Premier League
- RealMadridFanatic
Re: Premier League
És még így is kritikán aluliak az angol klubok.
#legerősebb_bajnokság
#legerősebb_bajnokság
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
A kékek behúzták még Zappacostat is a Torinobol.BBeno írta:na meg a chelsea osszeszedte 35 millio fontert drinkwatert.
ma meg costa lesz teriteken.
sakhoert is letett 24 millio fontot a palace.
Olasz jobb bekk. 28m ojro.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Gyenge utolsó nap volt, azt hittem nagyobb pörgés lesz
na meg a chelsea osszeszedte 35 millio fontert drinkwatert.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Megint jó lesz az utolsó napos madness. Ahogy tavaly, most sem értettem
Mbappé, Alexis, , és még nem tudom hányan ültek a padon egy hónapig, mindenki tudta hogy el fognak igazolni, erre utolsó nap kell balfaszkodni, égnek a faxgépek
Mbappé, Alexis, , és még nem tudom hányan ültek a padon egy hónapig, mindenki tudta hogy el fognak igazolni, erre utolsó nap kell balfaszkodni, égnek a faxgépek
Ennek is mi értelme van? Oh wait, tudom, Wenger majd elmondja hogy meg akarták venniArsenal's £92 million move for Monaco midfielder Thomas Lemar has broken down, according to Sky Sports, with time running out for a move to be completed before the deadline.
Mekkora lenne leigazolni aguerot a világ legtulertekeltebb támadóját, aki még sérülekeny is... Balenek lenne társasága az orvosin. Mondjuk nem erőlteti meg magát, ezért nem kerül oda.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
ziro4vr írta:Engem már megkeresett az arsenal meg a barca is, 120 milla, opciókkal (ha leteszem a piát) 150...
A Lírát már nem kivonták a forgalomból?
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Engem már megkeresett az arsenal meg a barca is, 120 milla, opciókkal (ha leteszem a piát) 150...Realista24 írta:Akkor inkabb ziro.RaúlCF írta:ez csak mind feltételes FM mert nyikkanás nem volt de aki most az Arsenalba megy hát...
ha Pep kirakná akkor inkább bedobnám magam a Realnak kölcsönbe vagy egy 3 évre és amúgy nekünk se lenne rossz opció. nem 10 évre megvan az ember de gólt azt tud termelni 2-3 évre fixen jó. persze ez csak spekuláció ami nem lesz.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor inkabb ziro.RaúlCF írta:ez csak mind feltételes FM mert nyikkanás nem volt de aki most az Arsenalba megy hát...
ha Pep kirakná akkor inkább bedobnám magam a Realnak kölcsönbe vagy egy 3 évre és amúgy nekünk se lenne rossz opció. nem 10 évre megvan az ember de gólt azt tud termelni 2-3 évre fixen jó. persze ez csak spekuláció ami nem lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ez csak mind feltételes FM mert nyikkanás nem volt de aki most az Arsenalba megy hát...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Kölcsönbe elhozni talán egy próbát megér, úgy nem annyira kockázatos. Viszont a City szerintem inkább annak adná, aki véglegesen megveszi.RaúlCF írta:Aguero helyében nem mennék az Arsenalba az a csapat idén iszonyat milyen hely lesz. akkor már inkább bedobnám magam diszkontáron a Realnak.
Merci Zizou!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Aguero helyében nem mennék az Arsenalba az a csapat idén iszonyat milyen hely lesz. akkor már inkább bedobnám magam diszkontáron a Realnak.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Lemar ügy elég poénos....
Szerintem Alexis és Aguero is helyet cserél.
Coutinho meg marad a seggén.
Szerintem Alexis és Aguero is helyet cserél.
Coutinho meg marad a seggén.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
De a játékos meg elvileg a Liverpoolba igazolna inkább. Egyre jobb és jobb ez a nap komolyan. Kár, hogy Barca drukkerként szenvednem kell miatta..
Közben meg:
BREAKING: Alexis Sanchez is staying at Arsenal after the club felt there was insufficient time to complete a deal for Lemar. Arsenal indicated they were willing to pay €100m for Lemar but simply feel they have run out of time. [Guardian / @DaveHytner]
Kész.
Közben meg:
BREAKING: Alexis Sanchez is staying at Arsenal after the club felt there was insufficient time to complete a deal for Lemar. Arsenal indicated they were willing to pay €100m for Lemar but simply feel they have run out of time. [Guardian / @DaveHytner]
Kész.
- nzooli93
Arsenal szurkolókat muszáj kiengesztelni valamivel, és hát utolsó napon egy monacotól zsák arannyal kell igazolni.mexes írta:Állítólag az Arsenal 90 millát ajánlott Lemarert
valamivel elo kell jonnie wengernek. addig nem engedi el alexist amig nincs meg a potlasa. itt mar nincsenek realis osszegek.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Állítólag az Arsenal 90 millát ajánlott Lemarert
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak 2,5 órát késtél. De tényleg olvasod a topicot.BBeno írta:nagyon hápog de állítólag az arsenal 100 milliót ajánlott lemarért....
Hozzászólás Szerző: Realista24 » 2017.08.31. 14:57
Arsenal have bid £90m for Monaco star, Thomas Lemar! Arsenal are back in the race! (Daily Mail) #DeadlineDay
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nagyon hápog de állítólag az arsenal 100 milliót ajánlott lemarért....