most majd kiderül kaká mennyire akar távozni
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
nevetséges ez a milan.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. szeptember 1., vasárnap 9:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 1., vasárnap 9:32
Holnap éjfélig.Összefoglalná valaki, hogy áll a Bale ügy és hogy meddig tart az átigazolási időszak? Ma éjfélig?
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2013. szeptember 1., vasárnap 9:19
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 31., szombat 23:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 31., szombat 21:54
Ez mondjuk teljesen tiszta szitu.Casillas és Diego López helyzete: “Az Athletic ellen Diego López fog védeni, úgy vélem, hogy jelen pillanatban Diego jól játszik, remek állapotban van és nyugodt… Az is igaz, hogy Casillas is remek munkát végez és minden tiszteletem az övé. Az első meccs előtt beszéltem vele és szeretnék ismét leülni beszélni vele ezekben a napokban és elmagyarázni neki a helyzetet.”
Casillas esetleges távozásáról: “Iker nem beszélt nekünk erről. Szükségünk van két nagyszerű kapusra, és biztos vagyok abban, hogy Casillasnak lesz lehetősége játszani ebben az idényben. Döntést fogok hozni az elkövetkezőkben, hogy lehetőséget adjak neki a játékra.”
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 31., szombat 21:50
Hát ezt az elmúlt 2 bajnokin nem bizonyította. Volt pár hajmeresztő megmozdulása neki is, de mivel a Bilbao nem egyszerű ellenfél még tuti nem nézném meg Ikert élesben.BBeno írta:egy hisztis ikon. már várom is a nőjétől az insider infókat.
lópez nálma a látottak alapján semmivel sem rosszabb mint iker. ha iker bravúr kapus akkor lópez tavasszal mutatott teljesítménye alapján szintén igaz. emellett magasabb és biztosabb 5-ösön belül.
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 31., szombat 21:37
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 31., szombat 21:31
Lehet, bár azért ő maga is van akkora név, hogy ne ijedjen meg egy helyi ikontól. Játékosként, edzőként is begyűjtött két-két BL-t, olasz, angol, francia bajnok, 54 évesen már edzőként se számít éppen fiatalnak. Megvan a tekintélye a keret és Perez előtt is. Talán egy kicsit feszegeti a határokat, de egyetértek vele, hogy az erőviszonyokat egyértelművé kell tenni már az elején. Mindettől függetlenül nagyon remélem, hogy Iker marad. Mindkét remek kapusunk jobbat érdemel, mint a hisztéria, ami folyik körülöttük.R.M.C.F írta:nem egyszerű ez,forma alapján lopez a kezdő,és ez a normális,de iker meg egy ikon......a madridnál ezzel célszerű vigyázni. CA elég bátor alak.
Nem kell átesni a ló túloldalára. Emlékszem én azért olyan BL-döntőre, amit neki köszönhetünk. A hisztit pedig akkor hiszem el, amikor a saját szememmel látom, a lapokban megjelenő bulvársztorik lóf.szt nem bizonyítanak.egy hisztis ikon. már várom is a nőjétől az insider infókat.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 31., szombat 21:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 31., szombat 21:09
BBeno írta:holnap is López kezd. ne hogy aztán ancselottit is kipaterolja iker.![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 31., szombat 20:55
Láttam már jobb első hsz-t is...Amúgy én szakadtam rajta
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. augusztus 31., szombat 20:48
Jó is, mert a Bilbao ellen nem férnek bele Iker bizonytalanságai. Sztem vasárnap is vért fog hugyozni a csapat.holnap is López kezd. ne hogy aztán ancselottit is kipaterolja iker.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. augusztus 31., szombat 18:50
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. augusztus 31., szombat 17:56
ez nem hangzik olyan magabiztos nyilatkozatnak már. korábban mintha mondta volna, hogy itt akar maradni, függetlenül az érkezőktől. most már mintha bizonytalan lenne az egész és fontolóra venné a távozás lehetőségét.MorataMartin írta:Di Maria: "Nem tudom, hol fogok játszani a jövőhéten. Van egy ajánlatom Angliából és egy Franciaországból, így ki tudja."
nem fél az öreg.Carlo azt mondta, hogy Iker meg fogja kapni idén a lehetőséget, de holnap is López kezd.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 31., szombat 17:25
HozzászólásSzerző: JerseyBoy » 2013. augusztus 31., szombat 17:19
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 31., szombat 17:00
Ha már Kaká; az AS is 15 millát ír kikiáltási árként és a hírek szerint nem fogják ingyen elengedni; a pletykák szerint 4 csapat érdeklődik iránta komolyabban 2 angol (MU., Arsenal) és 2 olasz (Milán és egy másik meg nem nevezett)! Kíváncsi leszek, hogy mi lesz végül vele.A Marca szerint 18 millió euróról 15 millió euróra csökkentettük az árát Kaká-nak, a Milan viszont 8 millió eurónál többet nem szándékozik adni, a 10 millió eurós fizetése helyett 6 millió eurót tudnának biztosítani Kaká-nak amit valószínűleg el is fogadna.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. augusztus 31., szombat 16:58
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 31., szombat 16:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 31., szombat 16:17
Azon akadtam ki, hogy azt írtad, hogy Karim nem a madridizmus megtestesítője, vagy azon, hogy egy olyan vitába, ahol meg sem lett említve, ezzel példálózol?Nem te szidsz x, y, z -t mert nem madridista, nem a madridizmus megtestesítője... aztán mikor ráfogják a kedvencedre hogy ő sem az, akkor kiakadsz. De persze hogy ezzel jönnek, mert igaz. Te is tudod ezt, de ott nem számít neked...
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem