Én csak annyiból érzem azt ,hogy Bappé még jöhet hozzánk, hogy az nagyon perezre vallana, ha jövőhét közepén utolsó napokba behúzná. Psg szerintem már rég leigazolta volna, ha annyira tuti lenne. Ők nem vacakolnak pénz kérdésen. Ha újságok nem is írják, de szerintem nagyon is képbe vagyunk még mi is a Bappé sagában.numberone1 írta:Nem ertem, ha Bappet nem tudjuk behuzni, akkor miert nem megyunk ra Dembelere. ....vagy mar megvan Bappe...
Real Madrid vs. Barcelona
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
koncepció. abszolút nincs helye és szükség sincs rá. Mbappénak lenne helye meg kellene isnumberone1 írta:Nem ertem, ha Bappet nem tudjuk behuzni, akkor miert nem megyunk ra Dembelere. ....vagy mar megvan Bappe...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem ertem, ha Bappet nem tudjuk behuzni, akkor miert nem megyunk ra Dembelere. ....vagy mar megvan Bappe...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Demebelé megindul majd hirtelen szembejön a Ramos gyorsvonat és visszamegy a bundásba
majd dembelé szétszopatja a szánkat el classicokon
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Busquets-Dembele-Suarez-Messi
Végre összeáll a BDSM!!!
Végre összeáll a BDSM!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Az a Puyol-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi ötös mint sajátnevelesek egyszeri alkalom volt a futballtörténelemben. Javítson ki valaki ha tévedek.
Közülünk az értelmesebbeknek ezt nem kell magyarázni.
Ha jól emlékszem anno Maradona és Ronaldo is akkori világrekordert jött,Pique ilyen téren is öngólt lőtt.
Közülünk az értelmesebbeknek ezt nem kell magyarázni.
Ha jól emlékszem anno Maradona és Ronaldo is akkori világrekordert jött,Pique ilyen téren is öngólt lőtt.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Joachim Watzke ( BVB Vezérigazgató )
The transfer is on the way...
But not finalized yet.
We'll announce it, when it is finalized
Dembélé-
Kíváncsi leszek, mennyibe fog fájni .
The transfer is on the way...
But not finalized yet.
We'll announce it, when it is finalized
Dembélé-
Kíváncsi leszek, mennyibe fog fájni .
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Teljesen mindegy.VanillaSky írta:Remélem a saját neveléses sztori lecsengett és az álszent "ki ha nem mi" arcukból sürgősen visszavesznek, mert évek óta épkézláb embert nem adtak a világfutballnak!
Piqué kiváló kormánytag lenne. Nem a tényállás fontos, hanem az, amit kommunikálsz
-
Piquinho azért van kiakadva a jelenlegi vezetésre, mert rosszul erősítenek, ő a La Masia szupertehetségeire gondolt, nem több száz millió elszórására. Majd future elnök culéként bemutatja, hogyan kell.BUUURRRNNNNNNNN
Remélem a saját neveléses sztori lecsengett és az álszent "ki ha nem mi" arcukból sürgősen visszavesznek, mert évek óta épkézláb embert nem adtak a világfutballnak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pique in 2013: "We compete vs Real Madrid without spending as much. They are a year without winning & spent €160m on 3 players."
BUUURRRNNNNNNNN
BUUURRRNNNNNNNN
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
+100 legalább, mert Neymar nélkül is akartuk Verrattit vagy Coutinhot. Neymar nélkül is akartunk igazolni, és lett volna pénz is rá, ezt sokan elfelejtik.Kerlon írta:222-40-30-12-(120)=22 millió marad a Barca kasszában Neyma árából, ha megveszik Dembelét 120 millióért, szóval kétlem, hogy maradna nekik még 130-150 milla tartalékjuk. Dembelé meg Serri még becsúszik nekik és jó napot.
Szerintem is marad. Annyira nem fog ő ott szenvedni, beadta az átigazolási kérelmet, de nem hiszem, hogy bármi egyebet tenne a távozás érdekében. A Pool meg ennek ellenére nem hajlik az üzletre, csak a spanyol lapok bizakodóak, de ők azok voltak egész nyáron a semmire esetében, szóval.. Verratti 2.0 lesz ez érzésem szerint, hasonló végkifejlettel. Bocsánatot kér, lő 1 gólt, aztán megint hős lesz.Mickey írta:Coutinhonak miért romlott meg a kapcsolata ?
Volt valami kiszivárgott?
Szerintem marad a Poolban.
222-40-30-12-(120)=22 millió marad a Barca kasszában Neyma árából, ha megveszik Dembelét 120 millióért, szóval kétlem, hogy maradna nekik még 130-150 milla tartalékjuk. Dembelé meg Serri még becsúszik nekik és jó napot.wZoLee7 írta:Még van 150-170 milla igazolni ott elvileg. Coutinho is meglesz, ilyen történések után, megromlott kapcsolattal nem marad a poolban, ott is belássák, lehet többet árt majd mint használ. Ezzel viszont ők nagyon rosszul járnakBlancoMark írta:Elvileg megvan nekik Dembele. 120 plusz 30 milla. En nem itelem el oket, csak ne halljam tobbe hogy barmiben kulonboznek tolunk.
Viszont ezzel elment az osszes penzuk egy igeretre, aki ha besul nincs javitasi lehetoseg. A kp-juk tovabbra is megoldatlan, elol meg ket kategoriaval visszabb estek minosegben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Coutinhonak miért romlott meg a kapcsolata ?
Közben Piqé szerint marad Messi.....ez sok jót nem sejtet.
Közben Piqé szerint marad Messi.....ez sok jót nem sejtet.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Még van 150-170 milla igazolni ott elvileg. Coutinho is meglesz, ilyen történések után, megromlott kapcsolattal nem marad a poolban, ott is belássák, lehet többet árt majd mint használ. Ezzel viszont ők nagyon rosszul járnakBlancoMark írta:Elvileg megvan nekik Dembele. 120 plusz 30 milla. En nem itelem el oket, csak ne halljam tobbe hogy barmiben kulonboznek tolunk.
Viszont ezzel elment az osszes penzuk egy igeretre, aki ha besul nincs javitasi lehetoseg. A kp-juk tovabbra is megoldatlan, elol meg ket kategoriaval visszabb estek minosegben.
Elvileg Turant ingyen elengedik. Mekkora vétel volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Feltehetőleg Dembelére gondolt a költő, mert hát ő áll katalónia küszöbén.Realista24 írta:Mármint a nullkilométeres senki alatt kit ért, úgy gondoltam.Kerlon írta:Az Inter egyik húzó embere. és mindenez jól leírja az Intert.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint a nullkilométeres senki alatt kit ért, úgy gondoltam.Kerlon írta:Az Inter egyik húzó embere. és mindenez jól leírja az Intert.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az Inter egyik húzó embere. és mindenez jól leírja az Intert.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az ki?elmondom írta:Vitték volna Perisicet 50 millióert állítom nektek jobban jártak volna mint ezzel a nullkilometeres senkivel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema