Értem én, csak mi vagyunk az egyik olyan klub, ahol elöl pont, hogy fix kezdő tagság van... szerencsétlen Isco, aztán két éve Asensio is bizonyít minden meccsen, amikor pályán van! Levante ellen ki fog kezdeni? Gareth Bale. Talán az egyik befér, amíg Ronaldo nem térhet vissza, de utána mehet a BBC..sonic írta:Nekem az ilyen nyilatkozat azt kozvetiti hogy nem 100%osan bizik magaban. Egy olyan jatekos aki 180 millios arcedulaval rendelkezik es sokmillios a fizetesi igenye ne nyilatkozzon mar ilyet. Ronaldo kaliberek szerintetek aggodnak azon hogy lesz-e eleg jateklehetoseguk? Nem. Halal biztosak a sikerben es tudjak hogy meg fogjak csinalni mert meg vannak gyozodve hogy mindenkinel jobbak. Nem valasztjak a konnyebb utat, a kenyelmest, a tuti jatekpercet. Inkabb megkuzdenek erte de a legjobbak kozott akarnak lenni. Semmi es senki nem allhat kozejuk es az almaik koze mert az felre lesz allitva. Akinel elsodleges prioritas egy ilyen helyzetben a garantalt jatekperc az nem 180millios jatekos, es ne akarjon netto 10+ millios fizetest kerni a Realtol....tibi18 írta:Mbappétól került ki egy idézett nyilatkozat a Madridom facebook oldalára, ami szerint a játékpercek miatt választotta a PSG-t.. na most pont emaitt várok valami hivatalosat a klubtól.. mert, ha ez tényleg igaz, akkor inkább töketlenek voltunk, mintsem fairek a már itt lévő játékosokkal, a fizetést érintően.. arról nem beszélve, hogy lehetett volna 3 évre is ajánlani azt a 7 milliós fizut, 6 helyett, talán az is segített volna.. már mindegy és lerágott csont csak nehezen emésztem meg..
A Realnal ne garantaljak a fix kezdotagsagot egy tininek akinek volt egy jo felszezonja a Monacoban. Ez teljesen normalis. Ha idejon akkor itt bizonyitsa hogy megerdemli, kuzdjon meg erte, ha ezt nem vallalja akkor bizony sok sikert a PSG-ben. Teljesen jol jart el a klub.
Mindegy, elfogadom, amit írsz, amit írtok, illetve változtatni sem lehet már, de ez el lett baltázva.