Kommentáld a híreket
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Re: Kommentáld a híreket
Gyorsabb voltál.
Jöhet a PSG...
Jöhet a PSG...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
LOL, falábú Cavanit? Eladnám első alkalommal ha érkezne egy Bappé a csapatomba.Navamiro írta:
Azt nem értem, h Cavanit majd padoztatják?
Ha érkezik, akkor valakit úgy is adnak még a Monaconak cserébe (bár nem tudom hogy működik ott az emberkereskedelem, de mind erről szólnak a hírek).
DM mehet CMbe. És Veratti, Rabiot, DM. Viszont Mbappe nem jobb szélső. És egyikük sem az.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Lucas pad, egyértelmű. Én benne sosem láttam semmit amúgy, sosem volt klasszis.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
én nem félnék a psgtől, vegyék még meg hazardot meg messit is, meg akit akarnak, nem lesznek ott a 4ben a blben. nyakamat rá.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akkor meg DM, Draxler, Lucas ül a padon. Nagyon irritál a PSG, remélem jól elgyepálja őket valaki a BL-ben, ha más nem, akkor mi.Tádám írta:Navamiro írta:
Azt nem értem, h Cavanit majd padoztatják? Barmok. Bírnám lerúgnák Bappét fél évre, aztán a másik fél évben meg néha beállna és 1-1 gólt rúgna csak, aztán kénytelenek így is megvenni őt. Kretén nyomorék csapat.
Miért kéne padoznia?
Neymar - Cavani - Mbappé! 4-3-3.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Navamiro írta:
Azt nem értem, h Cavanit majd padoztatják? Barmok. Bírnám lerúgnák Bappét fél évre, aztán a másik fél évben meg néha beállna és 1-1 gólt rúgna csak, aztán kénytelenek így is megvenni őt. Kretén nyomorék csapat.
Miért kéne padoznia?
Neymar - Cavani - Mbappé! 4-3-3.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
Azt nem értem, h Cavanit majd padoztatják? Barmok. Bírnám lerúgnák Bappét fél évre, aztán a másik fél évben meg néha beállna és 1-1 gólt rúgna csak, aztán kénytelenek így is megvenni őt. Kretén nyomorék csapat.ToniKroos írta:Már 2 hete kb minden nap hivatalos...elmondom írta:Megállapodás született a psg meg a Monaco között. Kölcsön megy és jövőre 166 millió fontot utal a Párizs.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez egyértelmű számomra is, kellemeset a hasznossal.RealMadridFanatic írta:Szerintem meg nem.
Eleve ez csak a színpad, hogy a háttérben épülhessenek nyugodtan a kapcsolatok. Volt egy enyhén összeesküvéselmélet szagú cikk erről, de biztos vagyok benne, hogy nem csak kedvtelésből csinálják ezt, szépen mennek a háttérben a lényeges dolgok, pénzmosás, bizniszek alapozása, akármi. Erre meg nem fognak ráunni, a foci itt másodlagos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egyáltalán nem biztos. Gondolom, ha lesz eredményesség, akkor jönnek a reális szponzorációk, magasabb tv-s bevételek, stb. Ezután átállnak egy józanabb modellre, mert ne higgye azt senki, hogy csak azért vették meg a klubot, mert már unják a Ferrarikat. Birtokolni akarnak egy gigaklubot, amely idővel el tudja látni saját magát, esetleg bevételt is termel, kb mint most a Chelsea. Viszont ha majd égni fog a ház, továbbra is a zsebükbe tudnak majd nyúlni probléma nélkül, de talán nem kell olyan gyarkan, mint most. Ez baj, mert hosszútávon nem tudjuk felvenni velük a versenyt. Ha gondolnak egyet, kicsnegetnek akármelyik játékosért 200 milliót, és olyan fizut kínálnak nekik, amennyit nálunk csak Ronaldo keres, több száz gól, és pár cím meg Aranylabda után.ToniKroos írta:Az a baj, hogy ha valamikor megunja az arab és elmegy, abban a pillanatban megy csődbe a PSG és megy vissza a negyed osztályba kb. Lehet itt nagy pénzeket költeni, de ez csak időleges. Én 5-10 évet adok nekik, azt ha megnyerik a BL-t 1-2x akkor szerintem rá is un Kelaifi.
A korrupt FIFA és UEFA pedig semmit sem fog tenni addig, amíg nekük is csurran-cseppen valami az olajpénzből.
Merci Zizou!
- RealMadridFanatic
Szerintem meg nem.
Eleve ez csak a színpad, hogy a háttérben épülhessenek nyugodtan a kapcsolatok. Volt egy enyhén összeesküvéselmélet szagú cikk erről, de biztos vagyok benne, hogy nem csak kedvtelésből csinálják ezt, szépen mennek a háttérben a lényeges dolgok, pénzmosás, bizniszek alapozása, akármi. Erre meg nem fognak ráunni, a foci itt másodlagos.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Az a baj, hogy ha valamikor megunja az arab és elmegy, abban a pillanatban megy csődbe a PSG és megy vissza a negyed osztályba kb. Lehet itt nagy pénzeket költeni, de ez csak időleges. Én 5-10 évet adok nekik, azt ha megnyerik a BL-t 1-2x akkor szerintem rá is un Kelaifi.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ez a kölcsönveszem-majd megveszem figura okos húzás, gondolom, jogilag is körbebástyázták. Piszok jól csinálja most a PSG. Sajnos nagyon megváltoztak a körülmények az elmúlt időszakban. Eddig mi diktáltuk az iramot. A 60 milliós Zidaneok, 80 milliós Kakák, 100 miliós CRek a maguk idejében majdnem akkorát szóltak, mint most ez a PSG által megindított lavina. Hirtelen fiatal kölykök árazódtak be 150 és 200 millió közé. Mbappét hónapok óta kész tényként kezeltük, most végül lemaradunk róla. Megalapozott, átlátható költségvetésű klubok nem tarthatják a lépést olajsejkekkel. Fúr egy kutat, aztán bárkit megvesz belőle. Aztán majd ha nem jön az olaj, mindenkit elad ? Sürgősen le kellene állítani ezeket az égből pottyant tetszőleges mennyiségű pénzből építkező csapatokat. Főleg, hogy a kínaiakat még nem is láttuk, viszont kezdenek ébredezni. Ha náluk is elgurul a gyógyszer, akkor bohózattá fog válni a foci az átláthatatlan szponzoráció miatt. Éves 11000 milliárd USD GDPjük van és erős állami szerepvállalás mindenben. Ha elenyésző töredékét beletolják itt bármelyik csapatba valamelyik cégükön keresztül, akkor mindent borítani fognak és még Kheaifi is csak jegyzetelni fog. Nem kéne megvárni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erről is írnak nagyjából 2 hete, ez az egyetlen esélyük kicselezni az FFP-t, illetve így az UEFA/FIFA nem szólhat bele.Sierra írta:Igen, de ez a kölcsönszerződés új, lehet van alapja sajnos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Én ezt most véglegesnek olvasom.
Igen, de ez a kölcsönszerződés új, lehet van alapja sajnos.
Már 2 hete kb minden nap hivatalos...elmondom írta:Megállapodás született a psg meg a Monaco között. Kölcsön megy és jövőre 166 millió fontot utal a Párizs.
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Megállapodás született a psg meg a Monaco között. Kölcsön megy és jövőre 166 millió fontot utal a Párizs.