Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Bajnokok Ligája
Peti:
Akkor lehettünk volna abszolút esélyesek,ha JM nem keveredik bele ezekbe a problémákba,és nyilván a játék is LÉP egy lépcsőt és a kezdeti deffenzívebb felállás(ami érhető és kell) kinyíltabb,bátrabb focit hoz,ehhez persze kellett volna a csapat is,de az nem állt mellé.
A real EGY DÖNTŐ dolog miatt van hátrább rangsorolva mint amit szeretnénk,a változatosság miatt,ami a szexben jó,a fociban rossz.Nálunk meg van még egy plusz feladat is,a média kielégítése is,méghozzá a maga kívánt módján.
Akkor lehettünk volna abszolút esélyesek,ha JM nem keveredik bele ezekbe a problémákba,és nyilván a játék is LÉP egy lépcsőt és a kezdeti deffenzívebb felállás(ami érhető és kell) kinyíltabb,bátrabb focit hoz,ehhez persze kellett volna a csapat is,de az nem állt mellé.
A real EGY DÖNTŐ dolog miatt van hátrább rangsorolva mint amit szeretnénk,a változatosság miatt,ami a szexben jó,a fociban rossz.Nálunk meg van még egy plusz feladat is,a média kielégítése is,méghozzá a maga kívánt módján.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen szerintem is nehéz csoportunk van...Az első játéknapon fog szerintem eldőlni ,hogy viszonylag sima lesz vagy nyögvenyelős, ha nem hozzuk el isztambulból a 3 pontot 17ikén elég nyögve nyelős csoportkörnek nézünk elébe...petiamadridista írta:Ja persze, teljesen igazad vanA sör meccs az mindig is sör meccs marad...következtetéseket nem nagyon lehet levonni belőle, mert hibája játszik valaki barátságos meccset egy jó csapat ellen, soha nemfog annyira teperni mint pl egy bl elődöntőben bárki ellen.
Én csak arra akartam kilyukadni ,hogy könnyen lehet ,hogy José-ék "bunkerfocija" amolyan nevető "4ikek" lesznek a végén lévén hogy a bayern,real,barca pakk ezt a labdatartós szart erőlteti.Persze nem feledkezek meg a juvéról meg a dortmundról sem...ez amolyan esélylatolgatás semmi sem biztos...
Ez is előfordulhat.
Csak hát az elmúlt jó hat évben itt már annyi érdekes véleményt olvastam, aztán kb soha nem talált semmi sem így a szezon eleji latolgatásokból, hogy én már nagyon szkeptikus vagyok kvázi mindennel kapcsolatban.
Pl a BL csoporttal kapcsolatban sem vagyok teljesen kibékülve.
Simán előfordulhat,hogy csaka második hely lesz meg. Az is cinkesen.
A Juve összeszokott csapat, régóta együtt vannak, ez már a 3. évük aminek kb ugyanúgy mehetnek neki.
Nagyon nagy előny. El tudom képezelni, hgy rutinból lenyomják a Realt! És a Madrid max csak 1 pontot szerez ellenük.
Ráadásul Isztambulban sem lesz könnyű meccset játszani. Jó példa erre az áprilisi összecsapás.
Kemény lesz ez nagyon.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ja persze, teljesen igazad vanA sör meccs az mindig is sör meccs marad...következtetéseket nem nagyon lehet levonni belőle, mert hibája játszik valaki barátságos meccset egy jó csapat ellen, soha nemfog annyira teperni mint pl egy bl elődöntőben bárki ellen.
Én csak arra akartam kilyukadni ,hogy könnyen lehet ,hogy José-ék "bunkerfocija" amolyan nevető "4ikek" lesznek a végén lévén hogy a bayern,real,barca pakk ezt a labdatartós szart erőlteti.Persze nem feledkezek meg a juvéról meg a dortmundról sem...ez amolyan esélylatolgatás semmi sem biztos...
Ez is előfordulhat.
Csak hát az elmúlt jó hat évben itt már annyi érdekes véleményt olvastam, aztán kb soha nem talált semmi sem így a szezon eleji latolgatásokból, hogy én már nagyon szkeptikus vagyok kvázi mindennel kapcsolatban.
Pl a BL csoporttal kapcsolatban sem vagyok teljesen kibékülve.
Simán előfordulhat,hogy csaka második hely lesz meg. Az is cinkesen.
A Juve összeszokott csapat, régóta együtt vannak, ez már a 3. évük aminek kb ugyanúgy mehetnek neki.
Nagyon nagy előny. El tudom képezelni, hgy rutinból lenyomják a Realt! És a Madrid max csak 1 pontot szerez ellenük.
Ráadásul Isztambulban sem lesz könnyű meccset játszani. Jó példa erre az áprilisi összecsapás.
Kemény lesz ez nagyon.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
A sör meccs az mindig is sör meccs marad...következtetéseket nem nagyon lehet levonni belőle, mert hibája játszik valaki barátságos meccset egy jó csapat ellen, soha nemfog annyira teperni mint pl egy bl elődöntőben bárki ellen.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hát azért oda még a Chelsea-nek is sokat kell fejlődnie.Nem tudom de én a chelseat tartom jelenleg a legnagyobb esélyesnek a bl-re...lehet arcoskodni, de Mourinho röhögve foglya kiejteni CR-éket, mert ismeri őket mint a tenyerét, a másik nagy fegyvere meg a tiki-taka ellenszere, így hogy a bayern is meg a barca is ezt a fost játszák (sőt szerintem mi is azt akarjuk,de akkor személyesen keresem meg ancelottit...) elég nagy ziccerbe kerül a Chelsea...csak lemásolják az elmúlt évek real-ját (balhék és alibizás nélkül) és máris reális esélyük van a blre...
Eddig a bajnokságban nyertek, de olyan hű de jó meccseket nem játszottak.
A Bayernnél új szisztéma van, lehet, hogy késúbb Guardiolának lesz igaza. Anno a Barca sem működött tökéletesen az első 2 -3 hónapban.
Szóval, szerintem ezt még korai így kijelenteni.
Mindenesetre pl a Chelsea-t nem is olyan rég igen simán elintézte a Madrid.
Most, hogy barátságos meccsen.. hát.. attól még sima volt, és a pályán kvázi mindenki ott volt aki számított..
- dzsihad91
Félre értettél...csapaton belüli balhékra értettem, kit érdekel ,hogy josé bírózik vagy elver egy újságírót,ha a játékosok megdöglenek érte és a csapatért...ha összehasonlítjuk Mourinho real-ját Mourinho mostani chelsea-jével,madridronie írta:Hát nem tudom, a tegnapiak után, erre semmi esélyt nem látok, főleg Mourinhoval a padon elképzelhetetlen ez; ami pedig a londoniak esélyeit illeti; reméljük, hogy abban is kopírozni akarja a korábbi csapatát (Madrid) és az első regnálását a Chelseanél; akkor nagy baj nem lehet! Nekem továbbra is ez a véleményem róla(balhék és alibizás nélkül) és máris reális esélyük van a blre...José csak hozta a szokásosat; gyors kontragól, aztán busz leparkol, vacak helyzetkihasználás, végül annyira magukra húzzák az ellenfelet, hogy törvényszerű az utolsó percben bekapott gól és persze az elbukott tizi párbaj (mindezt most függetlenül a teljesen jogos, buta és tükörsima pirostól)! Mint azt tegnap már mondtam; erős, masszív, kupaesélyes csapat lesz mindenhol a Chelsea, de a stabilabb védelmén kívül kb. mindenben gyengébb több fokkal, mint a volt Real Madridja!
egyben ctrl+c ctrl+v az egész, egyedül CR hiányzik+plussz ott ha tegnap nekiment volna guardiolának akkor is imádnák, bármit csinál imádják, mert a Chelsea-nél elég a trófea...Persze nálunk a nagy Real Madridnál ez nem elég, legyen balett meg triplázás...hahaha, nem azért írom mert szeretném ha José visszajönne, csak a mi elvárásaink már közel nem arányos a csapatunk elmúlt 7-8 évi teljesítményével.Mintha a fraditól várnánk a bl főtáblát...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Hát nem tudom, a tegnapiak után, erre semmi esélyt nem látok, főleg Mourinhoval a padon elképzelhetetlen ez; ami pedig a londoniak esélyeit illeti; reméljük, hogy abban is kopírozni akarja a korábbi csapatát (Madrid) és az első regnálását a Chelseanél; akkor nagy baj nem lehet! Nekem továbbra is ez a véleményem róla(balhék és alibizás nélkül) és máris reális esélyük van a blre...
José csak hozta a szokásosat; gyors kontragól, aztán busz leparkol, vacak helyzetkihasználás, végül annyira magukra húzzák az ellenfelet, hogy törvényszerű az utolsó percben bekapott gól és persze az elbukott tizi párbaj (mindezt most függetlenül a teljesen jogos, buta és tükörsima pirostól)! Mint azt tegnap már mondtam; erős, masszív, kupaesélyes csapat lesz mindenhol a Chelsea, de a stabilabb védelmén kívül kb. mindenben gyengébb több fokkal, mint a volt Real Madridja!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- dzsihad91
Guardiolának jár a pacsi ,hogy abból az atom bayernből, amelyik szerintem 3-4 évig biztos uralhatta volna europát csinált egy barca b-t messi nélkül...erősek még mindig, de Guardiola ezzel a fossal amit guardiola erőltet kb visszasülyedtek Real-Barca szintre.Nem tudom de én a chelseat tartom jelenleg a legnagyobb esélyesnek a bl-re...lehet arcoskodni, de Mourinho röhögve foglya kiejteni CR-éket, mert ismeri őket mint a tenyerét, a másik nagy fegyvere meg a tiki-taka ellenszere, így hogy a bayern is meg a barca is ezt a fost játszák (sőt szerintem mi is azt akarjuk,de akkor személyesen keresem meg ancelottit...) elég nagy ziccerbe kerül a Chelsea...csak lemásolják az elmúlt évek real-ját (balhék és alibizás nélkül) és máris reális esélyük van a blre...
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Hazardról kevés szó esett, pedig eléggé komplett játékos lett időközben a Chelseaben, töretlenül fejlődik eddig. Egyénileg nagyon veszélyes, összjátékot szintén érzi. Nekem nagyon tetszett tegnap a játéka, az első gólból is kivette a részét, a második meg egy kiváló egyéni megmozdulás volt, Lahm nyugodtan bedobhatta volna a húszast. Ha 2-3 évig hasonló ütemben fejlődik akkor bőven klasszis lesz belőle, Mourinhonak muszáj lesz kiaknáznia a képességeit.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ezért sem illett ő soha sem ide; az az ő igazi és egyetlen csapata; akik bekkelni ugyan talán jobban, sikeresebben tudnak majd, viszont a kontrajátékuk meg sem fogja közelíteni a José-féle Real Madridét (egyénileg kategóriákkal gyengébb emberek állnak jelenleg a rendelkezésére)!A Chelsea meg... tökéletesen illik bele Mourinho,fiatal csapat,isszák a szavait,kontrázni és bekkelni fognak minden nagy csapat ellen,ez ott bejön az embereknek,Madridban nem nagyon...
RealMadrid
RealMadrid
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Miért volt vicc? Ramires odapakolt Götze lábára. Megkapta a második sárgáját. Tiszta sor. Talán állba is kellett volna verni Götzét, hogy egyértelmű legyen a piros?A kiállítás meg... vicc volt
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Bayern Münchent eddig is utáltam,de most,hogy ott van Guardiola is,teljesen odáig vagyok értük... élvezet nézni,hogy amikor ég a ház,akkor fingja nincs,mit kéne csinálni. Sírva nevettem,amikor Götzének úgy magyarázott,mintha színházban lett volna,annyira teátrális volt,abszolút túljátszotta az egészet,csapkodott,mutogatott,próbálta magyarázni,mit kéne csinálnia,egy vicc volt az egész jelenet. Eljátszotta,hogy mekkora edző,és hogy ő tudja,mi kell.
Bemakkolták,Javi Martineznek már kórházban kellett volna lennie,annyira elvitte a lábát Torres... aztán meggyógyult és gólt rúgott.
A kiállítás meg... vicc volt. A Bayerneseknek számtalan alkalommal nem mutatott fel lapot a spori,olykor ők is elővették a baltát...
A Chelsea meg... tökéletesen illik bele Mourinho,fiatal csapat,isszák a szavait,kontrázni és bekkelni fognak minden nagy csapat ellen,ez ott bejön az embereknek,Madridban nem nagyon...
A Chelseanek csak azért nem fogok szurkolni,mert tudom,hogy ha nyernek majd valamit,akkor Mourinho azonnal bele-bele fog rúgni a Realba,üzengetni fog,stb... és nem hiányzik az nekünk,hogy a média felkapja az ilyen megnyilvánulásokat és balhét kreáljon.
A BL nagyon izgalmas lesz idén, kumma erős a mezőny,a Bayern véleményem szerint elveszítette a legnagyobb erősségét,a gyors,dinamikus játékot,érezhető,hogy Guardiola behúzta a féket,és a labdabirtoklásra törekszik,a kontrákat lelassítják,vissza tudott zárni a Chelsea szinte mindig. A Chelsea meg védekezni és kontrázni nagyon tud,labdát birtokolni nem nagyon,max megtartani,hát amit Hazard leművelt az első gól előtt,az fantasztikus volt. Egy újabb játékos,aki nálunk focizhatna,de el tuk.
Szerencsére nem leszünk gondban,a Bale-CR duó ütni fog,széleken brutál erősek leszünk,ha Benzema kíméletlen lesz,akkor már csak egy stabil védelem fog kelleni,és egy topformás Casillas sem ártana. A középpálya fasza lesz,Casemiro egyértelműen a kezdőbe fog kerülni. Isco alap,Modric alap,Özil lesz a csereember. Marcelo lesz az aduászunk,véleményem szerint ő már bőven TOP2-es bal védő. Sőt,szerintem ő a legjobb pillanatnyilag azon a poszton.
----------------Benzema
Ronaldo---------Isco----------Bale
----------Modric----Casemiro
Marcelo---Varane---Ramos---Carvajal
-----------------Casillas
Bemakkolták,Javi Martineznek már kórházban kellett volna lennie,annyira elvitte a lábát Torres... aztán meggyógyult és gólt rúgott.
A kiállítás meg... vicc volt. A Bayerneseknek számtalan alkalommal nem mutatott fel lapot a spori,olykor ők is elővették a baltát...
A Chelsea meg... tökéletesen illik bele Mourinho,fiatal csapat,isszák a szavait,kontrázni és bekkelni fognak minden nagy csapat ellen,ez ott bejön az embereknek,Madridban nem nagyon...
A Chelseanek csak azért nem fogok szurkolni,mert tudom,hogy ha nyernek majd valamit,akkor Mourinho azonnal bele-bele fog rúgni a Realba,üzengetni fog,stb... és nem hiányzik az nekünk,hogy a média felkapja az ilyen megnyilvánulásokat és balhét kreáljon.
A BL nagyon izgalmas lesz idén, kumma erős a mezőny,a Bayern véleményem szerint elveszítette a legnagyobb erősségét,a gyors,dinamikus játékot,érezhető,hogy Guardiola behúzta a féket,és a labdabirtoklásra törekszik,a kontrákat lelassítják,vissza tudott zárni a Chelsea szinte mindig. A Chelsea meg védekezni és kontrázni nagyon tud,labdát birtokolni nem nagyon,max megtartani,hát amit Hazard leművelt az első gól előtt,az fantasztikus volt. Egy újabb játékos,aki nálunk focizhatna,de el tuk.
Szerencsére nem leszünk gondban,a Bale-CR duó ütni fog,széleken brutál erősek leszünk,ha Benzema kíméletlen lesz,akkor már csak egy stabil védelem fog kelleni,és egy topformás Casillas sem ártana. A középpálya fasza lesz,Casemiro egyértelműen a kezdőbe fog kerülni. Isco alap,Modric alap,Özil lesz a csereember. Marcelo lesz az aduászunk,véleményem szerint ő már bőven TOP2-es bal védő. Sőt,szerintem ő a legjobb pillanatnyilag azon a poszton.
----------------Benzema
Ronaldo---------Isco----------Bale
----------Modric----Casemiro
Marcelo---Varane---Ramos---Carvajal
-----------------Casillas
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Lahm kp-s szerepeltetése védhető, ha sok a sérült. Amúgy viszont marhaság. Nem azért, mert nem tudja megoldani, hanem azért, mert az eredeti posztján a világ jelenlegi legjobbja. Ellenben Rafinha, a cseréje egy kerékkötő. A tavalyi Bayern az Alaba-Ribéry és a Lahm-Robben/Müller szélekkel büntetett. Na már most Rafinha mint védő is rakás , előre játékban szintén kritikán aluli egy Bayern szintjén.Lesz még jobb ez a Bayern. Lahm szerepeltetése szűrőként szerintem nem hülyeség. Mondjuk arra a posztra van még egy Martinez meg Schweini, szóval nem mindig lesz ott.
- Galacticos
ezek közül ha vmelyikkel összekerülnénk a dortmundtól tartanék igazán.pheco írta:Dortmund, Manu, Juve hármas és a sorsolás is
a manu semmi, még szarabb kp-juk van mint nekünk tavaly, elöl ott van van persie aki kurva jó de hát láttuk is tavaly amikor ott volt ellenünk a ziccere megremegett meg tavasszal megsem közelítette az őszi formáját. a védelmük is jóval gyengébb mint a miénk, és már nem ferguson az edző.
a juvét meg majd meglátjuk a csoportkör után.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
A Juventus európai porondra való visszatérésének nagyon örülök. Furcsa ezt kimondani, de a gazdasági válság jót tett az ottani bajnokságnak, mert a nagyok lejjebb estek a kisebbek szintjére . Ebből például szerintem hatalmasat profitált a Napoli ami számomra mindig is egy szimpatikus csapat volt. Meg szeretem a dél-olaszokatEgy Real-Bayern, Barca-Chelsea elődöntőt most is el tudok képzelni, persze ebbe beleszólhat a Dortmund, Manu, Juve hármas és a sorsolás is
A Juventus 2 éve kezdett el kilábalni a bundabotrány miatti leépülés okozta sokkból. Természetesen megérdemelték.
Csak az volt a bajom ezzel, hogy ebből az amúgy az ügyben szintén nyakig sáros Inter profitált 5 bajnoki címet
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A Bayernnek meg van minden esélye arra, hogy megvédje a BL címét. A Barca sem tűnik annyira acélosnak, mint 3 éve, a Real is épülőben van, a Chelsea sem lesz gyenge, de nem hiszem, hogy odaérhetnek. A többi csapatot még ennyire sem érzem esélyesnek. Bár az szemmel látható, hogy jóval gyengébb focit játszik ez a Bayern, mint a tavalyi, de majd tavasszal kapunk jó képet a csapatokról. Egy Real-Bayern, Barca-Chelsea elődöntőt most is el tudok képzelni, persze ebbe beleszólhat a Dortmund, Manu, Juve hármas és a sorsolás is
- madridronie
Így-így.Én is így látom. Sajnos Guardiola a labdabirtoklás oltárán feláldozta azt ami a Bayernt messze a többi csapat elé helyezte: a lendületes meg nem alkuvó dinamikát. itt nem lehet 100%-an alkalmazni a tiki-takát.
Minden rejtély megoldódott --> Guardiola: Lahm cleverest I've coachedLahm szerepeltetése szűrőként szerintem nem hülyeség.
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Én is így látom. Sajnos Guardiola a labdabirtoklás oltárán feláldozta azt ami a Bayernt messze a többi csapat elé helyezte: a lendületes meg nem alkuvó dinamikát.Ami pedig a Bayernt illeti, jelenleg 2-3 fokozattal visszább vettek a tavalyihoz képest és véleményem szerint idén korán sem fognak úgy dominálni, mint 1 évvel korábban; ettől függetlenül a keretük továbbra is TOP3 és nagyon komolyan kell velük számolni (Ribéry pedig karrierje csúcsán)!
Bár az jó jel jel lehet az, hogy rájött arra, hogy itt mégsem kellene erőltetni ezt a csatár nélküli szarságot, ami csak Messivel működik. Szóval be kell látni azt, hogy itt nem lehet 100%-an alkalmazni a tiki-takát.
Lesz még jobb ez a Bayern. Lahm szerepeltetése szűrőként szerintem nem hülyeség. Mondjuk arra a posztra van még egy Martinez meg Schweini, szóval nem mindig lesz ott.
- madridronie
José csak hozta a szokásosat; gyors kontragól, aztán busz leparkol, vacak helyzetkihasználás, végül annyira magukra húzzák az ellenfelet, hogy törvényszerű az utolsó percben bekapott gól és persze az elbukott tizi párbaj (mindezt most függetlenül a teljesen jogos, buta és tükörsima pirostól)! Mint azt tegnap már mondtam; erős, masszív, kupaesélyes csapat lesz mindenhol a Chelsea, de a stabilabb védelmén kívül kb. mindenben gyengébb több fokkal, mint a volt Real Madridja!Mou azt nyilatkozta, hogy a jobb csapat veszített.
---------------------------------------------------------------------------
Persze, mindig az veszít Két ilyen gyökér edzőt...
Ami pedig a Bayernt illeti, jelenleg 2-3 fokozattal visszább vettek a tavalyihoz képest és véleményem szerint idén korán sem fognak úgy dominálni, mint 1 évvel korábban; ettől függetlenül a keretük továbbra is TOP3 és nagyon komolyan kell velük számolni (Ribéry pedig karrierje csúcsán)!
RealMadrid
RealMadrid
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem megérdemelte a bayern.
viszont ez a jose féle chelsea sem lesz elveszett, lehet keresnivalójuk a szezonban.
viszont ez a jose féle chelsea sem lesz elveszett, lehet keresnivalójuk a szezonban.