Akkor tuti ellenünk kefélgetne nagy gólokat. Inkább akkor maradjonsonic írta:Meg a Barca megvehetne... Vagy az Atletico. Toluk sem sajnalnam.___Samy___ írta:Bale helyett meg én is simán elnézegetném Sanchezt. Sokkal jobban illene a focinkhoz, mint a walesi. De hát ez sajnos már elúszott, mert Bale-t így most már nincs kinek eladni.
Kommentáld a híreket
- ___Samy___
Re: Kommentáld a híreket
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nyitva még a török átigazolási szezon issonic írta:Meg a Barca megvehetne... Vagy az Atletico. Toluk sem sajnalnam.___Samy___ írta:Bale helyett meg én is simán elnézegetném Sanchezt. Sokkal jobban illene a focinkhoz, mint a walesi. De hát ez sajnos már elúszott, mert Bale-t így most már nincs kinek eladni.
Merci Zizou!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Meg a Barca megvehetne... Vagy az Atletico. Toluk sem sajnalnam.___Samy___ írta:Bale helyett meg én is simán elnézegetném Sanchezt. Sokkal jobban illene a focinkhoz, mint a walesi. De hát ez sajnos már elúszott, mert Bale-t így most már nincs kinek eladni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ___Samy___
Az előjelek szerint nem fogja. Egy az, hogy még mindig a 4-4-2-t nyomjuk, plusz több helyen is azt lehetett olvasni, hogy CR-el az a terve, mint a tavaly. Sztem ha visszatér a portugál, akkor Béla a padra kerül, míg nem szedi össze magát.Azonban megsem ez a legnagyobb felelmem. Nekem meg mindig BBC-s remalmaim vannak. Ha azt megint felrakja Zidane tartosan akkor szerintem eret fogunk vagni itt joparan.
Bale helyett meg én is simán elnézegetném Sanchezt. Sokkal jobban illene a focinkhoz, mint a walesi. De hát ez sajnos már elúszott, mert Bale-t így most már nincs kinek eladni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alexist én is elnézném Madrid mezbe. Bale helyett mehetne is a kezdőbe.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem is jo lenne egy diszkontaras Alexis. Viszont ketlem hogy jonni fog, sot hogy barki jonni fog. Zidane letette a voksat a keret mellett, ami vegleges. Mayorallal es Bale-el is szamol valamiert. (Eskuszom Mayoralt hamarabb meg tudom magyarazni magamnak....)
Alexis kb 13x hasznosabb lenne ebben a jatekrendszerben mint Bale. Benzema Ronaldoval parban meg jo lehet, de egyedul keves lesz egy szezonra, Morata nincs hogy ha eg a haz bedobjuk, ha meg Ce nincs ott mellette annyit er mint egy zacsko szotyi. Mayoralra annyi szerep fog kb harulni mint tavaly Marianora. Jatszik a kupaban meg max jon cserekent 10 percekre... Erre eleg lesz, de masra szerintem nem. Ha Alexis lenne Bale helyett a keretben sokkal nyugodtabb lennek....
Azonban megsem ez a legnagyobb felelmem. Nekem meg mindig BBC-s remalmaim vannak. Ha azt megint felrakja Zidane tartosan akkor szerintem eret fogunk vagni itt joparan.
Alexis kb 13x hasznosabb lenne ebben a jatekrendszerben mint Bale. Benzema Ronaldoval parban meg jo lehet, de egyedul keves lesz egy szezonra, Morata nincs hogy ha eg a haz bedobjuk, ha meg Ce nincs ott mellette annyit er mint egy zacsko szotyi. Mayoralra annyi szerep fog kb harulni mint tavaly Marianora. Jatszik a kupaban meg max jon cserekent 10 percekre... Erre eleg lesz, de masra szerintem nem. Ha Alexis lenne Bale helyett a keretben sokkal nyugodtabb lennek....
Azonban megsem ez a legnagyobb felelmem. Nekem meg mindig BBC-s remalmaim vannak. Ha azt megint felrakja Zidane tartosan akkor szerintem eret fogunk vagni itt joparan.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ateeemadrid
Alexist belehetett volna próbálni értelmes áron, szerencsétlen csak nevet már kínjában a padon a sok szerencsétlenen.
Ez a Mir vagy ki a zsákom meg remélem a Castillába jönne, mert azért a másodosztály szintet Mayoral is megüti. Nagyjából.
Ez a Mir vagy ki a zsákom meg remélem a Castillába jönne, mert azért a másodosztály szintet Mayoral is megüti. Nagyjából.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy darab se.ferni írta:Kell valaki, mert szélsőkkel se állunk túl jól, csatárral meg főleg.
Alexis lefedné pont a Benzema-Bale duót, azt lehetne forgatni őket, mert fix padra sztem egy se kerül.
Van róla komolyabb hír, hogy idejönne, vagy totál esélytelen?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kell valaki, mert szélsőkkel se állunk túl jól, csatárral meg főleg.
Alexis lefedné pont a Benzema-Bale duót, azt lehetne forgatni őket, mert fix padra sztem egy se kerül.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
"béna" spanyolok nekem sem kellenek, ezt időnként leíromRealista24 írta: Jim lassan eldurran, újra.
Mir max a Castillába férne be
a Valenciában sem játszik, gyengébb mint Mayoral vagy Alcacer (ha már Valenciás volt ő is)
igazán ide való fiatal spanyol csatárról nem tudok
elég ha a többi posztra igazolunk reménységeket
pl Kepát én megvenném a Bilbaoból Navas helyére
jó kapus lehet belőle
- Galacticos
En hoznam alexist,szerintem nem cdak mayoralnal jobb de benzemanal es balenel is.
- Süti
Mir a Castillába menne, én azt olvastam valahol.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Mindig is őt szerettem volna Madridban látni!
Vicc, hogy két használható csere támadót levaltottunk két használhatatlanra (Bale, Mayoral).
Vicc, hogy két használható csere támadót levaltottunk két használhatatlanra (Bale, Mayoral).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Kiváncsi lennék tudja-e valaki a fórumról ki az a Rafa Mir, ilyet azért szükségből se igazoljunk. Utánanéztem ki ez, Segunda B-ben játszó játékosról van szó...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid offer Valencia €2.5m for highly-rated 20-yr old forward Rafa Mir who could come for free next year.
Jim lassan eldurran, újra.
Jim lassan eldurran, újra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Én egyáltalán nem kedvelem Alexist, alapesetben nem is akarom itt látni, de figyelve a körülményeket, ezt most be lehetne húzni.
Nem tudtuk megszerezni a fiatal franciát, most mindegy, hogy miért, Alexis nagyon lépni akar, és a szerződése is lejár.
Nekünk kellene egy gólszerzésre képes alternatíva előre, arról nem beszélve, hogy ki tudja, ha olyan a forma, akkor bőven Bale előtt van, és lehet a walesi is jobban elgondolkozna, ah azt látná, hogy egyre többen szorítják ki a csapatból.
Ha vmi értelmes árat tudnak kiharcolni, én (ezt se gondoltam volna 1 hónapja) örülnék neki.
Szerk.: nem tudom miért jelent meg duplán, előző törölhető.
Nem tudtuk megszerezni a fiatal franciát, most mindegy, hogy miért, Alexis nagyon lépni akar, és a szerződése is lejár.
Nekünk kellene egy gólszerzésre képes alternatíva előre, arról nem beszélve, hogy ki tudja, ha olyan a forma, akkor bőven Bale előtt van, és lehet a walesi is jobban elgondolkozna, ah azt látná, hogy egyre többen szorítják ki a csapatból.
Ha vmi értelmes árat tudnak kiharcolni, én (ezt se gondoltam volna 1 hónapja) örülnék neki.
Szerk.: nem tudom miért jelent meg duplán, előző törölhető.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára J. Dee 2017. szeptember 1., péntek 16:23-kor.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
Én egyáltalán nem kedvelem Alexist, alapesetben nem is akarom itt látni, de figyelve a körülményeket, ezt most be lehetne húzni.
Nem tudtuk megszerezni a fiatal francit, most midegy, hogy miért, Alexis nagyon lépni akar, és a szerződése is lejár.
Nem tudtuk megszerezni a fiatal francit, most midegy, hogy miért, Alexis nagyon lépni akar, és a szerződése is lejár.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
attól függ mi mennyi merre, de nem lenne egy rossz vétel. persze nincs rá egetrengető szükség de tegyük fel Benzema fos Bale kripli és van helyettük egy Alexis az nem rossz. nem hinném hogy bármi is megvalósulna belőle de jó eljátszani a gondolattal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Januártól szabadon tárgyalhat, szóval ki tudja. Amúgy nem kéne a nyakatlan.Anthony írta:Kell a francnak...
De amúgy nem jönne diszkont áron, 60-ér adták volna csak oda a Citynek, és nem tudtak venni senkit helyette, szal most sem fogják elengedni, főleg nem olcsóbban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
felsültek a City bizniszben és most ott maradt és ha tényleg hisztizik akkor nagy vétel lenne. nagy zsuga lenne vele.