Egyéb sportok
Re: Egyéb sportok
Ez a felvezető meccs nem meghozta a kedvem, hanem elvette a boxtol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak ezt a meccset láttam.. jobbat nem tudtak osszehozni?! Fonseca jofej volt...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
kint vagyok usa-ban, mondom végre emberi időben nézhetek egy boxmeccset, erre már itt is mindjárt éjfél van...hihetetlen
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
1 óraja fenn vagyok, hogy az 5:00-s kezdésre ne legyek kómás:D ráértem volna:D
Na ki van stabilban?
Kezdhetnêk lassan már.
Kezdhetnêk lassan már.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
megtaláltam, pls törölje majd valaki a hszeket. Köszi!
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Ahogy nézem 5-kor fog kezdődni a meccs. Érdemes előbb felkelni, lesz előtte valami?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Imádom, hogy nem fogom latni valószínűleg, de mindenesetre remelem osszejon a csoda.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zlatan Mc-vel van, ő az én emberem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mindenki fogyaszt mérlegelés előtt, gondolom Money is, tudom hogy utána 1-2 kiló visszaszökik, de sztem mindkét oldalon, de mindegy is, ezen nem fogunk összeveszni.
Néztem a Kingdom c. sorozatot, ilyen ufc harcosokról szól, egész fasza, ott is mutatta ahogy fogyasztanak mérlegelés előtt, elég durva
Néztem a Kingdom c. sorozatot, ilyen ufc harcosokról szól, egész fasza, ott is mutatta ahogy fogyasztanak mérlegelés előtt, elég durva
Igen, mérlegelésnél. Oda úgy állt fel Conor, hogy nem ivott vizet kb egy napja, meg tekert két órát mondjuk előtte. Mérték 153-mal. Kérdezték utána egyből, hogy a meccsen mekkora lesz a súlya, válasz az volt, hogy 170 körül. Mayweather ellenben kb versenysúllyal állt fel mérlegeléshez, ő ennél többet nem sokkal fog nyomni. A 6 kiló talán túlzás volt, de szerintem 4-5 simán benne van.Anthony írta:Mérlegelésnél 67.8 volt Money, és 69.4 Conor, szóval olyan 2 kg különbség lesz kb.
Szerintem is ilyen Conor nem tud betalálni, kis birkózás, néhány gyenge találat lesz a forgatókönyv. Kérdés, Money rámegy a KO-ra, vagy csak játszadozik, illetve ha sok menetig megy el ki fárad le jobban?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Zsombor írta:Conornak több esélye van bokszban, mint Mayweathernek lenne MMA-ban.Mickey írta:Szerintem is, kb annyi esélye van boxban MC-nek , mint kevertben Maynek.
Amúgy szerintem egy unalmas meccs lesz, McGregor nem hinném, hogy nagyon találna. Annyi előnye lehet mondjuk, hogy csak 8 oz-s kesztyűkkel nyomják, meg 5-6 kiló főlénye is lesz.
Igaz, tovább tarthat a show.
Mint tartana fordított esetben.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mérlegelésnél 67.8 volt Money, és 69.4 Conor, szóval olyan 2 kg különbség lesz kb.
Szerintem is ilyen Conor nem tud betalálni, kis birkózás, néhány gyenge találat lesz a forgatókönyv. Kérdés, Money rámegy a KO-ra, vagy csak játszadozik, illetve ha sok menetig megy el ki fárad le jobban?
Conornak több esélye van bokszban, mint Mayweathernek lenne MMA-ban.Mickey írta:Szerintem is, kb annyi esélye van boxban MC-nek , mint kevertben Maynek.
Amúgy szerintem egy unalmas meccs lesz, McGregor nem hinném, hogy nagyon találna. Annyi előnye lehet mondjuk, hogy csak 8 oz-s kesztyűkkel nyomják, meg 5-6 kiló főlénye is lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az utolsó részt én úgy írnám, hogy nem vállal kockázatot, ezért sem csípem a mocorgását.H.E.H.E. írta:nagyon nagy oktatófilm lesz ez, a nyalókafejű túl gyors, pontos és a legjobban védekezik a boxolók közül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nagyon nagy oktatófilm lesz ez, a nyalókafejű túl gyors, pontos és a legjobban védekezik a boxolók közül.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Mc amúgy nagyon imádta a focit, a helyi ligában tolta, ha jól tudom többszörös gólkirály is volt. A mottója az volt, hogy adjátok nekem a labdát, a többit megoldom.
Meg valami olyat olvastam, hogy engedték neki, hogy skippelje az edzéseket, hogy tudjon a küzdősportra koncentrálni.
Erről én is olvastam.
Sunday league játékos volt és csatár valóban
Viszont utána benyögött egy olyat is, hogy a foci a nők sportja
Gondolom kellett neki a sok küzdősportot néző fan, akik valóban ezt gondolják.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mc amúgy nagyon imádta a focit, a helyi ligában tolta, ha jól tudom többszörös gólkirály is volt. A mottója az volt, hogy adjátok nekem a labdát, a többit megoldom.
Meg valami olyat olvastam, hogy engedték neki, hogy skippelje az edzéseket, hogy tudjon a küzdősportra koncentrálni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
hánytól kezdődik a meccs magyar idő szerint?