelé a célpont. Bár nem értem mi köze a kettőnek egymáshoz, mikor két különböző játékosról beszélünk. Jellemzi ez a vezetőséget. Rosell és Bartomeu a világ legjobb csapatából csinált egy viccet. Perelni azt tudnak, bíróságról bíróságra járnak, meg folyamat munkát adnak az ügyvédeinknek. Csak egy cél lebegett Barto szeme előtt, 2021-re 1 milliárdos klubbá tenni a Barca-t.
Ezt viszont már soha nem fogja elérni, mert már Messi és Iniesta is ellene fordult, úgyhogy garantált a leváltás, felkészül vszínű Laporta.
Seri kell...mert van rá remény, hogy jó lesz és mert nincs más lehetőség. Mikor lehetett olvasni, hogy Neymar lehet, hogy vált, már akkor kellett volna ilyen ütemben tárgyalni és lezsírozni az üzleteket, nem utána, mikor az oviban is tudják, hogy Barca-éknál van cash és sürgető elkölteni. Ráadásul Barto maga mondta, hogy tavaly óta sejtették, Neymar menni akar. Volt egy évük, hogy megtalálják a megfelelő embert, de nem tették. Ismét megbuktak.
Dembelé-t sem fogja odaadni a Dortmund. Szerintem tuti. Vagy annyit kérnek érte amit mi nem fizetünk ki. Költeni azt nem akarnak csak Gomesekre...mindegy, én már elengedtem ezt az idényt. Nagy nyugalommal fogok leülni meccset nézni mert nincs elvárásom ezzel a kerettel szemben. Játszunk szórakoztatóan aztán lesz ami lesz.
Valverde-t sajnálom,mert jó irányba viszi a játékot csak a keret minősége hagy kívánni valót maga után.
Remélem Bartomeu is megy Rosell után a börtönbe és lezárjuk ezt a korszakot, mert ez nem méltó a csapathoz. De örüljünk, van irodánk New Yorkban, Kínában, Afrikában, most talán Észsk-Koreában is nyitni kéne egyet, ott is komoly a piac és lehet népszerűsíteni a klubot. Más kérdés, hogy Laporta és Pep idejében nem kellett ilyenekre költeni, mert maga a játék és a sikerek népszerűsítettek minket, most meg Ronaldinho-t kell küldözgetni világszerte.....
Ezt viszont már soha nem fogja elérni, mert már Messi és Iniesta is ellene fordult, úgyhogy garantált a leváltás, felkészül vszínű Laporta.
Seri kell...mert van rá remény, hogy jó lesz és mert nincs más lehetőség. Mikor lehetett olvasni, hogy Neymar lehet, hogy vált, már akkor kellett volna ilyen ütemben tárgyalni és lezsírozni az üzleteket, nem utána, mikor az oviban is tudják, hogy Barca-éknál van cash és sürgető elkölteni. Ráadásul Barto maga mondta, hogy tavaly óta sejtették, Neymar menni akar. Volt egy évük, hogy megtalálják a megfelelő embert, de nem tették. Ismét megbuktak.
Dembelé-t sem fogja odaadni a Dortmund. Szerintem tuti. Vagy annyit kérnek érte amit mi nem fizetünk ki. Költeni azt nem akarnak csak Gomesekre...mindegy, én már elengedtem ezt az idényt. Nagy nyugalommal fogok leülni meccset nézni mert nincs elvárásom ezzel a kerettel szemben. Játszunk szórakoztatóan aztán lesz ami lesz.
Valverde-t sajnálom,mert jó irányba viszi a játékot csak a keret minősége hagy kívánni valót maga után.
Remélem Bartomeu is megy Rosell után a börtönbe és lezárjuk ezt a korszakot, mert ez nem méltó a csapathoz. De örüljünk, van irodánk New Yorkban, Kínában, Afrikában, most talán Észsk-Koreában is nyitni kéne egyet, ott is komoly a piac és lehet népszerűsíteni a klubot. Más kérdés, hogy Laporta és Pep idejében nem kellett ilyenekre költeni, mert maga a játék és a sikerek népszerűsítettek minket, most meg Ronaldinho-t kell küldözgetni világszerte.....
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Volt korábban olyan hír is, hogy Neymar fontolgatja a pert, mert a Barca nem fizet hűségbónusztrashidm írta:Az megvan, hogy állítólag Neymart perli a Barca, mert szerződést szegett? Az kiabál a legjobban, akinek ég a háza...
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Az megvan, hogy állítólag Neymart perli a Barca, mert szerződést szegett? Az kiabál a legjobban, akinek ég a háza...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Ha mi nyilatkoztuk volna én is ezt mondom, de ezt a Dortmund ügyvezető igazgatója mondta, neki nincs oka miattunk hazudni..Realista24 írta:Jó, hát Neymar is csak 18 millió volt, én tudom.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó, hát Neymar is csak 18 millió volt, én tudom.palesz77 írta:Az a 150 nem 150 elvileg, Watzke nyilatkozta a napokban, hogy a sajtó többet ír, mint amit ők kérnek. De jó lenne végre már lezárni az egész ügyet, remélem azért ilyen helyzetből sikerül elhoznunk Dembélét..Realista24 írta:Az volt már, hogy a Barca ultimátumot kapott, szombatig vagy kifizetik a 150 milliót, vagy nincs üzlet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Az a 150 nem 150 elvileg, Watzke nyilatkozta a napokban, hogy a sajtó többet ír, mint amit ők kérnek. De jó lenne végre már lezárni az egész ügyet, remélem azért ilyen helyzetből sikerül elhoznunk Dembélét..Realista24 írta:Az volt már, hogy a Barca ultimátumot kapott, szombatig vagy kifizetik a 150 milliót, vagy nincs üzlet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Coutinho árából Serit meg Di Mariát akarja megvenni a Barca.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Az mi para ha egy dembelet 150 alatt nemm lehet leigazolni
- RealMadridFanatic
Ez nem fordítva volt? Lehet én néztem félre, de mintha azt olvastam volna.
Szerk.: ultimátumot KAPOTT - a lényeg, hogy tudok olvasni...
Szerk.: ultimátumot KAPOTT - a lényeg, hogy tudok olvasni...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az volt már, hogy a Barca ultimátumot kapott, szombatig vagy kifizetik a 150 milliót, vagy nincs üzlet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
még jó, hogy kapcsoltam a PSG meccsre
Az első gól betett, úgyhogy erről lemaradtam. Hát ez mi? A Betisnek kellett volna gólt lőjön 100%-os ziccerből, erre lekontrázzák őket, Messi passzába pont úgy fejel bele a csávó, hogy utána még elérje, Deulofeu-t meg 2x szerelik mégis ő viszi el. Fantasztikus...
Az első gól betett, úgyhogy erről lemaradtam. Hát ez mi? A Betisnek kellett volna gólt lőjön 100%-os ziccerből, erre lekontrázzák őket, Messi passzába pont úgy fejel bele a csávó, hogy utána még elérje, Deulofeu-t meg 2x szerelik mégis ő viszi el. Fantasztikus...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nekem azért fura, hogy egy 26 éves elmúlt játékostól várnak "csodát" a barcánál. Vannak persze későn érő típusok, de a gyerek kvázi 24 évesen egy millióért váltott klubot, és ment egy portugál kiscsapatból egy francia kiscsapatba. Érdekes mindenesetre. De tény, hogy nem ő lenne az első, aki ennyi idősen lépett szintet, de mindenesetre elég ritka.Amúgy én szeretem az ilyen stílusú játékosokat, de nagy kérdés - mint minden kisebb csapattól jött játékosnál -, hogy mire menne komoly ellenfelek ellen. A Napoli ellen pl kifejezetten gyenge volt, anno a PSG ellen direkt figyeltem, 60 percig kb a mezőny talán legjobbja volt, aztán kipukkadt kicsit a végére, Ajax ellen most a 2 meccsen szintén oktatott, meglátjuk - ha jön. Tehetsége van az biztos, fejben meg ki tudja mennyire bivaly.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Aki így gondolta, azzal nem tudom mi lehetett... ha még azt mondják, hogy Ronaldinho jobb vagy ugyanolyan jó volt mint Zizu, akkor ok. De #noszőr Xavi... abban a rendszerben jó volt. Nem a legjobb de jó.RealMadridFanatic írta:De, Xavi egy nagyon jó, okos játékos volt, abban a Barcában az egyik legfontosabb láncszem, itt szerintem maximum annyi volt a vita tárgya (részemről biztosan), hogy a valaha volt legjobb középpályásként való aposztrofálása enyhén túlzó. A sikerkorszak idején egyesek Zidane mellé - elé helyezték, ami a szememben megint szentségtörés, de nyilván én madridistaként látom így.
Ki fog távozni? André Gomes? Denis Suárez? Rafinha? Arda? Eltapsolt a Barca 120 milliót és igazából kikre? Durva.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Nincs neki kivásárlásija, Barca záradék sincs a szerződésében, de 40 körül vihető, megmondta az elnök is már nemrég. Így egyeztek meg vele ha jól tudom, és ők úgy tűnik be is tartják. Ezt a hírt már cáfolták többen is. Ez a nyár arra volt számomra jó, hogy kiderüljön, a L'Equipe a francia Daily Mail/Don Balón, ez is tőlük származik.RealMadridFanatic írta:Most olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Seri kivásárlási ára is csak július 15.-ig volt érvényben. Mondjuk nem arról volt szó korábban, hogy Franciaországban nincs ilyen? Vagy az csak a visszavásárlási záradékra vonatkozott?
Amúgy én szeretem az ilyen stílusú játékosokat, de nagy kérdés - mint minden kisebb csapattól jött játékosnál -, hogy mire menne komoly ellenfelek ellen. A Napoli ellen pl kifejezetten gyenge volt, anno a PSG ellen direkt figyeltem, 60 percig kb a mezőny talán legjobbja volt, aztán kipukkadt kicsit a végére, Ajax ellen most a 2 meccsen szintén oktatott, meglátjuk - ha jön. Tehetsége van az biztos, fejben meg ki tudja mennyire bivaly. Nagy kérdés azért, hogy egy Barcában is meg meri-e csinálni azt, ami miatt most jó játékosnak tartják. Messze van Xavitól nyilván, Verratti is nagyobb erősítés lett volna, de én azért örülnék ha jönne, legalább olyan profilú játékosokkal próbálkozunk, akik illenek is a csapatba, és hiányoznak a keretből. Még ha ő nagyon zsákbamacska is lenne, és ha be is jön, akkor se lesz top5 szint szerintem.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Engem és szerintem sok Real drukkert csak az zavart Xaviban(azon kívül, hogy állandóan a Realról nyilatkozott ), hogy sokszor már a valaha volt legjobb középpályásnak titulálták, meg ZZ magasságokba emelték. Aztán nem kellett messze menni, hogy legyen nála jobb(Iniesta). Nálam jelenleg Modric és Kroos is jobb, ZZ-ről nem is beszélve.
szerk: megint beelőztek
szerk: megint beelőztek
- RealMadridFanatic
De, Xavi egy nagyon jó, okos játékos volt, abban a Barcában az egyik legfontosabb láncszem, itt szerintem maximum annyi volt a vita tárgya (részemről biztosan), hogy a valaha volt legjobb középpályásként való aposztrofálása enyhén túlzó. A sikerkorszak idején egyesek Zidane mellé - elé helyezték, ami a szememben megint szentségtörés, de nyilván én madridistaként látom így.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)