Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Milanos hírek szerint kakának összesen évi 3,5 milliót adna galliani.
most majd kiderül kaká mennyire akar távozni van az a 6,5 millió amiért itt padozik még egy évet.
nevetséges ez a milan.
most majd kiderül kaká mennyire akar távozni van az a 6,5 millió amiért itt padozik még egy évet.
nevetséges ez a milan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Holnap éjfélig.Összefoglalná valaki, hogy áll a Bale ügy és hogy meddig tart az átigazolási időszak? Ma éjfélig?
Elvileg minden megvan, Levy aláírta a papírokat, a Sanitas Bale-re vár, holnap estére be is mutathatják. 84+7, 91, 99, 101 milliós vételárról írnak. 7 milliós éves fizetésről, hat éves szerződésről, meg barátságos meccsről is.
Szóval nem maradtál le semmiről.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Összefoglalná valaki, hogy áll a Bale ügy és hogy meddig tart az átigazolási időszak? Ma éjfélig?
Utolsó információm azok voltak, hogy a két klub mindenben megállapodott egymással, csak azt nem tudják, hogy egy részletben kevesebbet, vagy több részletben többet utaljanak. Ezek után eltelt pár óra, majd pár nap, bejelentették Lamelát, bejelentették Eriksent maaaaajd.. SEMMI.. Semmi.. Bale edz vagy mit csinál? Hol tartózkodik jelenleg? hihetetlen ez a huzavona amit Levy csinál, egyesével törném le az összes fogát kombinált fogóval.
Utolsó információm azok voltak, hogy a két klub mindenben megállapodott egymással, csak azt nem tudják, hogy egy részletben kevesebbet, vagy több részletben többet utaljanak. Ezek után eltelt pár óra, majd pár nap, bejelentették Lamelát, bejelentették Eriksent maaaaajd.. SEMMI.. Semmi.. Bale edz vagy mit csinál? Hol tartózkodik jelenleg? hihetetlen ez a huzavona amit Levy csinál, egyesével törném le az összes fogát kombinált fogóval.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most olvasom h Alex Fernandez a Castillától az Espanyol nagy csapatához igazolt 440 ezer euróért. Alex 2x lépett pályára a felnőtt csapatban. A 3ad osztályt megnyerte a Castillával annak idején és U19-es EB-győztes is. Sok sikert a srácnak! Szerintem ügyes srác, akár lehet belőle egy jó kis LALIGA játékos kisebb csapatoknál, hiszen még mindig csak 20 éves.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez mondjuk teljesen tiszta szitu.Casillas és Diego López helyzete: “Az Athletic ellen Diego López fog védeni, úgy vélem, hogy jelen pillanatban Diego jól játszik, remek állapotban van és nyugodt… Az is igaz, hogy Casillas is remek munkát végez és minden tiszteletem az övé. Az első meccs előtt beszéltem vele és szeretnék ismét leülni beszélni vele ezekben a napokban és elmagyarázni neki a helyzetet.”
Casillas esetleges távozásáról: “Iker nem beszélt nekünk erről. Szükségünk van két nagyszerű kapusra, és biztos vagyok abban, hogy Casillasnak lesz lehetősége játszani ebben az idényben. Döntést fogok hozni az elkövetkezőkben, hogy lehetőséget adjak neki a játékra.”
Casillas elkezdett keményen dolgozni, mert látja, hogy nincs bérelt helye a kezdőben, és ezt Carlo meg is mondta neki. Most megnézi mit csinál a válogatottban, és a szünet után, pár fordulón belül meg fogja kapni a lehetőséget véleményem szerint, ha látja Casillason, hogy mentálisan is készen áll.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát ezt az elmúlt 2 bajnokin nem bizonyította. Volt pár hajmeresztő megmozdulása neki is, de mivel a Bilbao nem egyszerű ellenfél még tuti nem nézném meg Ikert élesben.BBeno írta:egy hisztis ikon. már várom is a nőjétől az insider infókat.
lópez nálma a látottak alapján semmivel sem rosszabb mint iker. ha iker bravúr kapus akkor lópez tavasszal mutatott teljesítménye alapján szintén igaz. emellett magasabb és biztosabb 5-ösön belül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Amúgy most ezen a kapusposzton gondolkodom... tudom, még csak most kezdődött az idény, iszonyatosan az elején járunk. Viszont Lopez stabilan kapja a lehetőségeket és ez nem olyan poszt, mint a többi, hogy folyton rotálhatod a játékosokat. A kapusposzton állandóság kell. Szóval nem azt mondom, hogy már MOST, de ha még 2-3 meccsig Lopez fog védeni, akkor szerintem ő marad már az elsőszámú. Carlotol kérdezték az interjúban, hogy esetleg Lopez véd-e a bajnokságban, Ikernek marad a BL... szerintem ez is hülyeség, mert gondolom annak fogja a BL-t is adni, aki több lehetőséget kapott. Szóval még tényleg nagyon korai az idény, de ha Casillas idén is a padon marad többnyire, abból szerintem botrány lesz.
But he is a good boy...
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Lehet, bár azért ő maga is van akkora név, hogy ne ijedjen meg egy helyi ikontól. Játékosként, edzőként is begyűjtött két-két BL-t, olasz, angol, francia bajnok, 54 évesen már edzőként se számít éppen fiatalnak. Megvan a tekintélye a keret és Perez előtt is. Talán egy kicsit feszegeti a határokat, de egyetértek vele, hogy az erőviszonyokat egyértelművé kell tenni már az elején. Mindettől függetlenül nagyon remélem, hogy Iker marad. Mindkét remek kapusunk jobbat érdemel, mint a hisztéria, ami folyik körülöttük.R.M.C.F írta:nem egyszerű ez,forma alapján lopez a kezdő,és ez a normális,de iker meg egy ikon......a madridnál ezzel célszerű vigyázni. CA elég bátor alak.
Nem kell átesni a ló túloldalára. Emlékszem én azért olyan BL-döntőre, amit neki köszönhetünk. A hisztit pedig akkor hiszem el, amikor a saját szememmel látom, a lapokban megjelenő bulvársztorik lóf.szt nem bizonyítanak.egy hisztis ikon. már várom is a nőjétől az insider infókat.
egy hisztis ikon. már várom is a nőjétől az insider infókat.
lópez nálma a látottak alapján semmivel sem rosszabb mint iker. ha iker bravúr kapus akkor lópez tavasszal mutatott teljesítménye alapján szintén igaz. emellett magasabb és biztosabb 5-ösön belül.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
BBeno írta:holnap is López kezd. ne hogy aztán ancselottit is kipaterolja iker.
nem egyszerű ez,forma alapján lopez a kezdő,és ez a normális,de iker meg egy ikon......a madridnál ezzel célszerű vigyázni. CA elég bátor alak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Láttam már jobb első hsz-t is...Amúgy én szakadtam rajta
De azért remélem, hogy a bayernesek is összedobnak egy hasonlót a BL-elődöntő kapcsán.
Jó is, mert a Bilbao ellen nem férnek bele Iker bizonytalanságai. Sztem vasárnap is vért fog hugyozni a csapat.holnap is López kezd. ne hogy aztán ancselottit is kipaterolja iker.
holnap is López kezd. ne hogy aztán ancselottit is kipaterolja iker.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
ez nem hangzik olyan magabiztos nyilatkozatnak már. korábban mintha mondta volna, hogy itt akar maradni, függetlenül az érkezőktől. most már mintha bizonytalan lenne az egész és fontolóra venné a távozás lehetőségét.MorataMartin írta:Di Maria: "Nem tudom, hol fogok játszani a jövőhéten. Van egy ajánlatom Angliából és egy Franciaországból, így ki tudja."
nem fél az öreg.Carlo azt mondta, hogy Iker meg fogja kapni idén a lehetőséget, de holnap is López kezd.
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Di Maria: "Nem tudom, hol fogok játszani a jövőhéten. Van egy ajánlatom Angliából és egy Franciaországból, így ki tudja."
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ha már Kaká; az AS is 15 millát ír kikiáltási árként és a hírek szerint nem fogják ingyen elengedni; a pletykák szerint 4 csapat érdeklődik iránta komolyabban 2 angol (MU., Arsenal) és 2 olasz (Milán és egy másik meg nem nevezett)! Kíváncsi leszek, hogy mi lesz végül vele.A Marca szerint 18 millió euróról 15 millió euróra csökkentettük az árát Kaká-nak, a Milan viszont 8 millió eurónál többet nem szándékozik adni, a 10 millió eurós fizetése helyett 6 millió eurót tudnának biztosítani Kaká-nak amit valószínűleg el is fogadna.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Carlo azt mondta, hogy Iker meg fogja kapni idén a lehetőséget, de holnap is López kezd.
-
Az ABC.es szerint is meg van Bale, 91 millió euró és egy barátságos meccs, amit jövő nyáron játszunk az angolokkal, viszont szerintük nem 7 millió az éves fizetése hanem 9 millió euró lesz, bemutatása hétfő este 21:00-kor lehet.
Egy Arsenalos fórumon olvastam, hogy Di Maria-nak van ajánlata Angliából és Franciaországból is,
a goal szerint a Tottenham ismét szeretné Coentrao-t leigazolni, csak nekik 30 millió, mások vihetik 20-ért:)
Egy Arsenalos fórumon olvastam, hogy Di Maria-nak van ajánlata Angliából és Franciaországból is,
a goal szerint a Tottenham ismét szeretné Coentrao-t leigazolni, csak nekik 30 millió, mások vihetik 20-ért:)
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azon akadtam ki, hogy azt írtad, hogy Karim nem a madridizmus megtestesítője, vagy azon, hogy egy olyan vitába, ahol meg sem lett említve, ezzel példálózol?Nem te szidsz x, y, z -t mert nem madridista, nem a madridizmus megtestesítője... aztán mikor ráfogják a kedvencedre hogy ő sem az, akkor kiakadsz. De persze hogy ezzel jönnek, mert igaz. Te is tudod ezt, de ott nem számít neked...
Hiába ismétlem magam, hogy nem érted miről írok, csak folytatod. Így valóban jobb, ha nem szemeteled tovább a topciot.
Ui.: PM-ben viszont küldheted, hogy hol írtam azt, hogy Karim az.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema