Kommentáld a híreket
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Kommentáld a híreket
Még csak az kéne. Bale ügy 2.0 lenne. Az eredetitől sem szabadulunk meg soha, ő lett a mi keresztünk. Törököt fogtam, de nem ereszt, hogy jeles eleinket idézzem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor iden ezert nem rugott meg golt, hogy minel olcsobban johessen. Madridisra szivRealista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Arra a manchesteri faxra holnap ilyenkor már nem bíznék semmit.tibi18 írta:Na, holnap ilyenkor indul a fax Manchesterből.. 10 perccel később pedig a miénk Monacoba..
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na, holnap ilyenkor indul a fax Manchesterből.. 10 perccel később pedig a miénk Monacoba..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha ez igaz, adminná teszel.Realista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
Ha MBappé beesik a végén, kapsz tőlem egy citromos fagyit.
Nem illik.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Persze persze, ezt is elkiabálod.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Remélem, egy jó 150-et adunk érteRealista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehát, elbuknánk egy focistát megint egy angolért. Imádnám.Realista24 írta:Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Angol hírek szerint Kane lesz az augusztus 31-ei bombánk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nyugalom, ZZ intézett egy telefont még.Mickey írta:Off
"
An interesting line tonight from @mohamedbouhafsi on Kylian Mbappé: PSG still haven't finalised an agreement with AS Monaco. More follows. "
realista nem véletlen intézkedett
Hogy Bale marad, nincs hely tesó.
Nem illik.
finalizálni fogják... csak idő kérdése márMickey írta:Off
"
An interesting line tonight from @mohamedbouhafsi on Kylian Mbappé: PSG still haven't finalised an agreement with AS Monaco. More follows. "
- Mickey
Off
"
"
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Vagy most is csak a Castillaba akartuk hozni. TrololoM1Ö írta:Ezt valaki lebutítaná nekem? Mert nem értem, hogy mi a logika benne, vagy mégis mire akar utalni.... Ettől még most választhatná a MAdridot, mert az első csapat edzője Zidane és már az első csapatba lenne leigazolva. Vagy arra utal, hogy ha akkor nem jött össze, akkor mostmár csesszétek meg?Wilfried Mbappé, Kylian édesapja: "Sok találkozón vettünk részt Zidane úrral, de amikor Ancelotti asszisztense lett belőle, már nem gondoltam, hogy elegendő időt tudna szánni a fiamra. Ha továbbra is a Castilla vezetőedzője maradt volna, akkor valószínűleg a Real Madridot választjuk 4 évvel ezelőtt, és nem az AS Monacót."
Egy ideje nem hiszek az átigazolás végi nagy bumm-ban. Sajnos, aki komoly igazolás volt és így érkezett, arról hetekkel (hónapokkal) korábban folyamatosan tele volt a sajtó.
Akire emlékszem, hogy minden előzmény nélkül érkezett az uccsó pillanatban, az a kiöregedő félben lévő Essien és a kiegészítő Borsócska. Nagy név nem ugrik be.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
14 évesen hogy foglalkozott volna vele?M1Ö írta:Ezt valaki lebutítaná nekem? Mert nem értem, hogy mi a logika benne, vagy mégis mire akar utalni.... Ettől még most választhatná a MAdridot, mert az első csapat edzője Zidane és már az első csapatba lenne leigazolva. Vagy arra utal, hogy ha akkor nem jött össze, akkor mostmár csesszétek meg?Wilfried Mbappé, Kylian édesapja: "Sok találkozón vettünk részt Zidane úrral, de amikor Ancelotti asszisztense lett belőle, már nem gondoltam, hogy elegendő időt tudna szánni a fiamra. Ha továbbra is a Castilla vezetőedzője maradt volna, akkor valószínűleg a Real Madridot választjuk 4 évvel ezelőtt, és nem az AS Monacót."
Pont most lenne a legjobb kezekben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezt valaki lebutítaná nekem? Mert nem értem, hogy mi a logika benne, vagy mégis mire akar utalni.... Ettől még most választhatná a MAdridot, mert az első csapat edzője Zidane és már az első csapatba lenne leigazolva. Vagy arra utal, hogy ha akkor nem jött össze, akkor mostmár csesszétek meg?Wilfried Mbappé, Kylian édesapja: "Sok találkozón vettünk részt Zidane úrral, de amikor Ancelotti asszisztense lett belőle, már nem gondoltam, hogy elegendő időt tudna szánni a fiamra. Ha továbbra is a Castilla vezetőedzője maradt volna, akkor valószínűleg a Real Madridot választjuk 4 évvel ezelőtt, és nem az AS Monacót."
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Szerintem Lemar marad, Keita meg Mbappet pótolja.
Amúgy meg nyugodtan mehetne 3 részletben 50 millió kifizetése azt jó napot.
Amúgy meg nyugodtan mehetne 3 részletben 50 millió kifizetése azt jó napot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mickey
off:Realista24 írta:A Monaco nincs pénzszűkében, alapból sem, de ha megnézed ezt:150körül, mi most fizetünk.
Players bought: 10
Spent: £91.8m
Players sold: 8
Received: £159.75m
Akkor újfent megerősíti azt, hogy még akár jobb is, ha jövőre kapják a pénzt. Idén már megvannak, minden szempontból.
Ráadásul ott van még Lemar is, aki sztm eligazol még a végén.
Érte is kapnának 70-80m között, simán.
Jól állnak, nagyon is.
( De még írhatnám Fabinhot is )
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem most nyáron már senki.V. Mester 77 írta:Ha van akkor..
Szerinted ki lehet a B terv?
Jövőre VB, majd megint megvesszük az aktuális egytornás üdvöskét, méregdrágán.
Merci Zizou!
- Mester77
Ha van akkor..ericco írta:El. Viszont Neymar sem akkor lett teljesen elcseszve, amikor nem sikerült leigazolni, hanem mikor hoztuk helyette Bale-t. Én ettől tartok, hogy a B terv ismét fájni fog.BlancoMark írta: Ezt elcsesztek sajnos.
Szerinted ki lehet a B terv?
Mert valaki komolyan jöhetne
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "