Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

CS0ki

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. szeptember 1., péntek 13:02

Rövid távon nincs nagy aggodalom, jó a csapat, az Asensio-isco-Ronaldo, vagy ahogy olvastam CIA ( :D ) hármas géretes, és azért Benzema sem lesz mindig ekkora szerencsétlen. Annyi a baj, hogy kehet, hogy most jobban függünk CR-től, mint bármikor mióta itt játszik. Csak éppen 33 lesz januárban.

Bale-t nyomott áron fogjuk elpasszolni jövőre, semmi esélyt nem látok arra, hogy egyszer csak megváltozik a játéka. Viszont már nem látom fix kezdőnek sem, valahogy az az érzésem, hogy elkezdett kiszorulni a csapatból.

Hosszú távon viszont nem ilyen rózsás a helyzet. Már ami a támadásainkat illeti. Szerencsére védelemben, középpályán jól állunk, akár a következő 5 év is biztosítottnak tekinthető. Bár középső védő fronton lehet még necces a helyzet, mert sajnos Varane nem egy ramos vagy Nacho sérülésügyileg. És Vallejo kapcsán is ezt lehet olvasni, akinél még egyelőre a tudás megléte is kérdéses.

Elől viszont nem ilyen szép a helyzet. Nem azt mondom, hogy vészes, de kérdés, hogy Asensio-ból mekkora gólvágó lesz. De 1-2 éven belül jó eséllyel szükség lesz egy csatárra, egy igazi gólgépre, aki CR-t pótolhatja. MBappe nagyon úgy néz ki, hogy ilyen játékos lehetett volna, róla lecsúsztunk. Figyelni kell a piacot, és már jövő nyáron esetleg hozni valakit.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 1., péntek 13:00

Realista24 írta:
ericco írta:Kezdjünk hozzászokni. Ma már szinte senki sem fog a Madridba igazolni 6-7 milliókért, mikor az olajosok és az angolok minimum 10-et adnak mindenkinek, aki egyneset tud rúgni a labdába.
Jó példa erre Ceballos, Isco, Asensio, Kroos, hogy csak négyet említsek gyorsan.
Első háromból talán Isco volt valamennyire ismert, mikor érdeklődni kezdtünk, és az sem tegnap volt. Kroosnak pedig ha jól tudom, legutóbb elég jól emeltek a fizetésén. Bruttó 18 rémlik.
Persze nem azt mondtam, hogy nem lesz kivétel, ezért írtam, hogy szinte, de az utóbbi időben a felkapott játékosokat mindig elhappolják az orrunk elől.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 12:54

ericco írta:Kezdjünk hozzászokni. Ma már szinte senki sem fog a Madridba igazolni 6-7 milliókért, mikor az olajosok és az angolok minimum 10-et adnak mindenkinek, aki egyneset tud rúgni a labdába.
Jó példa erre Ceballos, Isco, Asensio, Kroos, hogy csak négyet említsek gyorsan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. szeptember 1., péntek 12:53

Hát ez mi ez? :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 12:53

tibi18 írta:Beszarás.. Nagyon sokszor érzem a fórumon, hogy egyes embereknél már nincs lejjebb.. De bazki.. mindig van.. :ozil:
Miért nem lett Mbappé a Real Madrid játékosa?
Erre viszont kíváncsi leszek, hogy valaha lesz-e hivatalos megerősítése ennek.. Mert oké, hogy a Marca ezt leírta, de kicsit ez ilyen mesedélután ízű a dolog.. Persze lehet, hogy így volt.. de számomra hihetetlen..
Mi a mese ebben? Talán a Bale-es részt érzem túlzásnak, bár! már akkor is írták, hogy egy valaki távozni fog, és még Zidane is mondta, hogy itt van a BBC minden tagja, de ki tudja mi lesz 31-ig.

A fizetés biztos hogy igaz, mármint, hogy nem akartuk borítani a rendszerünket. Szóval összességében nem látom okát, hogy ne lenne igaz.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 1., péntek 12:52

Kezdjünk hozzászokni. Ma már szinte senki sem fog a Madridba igazolni 6-7 milliókért, mikor az olajosok és az angolok minimum 10-et adnak mindenkinek, aki egyneset tud rúgni a labdába.
Merci Zizou!

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. szeptember 1., péntek 12:51

Beszarás.. Nagyon sokszor érzem a fórumon, hogy egyes embereknél már nincs lejjebb.. De bazki.. mindig van.. :ozil:
Miért nem lett Mbappé a Real Madrid játékosa?
Erre viszont kíváncsi leszek, hogy valaha lesz-e hivatalos megerősítése ennek.. Mert oké, hogy a Marca ezt leírta, de kicsit ez ilyen mesedélután ízű a dolog.. Persze lehet, hogy így volt.. de számomra hihetetlen..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 12:43

istvantoth írta:Katasztrófának érzem ezt az Mbappé bizniszt,hogy nem hoztuk.Nem azért mert nélküle elvesztünk és nem leszünk versenyben minden címért.Így is Top 1keretünk van.Hanem mert jelentőset erősödtünk volna vele az egyetlen poszton szinte még ahol tudunk.Hatalmas tehetség,ahogy forgatta a holland védőket tegnap,a szívem szakadt meg.Ezt Perez elbaszta szerintem de nagyon.Most kellett volna kinyitni a pénztárcát és eltakarítani Balet.Azért nem hasonlítom a Neymar ügyhöz,mert Bappeban egyértelműbb potenciált látok.Mellette még ez a fasszopó realista kitiltotta a fél fórumot mert a kedvence lábában benne maradt 2pont,meg még hallgattuk a jóslatait egész nyáron,hogy Bappé a miénk,tiszta depressziós lettem.:)Anyádat kellett volna eltiltani apád faszától te buzi,hogy folytál volna le inkább a lábán te szarfaszú!
Senki nem mondta, hogy hallgasd a jóslataimat. :lol: Köszi a jókívánságokat, de ezzel már elkéstél, még a kotont is átszakítottam, csak hogy itt lehessek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 1., péntek 12:31

Hátha Bale és Benzema idén is szart sem fognak érni, akkor jövőre jól beszopjuk. Akkor kb két embert kell majd hozni kényszerből és még Balen is bukunk nem keveset. Úgy sem mennek lejebb az árak... Más sem lesz olcsóbb és más sem fog kevesebbet kérni, amikor a Real csatára akar lenni. Imádkozzunk Vinicusért, mert a csatár felhozatal siralmas.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

istvantoth
Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo

HozzászólásSzerző: istvantoth » 2017. szeptember 1., péntek 12:21

Katasztrófának érzem ezt az Mbappé bizniszt,hogy nem hoztuk.Nem azért mert nélküle elvesztünk és nem leszünk versenyben minden címért.Így is Top 1keretünk van.Hanem mert jelentőset erősödtünk volna vele az egyetlen poszton szinte még ahol tudunk.Hatalmas tehetség,ahogy forgatta a holland védőket tegnap,a szívem szakadt meg.Ezt Perez elbaszta szerintem de nagyon.Most kellett volna kinyitni a pénztárcát és eltakarítani Balet.Azért nem hasonlítom a Neymar ügyhöz,mert Bappeban egyértelműbb potenciált látok.Mellette még ez a fasszopó realista kitiltotta a fél fórumot mert a kedvence lábában benne maradt 2pont,meg még hallgattuk a jóslatait egész nyáron,hogy Bappé a miénk,tiszta depressziós lettem.:)Anyádat kellett volna eltiltani apád faszától te buzi,hogy folytál volna le inkább a lábán te szarfaszú!

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. szeptember 1., péntek 12:14

Nem jön már senki ma véleményem szerint. Egy b kategóriás csatárt eltűrnék még a padon, olyat amilyen Morata volt, annyi különbséggel, hogy tudná hol a helye.

Másrészt viszont nem aggódok. Fantasztikus csapatunk van, még talán sose volt ilyen brutális mióta követem a klubot. Viszont ami még fontosabb ez egy szerethető csapat számomra. Keylortól kezdve Casemiron át az elő legenda Cristiano Ronaldoig. Még Bale is, mert a csapathoz tartozik. Ehhez a csapathoz ami romma verte europat az elmult két évben, és tavaly végre bajnokok is lettünk hosszu idő után. Az edzőnk a világ egyik legnagyobb labdarugoja volt, és trénerként sem különb hiába akarják lehuzni sokan. És ahogy idén néztem a két szuperkupa Clasicot...hát itt nagyon egyben van valami. Még Mbappe nélkül is, bármilyen igazolás nélkül. Én dominanciát várok idén már végképp, spanyol(kupa, bajnokság) és európai szinten is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 11:57

donor írta:
reeed_ati írta: Ide olyan felfogású arcok kellenek, mint Carvajal.
Mondjuk kíváncsi lennék, ha Hakimi egy véletlen folytán hosszabb ideig szóhoz jutna és fejlődne egy hatalmasat, Daninak utána csak fele annyi játéklehetőség jutna emellett kaparnia kellene a percekért és megkínálnák (pl PSG) egy nettó 10-15 milliós fizetéssel, garantált első számú pozícióval, mit szólna hozzá? :hmmm:
Persze, lehet, hogy visszadobná és küzdene, vagy elfogadná inkább a padot, de mondtak már sokan sokfélét. (és itt most nem Danit akarom basztatni, vagy a klubhűségét megkérdőjelezni, de amíg nem volt olyan helyzetben, addig csak üres fecsegés)
Igen, ez olyan mint Pepe esete. Ő aztán bármit aláír, csak tegyenek elé egy üres papírt. Ezt hangoztatta havonta. Aztán az első alkalommal lelépett :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 1., péntek 11:51

reeed_ati írta: Ide olyan felfogású arcok kellenek, mint Carvajal.
Mondjuk kíváncsi lennék, ha Hakimi egy véletlen folytán hosszabb ideig szóhoz jutna és fejlődne egy hatalmasat, Daninak utána csak fele annyi játéklehetőség jutna emellett kaparnia kellene a percekért és megkínálnák (pl PSG) egy nettó 10-15 milliós fizetéssel, garantált első számú pozícióval, mit szólna hozzá? :hmmm:
Persze, lehet, hogy visszadobná és küzdene, vagy elfogadná inkább a padot, de mondtak már sokan sokfélét. (és itt most nem Danit akarom basztatni, vagy a klubhűségét megkérdőjelezni, de amíg nem volt olyan helyzetben, addig csak üres fecsegés)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. szeptember 1., péntek 11:47

A psg meg elengedi 1évvel korábban, hogy még valami pénzt azért lásson majd belőle.
A katari tőke mellé apró lenne egy lejáró szerződésű játékos ára. Inkább ledobják padra 2-3 hónapra, aztán hosszabbít, hogy ne egy egész évet üljön a padon, mire kifut a kontraktus.

Nyilván nem rabszolgakereskedelem ez, de megvannak a kluboknak a módszerei, ha maradásra akarnak bírni valakit. Láttuk ezt már pont a PSG-nél is, de korábban is volt erre nem egy példa.
Most nem azért, de semmilyen hír morzsa sincs Aubameyangról? egyértelmű, hogy jó lenne hozzánk.. és mozdítható is nagyjából. Ő neki is a Real az álma biztos megértené, és elfogadná ha nem mindig ő kezdene szerintem..

Mindenkinek az álma a Real Madrid, csak van aki nem kamuból mondja :lol:
Mondjuk el tudom képzelni, hogy tényleg ez az álma, de azért a Milanba olyan simán ment volna, mint a huzat, ha lett volna megkeresés...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 11:44

krisz24 írta:Most nem azért, de semmilyen hír morzsa sincs Aubameyangról? egyértelmű, hogy jó lenne hozzánk.. és mozdítható is nagyjából. Ő neki is a Real az álma biztos megértené, és elfogadná ha nem mindig ő kezdene szerintem..
Mindenkinek az álma a Real Madrid, csak van aki nem kamuból mondja :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2017. szeptember 1., péntek 11:44

Most nem azért, de semmilyen hír morzsa sincs Aubameyangról? egyértelmű, hogy jó lenne hozzánk.. és mozdítható is nagyjából. Ő neki is a Real az álma biztos megértené, és elfogadná ha nem mindig ő kezdene szerintem..

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. szeptember 1., péntek 11:36

RealMadridFanatic írta:[

Ja még Mbappéhoz annyi, hogy nem nagyon hiszek benne, hogy hozható lesz valaha is. Ha beválik, akkor nyilván azért, ha bukik, nem is lesz érdeklődés. A PSG-ben is rabszolgák vannak kb. és nem tűnik olyan mentalitásúnak, hogy edzést tagadjon meg, vagy nyíltan "lázadjon". A szerződését nem fogják hagyni kifutni, szerintem hiába a jó viszony Perez és a
Ez szerintem csak és kizárólag a játékos akaratán múlik.
Aláírt mondjuk 5évre, szépen kitölti ezt az időszakot, aztán ha neki tényleg a madrid az álmai csapata és ide akar jönni, akkor egyszerűen nem hosszabbít és kész.
A psg meg elengedi 1évvel korábban, hogy még valami pénzt azért lásson majd belőle.
Másik opció, hogy akkora fizuemelést ajánlanak neki, hogy az álmait háttérbe helyezi emiatt, de akkor meg azt.mondom tényleg jó helyen van ott párizsban.
Ide olyan felfogású arcok kellenek, mint Carvajal.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. szeptember 1., péntek 11:11

Hát...innentől csak abban reménykedhetünk, hogy valamennyire összekapja magát a két B, illetve hogy elkerülnek majd a komolyabb sérülések. De pl. CR-nek jelen helyzetben nem nagyon lesz lehetősége pihenni, annyit biztosan nem mint tavaly.
Az én szememben Perezék elbaszták, már jó ideje tudták hogy a Bappé deal nem fog összejönni, kellett volna legalább egy B terv, aztán majd lehet januárban panic buy-olunk, már ha lesz kit..

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. szeptember 1., péntek 10:13

Realista24 írta:Lehet, de megmondta, hogy mindenki azt hitte, hogy Pogba is kell a Realnak, és végül nélküle is történelmet írtunk. Illetve szerintem inkább azt sugallta, hogy most ekkora összeget kiadni, lutri lenne, inkább menjen máshova, hiszen még csak 18 éves, ha ott beválik, akkor majd megvesszük, hasonló, csillagászati összegért. A PSG-vel mi jóban vagyunk, Pérez megoldja, ha kell.

Én inkább így gondolom.

Ez is benne volt persze. Meg most mindentől függetlenül nem állunk rosszul, tehát nem hazudott Perez semmiben. A legfontosabb részek (középpálya, szélső védők) szerintem most messze a legerősebbek a világon, Asensio szárnyal (nyilván nem kell rá extra nyomást tenni, de egyelőre úgy állunk, hogy hatalmas játékos lehet belőle), Cét okosan kell idén is használni, és azért Bale meg Benzema sem lesz az idény összes meccsén balfasz.

Összességében elfért volna még egy csatár, de kétségbe nem vagyok esve azért. Lehetnek meleg pillanatok, mint a Valencia ellen, de ha mindenki formába lendül, akkor ugyanúgy esélyesek vagyunk bárki ellen.

Ja még Mbappéhoz annyi, hogy nem nagyon hiszek benne, hogy hozható lesz valaha is. Ha beválik, akkor nyilván azért, ha bukik, nem is lesz érdeklődés. A PSG-ben is rabszolgák vannak kb. és nem tűnik olyan mentalitásúnak, hogy edzést tagadjon meg, vagy nyíltan "lázadjon". A szerződését nem fogják hagyni kifutni, szerintem hiába a jó viszony Perez és a sejk között.

Na, akkor ki jöhet szóba még ma, mint B-C-Zs verzió?

Alexis, bár neki az ára horror.
Aubát állítólag felajánlották nekünk.
Senki.

Legutolsó kapta a szavazatom.
Szinte biztos vagyok benne, hogy nem lesz érkező.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 9:53

Na, akkor ki jöhet szóba még ma, mint B-C-Zs verzió?

Alexis, bár neki az ára horror.
Aubát állítólag felajánlották nekünk.
Senki.

Legutolsó kapta a szavazatom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: