HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. augusztus 22., kedd 21:17
Én csak azt nem értem,hogy barszáék mit várnak a vezetőség leváltásától?
Most megint minden úgy van beállítva részükről,hogy a csúnya gonosz barto mindent elcseszett de amúgy minden fasza lenne.Neymar akkor is lépett volna ha tripláznak idén,iniesta akkor is öreg lenne ha barto nincs stb stb...Persze barto egy fogalmatlan nímand,mennie kell,csak én nem nála látom a fő gondot a klub hanyatlásával kapcsolatban.Van benne része de szimplán kiment az aranygenerációjuk 2-3 éve és azóta már csak messi meg néha az msn ami volt nekik.
Most ha jön laporta mi lesz? Majd hoz valami világsztár edzőt aki más felfogásban játszik?Nem,valszeg hoz majd mégegy bábot,akik majd hoznak még pár matyiőt meg andré gomest...Ha meg nem jön laporta? Mi a garancia rá,hogy nem egy másik kókler ül majd oda.És mi a garancia a vezetőség leváltásával a jó focira? Szerintem semmi.
Szerintem nagyon is jól jön a játékosoknak ez a barto ügy és ezt jól meg is lovagolják.Neymar is ,lépett volna amúgy is de azért jobb arra fogni hogy hókuszpók milyen csúnyán vezeti a barszát minthogy messi bassza a csőrét.Piké buskec pont azok fikáznak akiknek a legkulább a teljesítményük,megújúlásról ugatnak a sajtóban amikor velük kéne kezdeni a nagytakarítást...
Na mind1 volt idő amikor pár igazolás kellett volna,szerintem mostmár nem.Nagytakarítás kéne,de a Messi korszakot is megkéne lovagolni amíg lehet.Szerintem a kettő eggyütt nem lehetséges,mert sok a cimbi meg régi bajtárs.Úgyhogy jó nagy szarban vannak.
Ha meg messi januárban úgy dönt,hogy lépni kéne akkor ott vége is a dalnak,europa league welkám.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams