Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Azt a pénzt amit galliani már utazásra költött madridba kaka kapcsán mint vételár megkaptuk volna,lehet elégedettek is lehetnénk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olasz lapértesülések szerint Galliani Madridba repül, hogy tárgyaljon a Real Madrid-al Kaká átigazolásáról, elmondta, hogy nehéz lesz de megpróbálják, jó lenne kapni egy 10 millió eurót érte.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
azért Arbeloa nagyon összeszedte magát.
előző meccsen is volt egy életmentő becsúszásam lazán gól lett volna belőle, belassult a labda és Lopez meg szépen megfogta.
meg ma is teljesen jól játszik, persze nem úgy támad, mint Carvajal, de a védekezésben nagyon jó.
jelenleg Khedira a legnagyobb baj.... nem is értem, hogy ezt hogy nem lehet észrevenni, vagy legalább rászólni, hogy ne támadjon folyamatosan
előző meccsen is volt egy életmentő becsúszásam lazán gól lett volna belőle, belassult a labda és Lopez meg szépen megfogta.
meg ma is teljesen jól játszik, persze nem úgy támad, mint Carvajal, de a védekezésben nagyon jó.
jelenleg Khedira a legnagyobb baj.... nem is értem, hogy ezt hogy nem lehet észrevenni, vagy legalább rászólni, hogy ne támadjon folyamatosan
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
hát hogyneMatt009 írta:Mindketten jobbak jelenleg mint az alternatíváik... Tudom, hogy ti ezzel nem értetek egyet, de ezt én így látom, és úgy látom Ancelotti is.RealRaúl77 írta:Khedira és Arbeloa eddig zavaróan sok lehetőséget kap Pedig szívesebben nézegetném az alternatívákat...
ilyen vélemény ellen meg se próbálok érvelni
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ancelotti próbálja őket kemény kézzel fogni az elejétől. tetszik-tetszik. kaká a padon sincs a hisztizése után. özilt padra rakta, hogy tanuljon egy kicsit hogy ez nem éppen így működik, amit az előző meccsen csinált.
remélem hosszútávon is sikerrel jár.
remélem hosszútávon is sikerrel jár.
- ___Samy___
nekem mondjuk khedira egyáltalán nem tűnt jobbnak az első meccsén, mint a brazil
pont az a nagy híres fegyelmezettsége nem volt sehol
pont az a nagy híres fegyelmezettsége nem volt sehol
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mindketten jobbak jelenleg mint az alternatíváik... Tudom, hogy ti ezzel nem értetek egyet, de ezt én így látom, és úgy látom Ancelotti is.RealRaúl77 írta:Khedira és Arbeloa eddig zavaróan sok lehetőséget kap Pedig szívesebben nézegetném az alternatívákat...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Khedira és Arbeloa eddig zavaróan sok lehetőséget kap Pedig szívesebben nézegetném az alternatívákat...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nyugi szerintem majd Khedria ma is "kitesz magáért" és félidőben jöhet Casemiro.nmate írta:Kiteszi Özilt, erre Khedira újra pályán Faszé nem lehet Casemirot bedobni.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Inkább azért a spanyol média volt hírhajhász; ebből a szempontból az angolok végig óvatosabban fogalmaztak és komolyan poén lesz, ha Levy taktikai megfontolásból (az angol riválisok /különösképp az Arsenal/ esetleges erősítéseinek akadályozása, késleltetése) és "enyhe" szopatásból, bosszúból ma az észak-londoni derbi után ad majd zöld utat a transzferhez (7-8 körül érdemes a hivatalos honlapot lesni)!mar egy heten minden nap megjelenik minden újságnál egy cikk
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kiteszi Özilt, erre Khedira újra pályán Faszé nem lehet Casemirot bedobni.
Real Madrid: Diego López; Arbeloa, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo; Modric, Khedira; Di María, Isco, Cristiano Ronaldo & Benzema.
Sky Sports Football
Sky sources understand Gareth Bale’s move to Real Madrid will be completed today.
Sky sources understand Gareth Bale’s move to Real Madrid will be completed today.
- h3x0r
szerintem se...Géci írta:Ez a Kancselotti nem vicces szerintem....
(nem tudom 2 meccs alatt mit artott, hogy kierdemelte a gyunyolodasokat... azert nem kene lesulyedni NSO szinvonalig. szerintem.)
mar egy heten minden nap megjelenik minden ujsagnal egy cikk, hogy aznap fogjak bejelenteni. vegulis vagy ma jelentik be vagy holnap.szbence írta:Sky Sports Football
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013. szeptember 1., vasárnap 11:04-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez a Kancselotti nem vicces szerintem....
-
- Kedvenc játékosaid: Fernando Redondo,Guti
Ancelotti eldöntötte hogy Diego Lopez az első kapus.Casillas csak spanyol kupa meccseken áll majd a kapuban.Eltelik pár forduló?Nem hinném,hogy a bajnokság közepe felé Kapust cseréljenEz mondjuk teljesen tiszta szitu.
Casillas elkezdett keményen dolgozni, mert látja, hogy nincs bérelt helye a kezdőben, és ezt Carlo meg is mondta neki. Most megnézi mit csinál a válogatottban, és a szünet után, pár fordulón belül meg fogja kapni a lehetőséget véleményem szerint, ha látja Casillason, hogy mentálisan is készen áll.
-
- Kedvenc játékosaid: Fernando Redondo,Guti
Én azt mondom,hogy Casillas távozzon.A legjobb kapus a világon.Hogy milyen formában van,nem tudjuk. Ancelotti szerint Iker remek formában van.A kapusedző szerint mind a kettő nagyszerű edzésmunkát végez.Akkor?
Iker távozzon.Neki nem a padon a helye.PSG,Arsenal vagy akár a ZTE.Neki védenie kell!És persze közeleg a VB is
Iker távozzon.Neki nem a padon a helye.PSG,Arsenal vagy akár a ZTE.Neki védenie kell!És persze közeleg a VB is
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Szerintem este az Arsenal-Tottenham meccs után hivatalos lesz (persze ez csak tipp, de kinézem Levyből ezt a piti pletykát is )!Elvileg minden megvan, Levy aláírta a papírokat, a Sanitas Bale-re vár, holnap estére be is mutathatják.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
A Milanban felesleges bízni szerintem, amerikai csapat nincs a képben? Európában nem hiszem, hogy valaki is látna benne fantáziát ilyen fizetési igénnyel. Az újgazdagcsapatok már sokkal ambiciózusabbak, mintsem Kaká általi hírverésre vágyjanak (Monaco-nak is adóznia kell jövőre valószínűleg), Oroszországba Kaká nem menne el szvsz, marad a kontinensváltás. Brazil csapatok közül senki nem jöhet szóba? Nem tudom mennyire gondolja ő komolyan ezt a VB szereplést, abszolút lehetetlennek tűnik. Simán el tudom képzelni, hogy marad a seggén a padon, vagy egyre inkább a lelátón...BBeno írta:Milanos hírek szerint kakának összesen évi 3,5 milliót adna galliani.
most majd kiderül kaká mennyire akar távozni van az a 6,5 millió amiért itt padozik még egy évet.
nevetséges ez a milan.
(valaki segíthetne priviben a Sopcast nevű programmal. feltelepítettem, még mit kell tennem, hogy délben nézhessem a mecset?)