persze szerintem is jó lesz nagyobb az esélye mint hogy besül de volt már ilyen hogy máshol tehetséges nagy ígéret besült spanyolban. egy Dortmund->Barca azért nagy ugrás és stílusváltás, környezet stb. az is érdekes hogy hány évig marad mert pár év és tuti lesz új álmai klubja.TheBull6 írta:...
Real Madrid vs. Barcelona
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
Modric es bale is megtagadta anno az edzest.. Nem kell ezen ennyit porogni.
1-2 évig el kell verni a Barcelonát minden porondon, aztán megtagadja az edzéseket ott is. Aztán ami most nyáron fantasztikus viselkedés volt a részéről, majd akkor nem fog annyira tetszeni a szurkolóknak.
Dembele azért közel sem csak abbol él, h nagy területeken sprintelget. Ellenünk decemberben egy mindenes szerepkörben, kisjatekokkal, kisteruleten is marha jol kente. Hintaztatta is Casemirot meg Ramost rendesen.
Meg úgy alapjáraton a Dortmundban is rengeteg szerepkörben jatszott jól. Kicsit önző, de majd Suarez megharapja edzésen aztán megtanulja.
Én nem örülök neki h Barcaba ment es nem éppen azért mert majd bevalik és megfingat minket. Hanem mert Bale helyett pont fasza lett volna jövőre. De ilyen az élet.
Meg úgy alapjáraton a Dortmundban is rengeteg szerepkörben jatszott jól. Kicsit önző, de majd Suarez megharapja edzésen aztán megtanulja.
Én nem örülök neki h Barcaba ment es nem éppen azért mert majd bevalik és megfingat minket. Hanem mert Bale helyett pont fasza lett volna jövőre. De ilyen az élet.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egyik még simán meglehet nekik, no de kettő...arra befizetekRealista24 írta:Barca még be akarja húzni Cout és Di Maríát is, azt hiszik, hogy 180 millióból megúsznák
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mekkora poén lenne ha Dembelé floppolna spanyolban és 2 év múlva honvágya lenne és mindig is a PSG volt álmai klubja.
kíváncsi vagyok mit és hogy fog alkotni Dembelé mert a Dortmund teljesen más focit játszott itt nem kontrázni fog közel sem lesz félpálya üres területe futkosni. Bale se azt hozta amit a plben tudott teljesen más lett. esélyes hogy jó lesz mert ügyes gyerek de érdekes lesz mindenképp
kíváncsi vagyok mit és hogy fog alkotni Dembelé mert a Dortmund teljesen más focit játszott itt nem kontrázni fog közel sem lesz félpálya üres területe futkosni. Bale se azt hozta amit a plben tudott teljesen más lett. esélyes hogy jó lesz mert ügyes gyerek de érdekes lesz mindenképp
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barca még be akarja húzni Cout és Di Maríát is, azt hiszik, hogy 180 millióból megúsznák
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ez igaz, Dembélé nagyon fiatal, előtte a jövő.ikarus93 írta:Hosszútávon jól is járhatnak vele.Mickey írta:A hiányosságok továbbra is ott vannak.
Neymarhoz képest pedig visszalépés.
Szerintem.
Oké Neymar egy jó spiler, de Dembelé is elérheti azt a szintet mint a brazil. Csak a brazilnál nagy a hype meg ott a média.
Meglátjuk mi lesz belőle, az látszott a gyereken, hogy jó kezekbe csúcsra is érhet.
De ettől függetlenül sem érzem olyan kiemelkedőnek.
Persze lehet majd rám cáfol, bár inkább ne tegye, az nekünk csak jó.
Coutinhot sztm nem szerzik meg.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Coutinho okos játékos, de szerintem közel sem az az Iniesta féle. A brazil sokkal inkább az 1v1-eket hozza és az átlövéseket. Összjátékban kreativitásban szerintem nem kiemelkedő és a Barcának meg ugye inkább kiszolgáló személyzet kell Messi és Suárez mögé, amire egy Verratti lett volna a legalkalmasabb. Vagy Isco, trolololo. Nyilván előre lépés lesz egy André Gomes, Rafinha, Denis Suárez vonalhoz képest, de a kis brazil szerintem nem akkora vétel 100 millióért. Fejlődni nem hiszem, hogy sokat fog már. Bár szerintem ebből Serri lesz, nem hiába dobták be.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Persze, még így is bőven előrébb vagyunk. Csak eddig az volt a gondjuk, hogy ha Iniesta nem volt, akkor nem volt ész a k.pályán. Na, ezt csak Verrattival tudták volna jobban megoldani Cou helyett, úgyhogy nem örülök.Sierra írta:Az nem sok. A mi középpályánk vagy 8 szezonra előre adott.
Egyébként furcsa, hogy hátul meg középen papíron sokkal jobbak vagyunk, aztán az előző Clásico-t leszámítva, nem sokszor jön ki a különbség.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Az nem sok. A mi középpályánk vagy 8 szezonra előre adott.M1Ö írta:Azért a Coutinho-Iniesta duó bőven jó egy szezonra.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Neymar miatt lehet,hogy nem de az biztos ,hogy minden trófeánkat megsiratják majdikarus93 írta:Elvileg Coutinho megtagadta a BL keretre nevezését.
Ha őt is betudják húzni a katalánok, akkor nem hiszem, hogy könnyeket fognak hullajtani Neymar után.
Nem kell fosni,bajnoki címért így is versenybe lennének,bl-hez meg Coutinhostól sem lesz sok közük(bár csodák vannak).
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
Akkor én fogok könnyeket hullajtani, mert erősödni fog a k.pályájuk.ikarus93 írta:Ha őt is betudják húznk a katalánok, akkor nem hiszem, hogy könnyeket fognak hullajtani Neymar után.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikarus93
Elvileg Coutinho megtagadta a BL keretre nevezését.
Ha őt is betudják húzni a katalánok, akkor nem hiszem, hogy könnyeket fognak hullajtani Neymar után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2017. augusztus 25., péntek 22:59-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Szerintem jobban járt a Barcelona Dembele leigazolásával mint ha Neymar maradt volna. Dembele most még Messi alá fog játszani úgymond és mire Messi kiöregszik Dembele lesz a sztár. 3-4 éven belül Dembele Top5-ös játékos lesz.
- M1Ö
De hidd el, hogy rengeteget dob a játékán az is, hogy kb azt csinál, amit akar. Ma is olyan kulcspasszokat tolt, hogy csak na. Ezért hoztam fel példának, mert a Barcában ezeket nem tette meg. És Dembelé is ezt a szabad szerepkört játszotta a Dortmundban, ráadásul a jobb oldalon. Azért vagyok kíváncsi, hogy mi fog kisülni ebből a kötöttebb, bal szélső szerepéből. Mert gondolom az nem fog bele férni, hogy ő is meg Messi is szabadon játszon. Mondjuk az is kérdés még, hogy Valverde merre fog elmenni, de Dembelének az feküdne, ha nem koppig lenne feltolva a csapat és maradna területe. A Dortmund focijába tökéletesen passzolt, a Barcáéba, ha marad a régi sztori, akkor nem biztos. Aztán lehet csak reménykedek és oktatni fog, mert amúgy meg zseni a srác.Kerlon írta:Neymar vetelaranal csak a Monaco kerete ér többet. Meg vedd azt alapul, hogy a Bordot a Vidi kiejtette. Ilyen ez a francia liga. 25-25 gól gólpassz szinte garantált.
Nem hát, itt van világlegjobbja Bél.Ramioli írta: nálunk nem fért volna be a kezdőbe
Neymar vetelaranal csak a Monaco kerete ér többet. Meg vedd azt alapul, hogy a Bordot a Vidi kiejtette. Ilyen ez a francia liga. 25-25 gól gólpassz szinte garantált.M1Ö írta:Majd Ziro kijavít, ha tévedek, de nekem úgy jött le a Dortmund meccseiből, hogy ő egy szabadon játszó jobb szélső. Több mint valószínű, hogy jól jártak vele, mert nyílván jobb mint Deulofeu. De kíváncsi leszek erre a bal oldali szerepkörére. Szerintem nem korai felhozni Neymart példának. Ég és föld a különbség a PSG-s meg a Barcás Neymar közt. Egész Barcás karrierje alatt nem osztogatott annyit, meg tűnt fel középen, mint eddig a PSG-ben. Nyílván túlzás, de érthető a lényeg. Mondjuk ha Suarezt is úgy kiszolgálja, mint Aubameyangot, akkor már jól jártak, mert Suarez is fel fog javulni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Hosszútávon jól is járhatnak vele.Mickey írta:A hiányosságok továbbra is ott vannak.
Neymarhoz képest pedig visszalépés.
Szerintem.
Oké Neymar egy jó spiler, de Dembelé is elérheti azt a szintet mint a brazil. Csak a brazilnál nagy a hype meg ott a média.
Meglátjuk mi lesz belőle, az látszott a gyereken, hogy jó kezekbe csúcsra is érhet.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Szerintem sem fejlődött sokat. Max annyit, hogy már megismerte a közeget, hogy milyen egy Bayern ellen játszani vagy egy BLben ellenünk. Még mindig kurva nagy tehetség és szerintem be is fog jönni. Plusz más választása a Barcanak nem igazán volt.