Isco - 22
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - 22
Önmagában az meglepne, ha piké képes lenne ilyen összeszedett gondolatokra.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Bowlegged Attacking Magician.
Pique on Twitter:
"Real Madrid's midfield diamond is a stone for the ages. The like that no money in the world can buy. Casemiro is the toughness of the stone, the sharp edge that cuts even the hardest material. Modric is the heart and structure, the chemical bond between atoms. Kroos is the maticulous precision that defines the countless edges that form the perfect geometry. Isco is the glitter and shine, the beaty of the stone.... It is the finest piece of artisanship that Zidane has ever created."
Allitolag Bartomeu-ek megkertek hogy torolje Twitterrol, de szerencsere meg paran lattak mielott lekerult.
Ilyet en is tudok.Realista24 írta:Fake.Berti írta:Marco Verratti (Sky Italia): "I have suffered a lot with Isco tonight, I was shocked by his performance, Not Even Messi is approaching that level."
Pique on Twitter:
"Real Madrid's midfield diamond is a stone for the ages. The like that no money in the world can buy. Casemiro is the toughness of the stone, the sharp edge that cuts even the hardest material. Modric is the heart and structure, the chemical bond between atoms. Kroos is the maticulous precision that defines the countless edges that form the perfect geometry. Isco is the glitter and shine, the beaty of the stone.... It is the finest piece of artisanship that Zidane has ever created."
Allitolag Bartomeu-ek megkertek hogy torolje Twitterrol, de szerencsere meg paran lattak mielott lekerult.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Az milyen durva volt amikor a szabadrúgás előtt ott állt Iniesta és Alba is a labdánál de az egész publikum Iscót követelte.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
Szerintem BAM-ben erzi magat a legotthonosabban. Ott ki tud teljesedni es kijonnek a legjobb tulajdonsagai.wxyz írta:De tényleg mi? Melyik poszton a legjobb ő jelenleg?Kerlon írta:jobb bunkó, mi lenne?
BadAss Mothref.cker
- sonic
Szerintem BAM-ben erzi magat a legotthonosabban. Ott ki tud teljesedni es kijonnek a legjobb tulajdonsagai.wxyz írta:De tényleg mi? Melyik poszton a legjobb ő jelenleg?Kerlon írta:jobb bunkó, mi lenne?
BadAss Mothref.cker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahova csak rakod.wxyz írta: De tényleg mi? Melyik poszton a legjobb ő jelenleg?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De tényleg mi? Melyik poszton a legjobb ő jelenleg?Kerlon írta:jobb bunkó, mi lenne?wxyz írta:Mi a posztja?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
I was oldal az elmúlt 2-3 hónapban, (de lehet még korábbra nyúlik vissza) nagyon átment egy anti Barcás, fake szar oldalba. A nyilatkozatainak a 20%-a valós nagyjából. Madridomon ma raktam tiltóra, mint forrást.Berti írta:. (btw ha tényleg fake, akkor törölheted. nem akartam benobe átmenni )
.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én szeretem Tonit, mert a maga módján és tudásával zseni szintén, de az Isco féle emberek miatt lesz igazán élvezetes a futbbal, mert a német inkább csak az inyenceknek jelent sokat. Modric sem ennyire látványos, valahol a kettő között van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Tegnap csatárként kezdte, aztán sokszor Busquets helyett, ő hozta ki a labdát.
Akár hányszor labdához ért a Bernabeu már őrjöngött.
2 gól. Jobbal-ballal, szabadrúgásból. Az áhított Verratti csúnyán ki volt játszva. Kapta a feje fölé, lába közé, nem volt esélye. (btw ha tényleg fake, akkor törölheted. nem akartam benobe átmenni )
Igazi 10-esként játszott tegnap IS.
Ne most gyertek elő, hogy sokat cselez, nem kombinativ, rátekeredik, meg hasonló fassságok.
Akár hányszor labdához ért a Bernabeu már őrjöngött.
2 gól. Jobbal-ballal, szabadrúgásból. Az áhított Verratti csúnyán ki volt játszva. Kapta a feje fölé, lába közé, nem volt esélye. (btw ha tényleg fake, akkor törölheted. nem akartam benobe átmenni )
Igazi 10-esként játszott tegnap IS.
Ne most gyertek elő, hogy sokat cselez, nem kombinativ, rátekeredik, meg hasonló fassságok.
jobb bunkó, mi lenne?wxyz írta:Mi a posztja?
Nagyra becsüllek, hogy tud életben maradni.
Bbenno, ne már az legyen a baj, hogy néha meghúz még egy cselt... Tavaly a sportingot is egyedül kivégezte, a semmiből. Rengeteget fejlődött és egyre csak jobb lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Eddig ilyen volt de iden pont hogy valtozott es leadja es emiatt is lett ennyivel hasznosabb es jobb.BBeno írta:nem kell verkomolyan venni minden kommentet es szo szerint erteni de ha vegiggondolod kroos luka es isco jatekat melyiknel a leggyakoribb hogy tultolja a cseleket es passz helyett meg beletesz 2-3 cselt teljesen feleslegesen. na o isco. ezert irtam hogy szinte orokolni lehet tole a labdat de ez egyaltalan nem nagy problema csak a grundos kommentre reflektaltam hogy vele jatszani is unalmas ha mindig nala a zsuga es a tobbiek csak nezik mit csinal
nem kell verkomolyan venni minden kommentet es szo szerint erteni de ha vegiggondolod kroos luka es isco jatekat melyiknel a leggyakoribb hogy tultolja a cseleket es passz helyett meg beletesz 2-3 cselt teljesen feleslegesen. na o isco. ezert irtam hogy szinte orokolni lehet tole a labdat de ez egyaltalan nem nagy problema csak a grundos kommentre reflektaltam hogy vele jatszani is unalmas ha mindig nala a zsuga es a tobbiek csak nezik mit csinalM1Ö írta:Ne bassza már meg, hogy van olyan akinek még mindig ez a véleménye... Pont, hogy Iscoval lenne álom együtt játszani mert olyan szinten teszi-veszi, kéri-adja, ahogy a legnagyobbak csinálják. Ezek a megmozdulások meg az extrák, ettől nem igaz rá, hogy ne lenne csapatjátékos. Baj lenne, ha lenne egy Navasunk meg 10 Xavink a pályán...BBeno írta:pont hogy olyan akivel nem akarsz egyutt lenni mert sosem kapsz labdat.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Fake.Berti írta:Marco Verratti (Sky Italia): "I have suffered a lot with Isco tonight, I was shocked by his performance, Not Even Messi is approaching that level."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Marco Verratti (Sky Italia): "I have suffered a lot with Isco tonight, I was shocked by his performance, Not Even Messi is approaching that level."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/DIwFkENWsAA_ZuK.jpgwxyz írta:Mi a posztja?
Tessék, határozd meg, vagy kérdezd őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Isten.wxyz írta:Mi a posztja?
Hat en nem ertem de eddig mit neztel. Nalunk is rendszeresen megy az odavissza marceloval a bal szelen vagy akár ronaldoekkal a kapu elott.wxyz írta:Ez Kroos, Isco pont gyenge ebben.M1Ö írta:[Pont, hogy Iscoval lenne álom együtt játszani mert olyan szinten teszi-veszi, kéri-adja, ahogy a legnagyobbak csinálják.
A tegnapi meccse meg:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Isco: "I've always wanted success in Madrid. I'm not one to throw in the towel when I have less minutes to play. I feel important!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema