Nem mondtam, hogy nem írom alá, csak bízok abban, hogy törvényesen jár el a klub.Demes írta:
Na most akkor hogy is van ez?
Ollóval megyek a gyepnek!sonic írta: Es csinalod mar funyirora a jogsit?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 14:55
Nem mondtam, hogy nem írom alá, csak bízok abban, hogy törvényesen jár el a klub.Demes írta:
Na most akkor hogy is van ez?
Ollóval megyek a gyepnek!sonic írta: Es csinalod mar funyirora a jogsit?
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. szeptember 1., péntek 14:54
Es csinalod mar funyirora a jogsit?Realista24 írta:Minimálbért csak megkapnámdonor írta:Látom lelki szemeim előtt, mikor R24 300 euro/hónap takarít vigyorogva a Bernabeuban
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. szeptember 1., péntek 14:48
Realista24 írta:Minimálbért csak megkapnámdonor írta:Látom lelki szemeim előtt, mikor R24 300 euro/hónap takarít vigyorogva a Bernabeuban
Na most akkor hogy is van ez?Realista24 írta: Én nagyon rossz példa vagyok, mert ha a Real Madrid képben lenne értem, akkor tényleg bármit aláírnék,
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 14:39
Minimálbért csak megkapnámdonor írta:Látom lelki szemeim előtt, mikor R24 300 euro/hónap takarít vigyorogva a Bernabeuban
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 1., péntek 14:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 13:59
1+1-et ajánlott neki a klub. Nincs ebben semmi, hogy nem fogadta el, lejárt az ideje, de akkor ne mondja, hogy bármit aláírnia, mert nem igaz.dannen írta:régóta írod ezt a pepés dolgot, pedig biztos, hogy nem ennyire fekete-fehér. nekem a szavaiból az jött le, hogy megígért neki valamit a klub, ami aztán nem úgy lett (2 éves szerződés, helyette 1 lett, meg +1 talán), ez neki meg szarul esett. aztán lehet nem így volt, mert konkrétan senki nem tudja, de pepe lett volna az utolsó akiből kinézem, hogy a pénzen, vagy +1 éven rúgózik ha korrektül van előadva.Realista24 írta:Én nagyon rossz példa vagyok, mert ha a Real Madrid képben lenne értem, akkor tényleg bármit aláírnék, nem úgy mint Pepe.
nem mellesleg ideje lenne abbahagyni, hogy ilyen hangulatban válunk el a nagyobb múltú játékosainktól, mert ez nem az első már sajnos, valószínűleg nem is véletlen.
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. szeptember 1., péntek 13:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 13:38
Én nagyon rossz példa vagyok, mert ha a Real Madrid képben lenne értem, akkor tényleg bármit aláírnék, nem úgy mint Pepe.Lényeg a lényeg: gondolj bele, ha azt mondaná Neked a Real Madrid, hogy holnaptól ott dolgozhatsz, ugyan azt kell csinálnod, mint most jó pár kollégával egyetemben, csak egy kicsivel jobban a rivalda fényben (mert ha nem teljesítesz, mehetsz jövőre és nem lesz a piacon olyan cég, aki ne tudná, hogy mit csináltál) és a fizetésed a fele lesz a mostaninak, akkor Te mennél, vagy maradnál? Kicsit sarkos, de én így tudom felfogni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 1., péntek 13:37
JövökRealista24 írta:Hahahadonor írta:
Isco szerződése a mai napig nincs aláírva, ha nem kerülte el valami a figyelmemet, Ceballos egy semmit nem bizonyított tehetség, Asensio is inkább idén kezd berobbanni, várjuk ki, Kroos meg kb a harmadik legjobban kereső nálunk és amúgy is teljesítmény orientált, precíz, német gép
Isco maga mondta, hogy rendben van.
Ceballos mehetett volna nagyobb fizetésért és fix játéklehetőségért a Barcába.
Asensiót idén elvitték volna, ha akarja.
CR, Bale, Ramos, Karim...és valahol utána jön Kroos és Modric. Keres mondjuk nettó 7 milliót, kaphatna 10-12-őt vígan a Cityben, ManUban, Chelseaben.
Tessék
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 13:20
Hahahadonor írta:
Isco szerződése a mai napig nincs aláírva, ha nem kerülte el valami a figyelmemet, Ceballos egy semmit nem bizonyított tehetség, Asensio is inkább idén kezd berobbanni, várjuk ki, Kroos meg kb a harmadik legjobban kereső nálunk és amúgy is teljesítmény orientált, precíz, német gép
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. szeptember 1., péntek 13:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 1., péntek 13:17
Észrevettem, de már nem tudtam szerkeszteni, de arra meg ezt eszeltem ki :Realista24 írta:Alább írtam, hogy hogyan is értem, amit írtam.donor írta: Azért mikor Isco és Kroos érkeztek, még nem volt ennyire elszállva a piac. Akkor még CR a legdrágább játékos
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. szeptember 1., péntek 13:15
Igen-igen, véletlenül sem Mbappétól vagy az apjától.Kerlon írta:Amúgy tuti Balen múlt az egész, ő a rinyapinyapopper.
Ez itt a lényeg, többi mese. Játéklehetőség... Neymar família 2.0.A madridi vezetők keserű szájízzel hagyták el a találkozót, hiszen az édesapa több alkalommal is a fizetésre tért ki, csakúgy, mint néhány éve Neymar édesapja. A játéklehetőség csak másodlagos volt Wilfried számára.
Viccnek is rossz.Ha a Real Madrid megadta volna az apa által kért fizetést, akkor Mbappé többet keresett volna, mint a csapat Kapitánya, Ramos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 13:13
Alább írtam, hogy hogyan is értem, amit írtam.donor írta: Azért mikor Isco és Kroos érkeztek, még nem volt ennyire elszállva a piac. Akkor még CR a legdrágább játékos
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. szeptember 1., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 1., péntek 13:10
Azért mikor Isco és Kroos érkeztek, még nem volt ennyire elszállva a piac. Akkor még CR a legdrágább játékos volt a fizetésekről nem is beszélve. Sajnos 2 éve elindult egy lavina, amit ha nem állítanak meg hatalmi eszközökkel (nem fognak), akkor brutális dolgok lesznek még itt.Realista24 írta:Jó példa erre Ceballos, Isco, Asensio, Kroos, hogy csak négyet említsek gyorsan.ericco írta:Kezdjünk hozzászokni. Ma már szinte senki sem fog a Madridba igazolni 6-7 milliókért, mikor az olajosok és az angolok minimum 10-et adnak mindenkinek, aki egyneset tud rúgni a labdába.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. szeptember 1., péntek 13:06
Realista24 írta:még a kotont is átszakítottam, csak hogy itt lehessek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 1., péntek 13:06
Én arról beszélek, hogy BÁRMELYIK csapatot válthatna két-három-négyszer nagyobb fizetésért, mégsem teszik. Kroos dehogy keres bruttó 18at.ericco írta:
Első háromból talán Isco volt valamennyire ismert, mikor érdeklődni kezdtünk, és az sem tegnap volt. Kroosnak pedig ha jól tudom, legutóbb elég jól emeltek a fizetésén. Bruttó 18 rémlik.
Persze nem azt mondtam, hogy nem lesz kivétel, ezért írtam, hogy szinte, de az utóbbi időben a felkapott játékosokat mindig elhappolják az orrunk elől.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. szeptember 1., péntek 13:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 1., péntek 13:02
Jelenlévő fórumozók: 55 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem