ma is észrevehetetlen adjuk el.___Samy___ írta:el is felejtettem, hogy a padon van, de kajakMost nem azért de van bárki akiben van olyan gondolat hogy: basszus de hiányzik a pályáról egy mesutozil.
?
Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
el is felejtettem, hogy a padon van, de kajakMost nem azért de van bárki akiben van olyan gondolat hogy: basszus de hiányzik a pályáról egy mesutozil.
?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- stormcorner
- Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Luka nem nagy,hatalmas Khedirambonak labdat nem sikerult szerezni,Dzsesszi jatszhatna tobbet nyugodtan
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Remélem, mert mi lesz itt, ha még Isco mellé jön egy Bale is (feltéve persze, ha a Levy-AVB kettősből egyik sem tart be Pereznek)
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Mert ennyit tud. Különben is megjátszhatatlan volt 2 védő közt. Modric meg sokkal több labdát szerzett mint Khedira. Ki az a Khedira? Pályán volt? Casemiro is klasszisokkal jobb.primrose írta:CR nem értem miért csapkod, hogy Isco ezt elmerte lőni. Csak neki szabad?
huh?Basszus, de hiányzik Mesut Özil!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2013. szeptember 1., vasárnap 13:53-kor.
Hát sajnos Ronaldo, ha nincs a középpontban, már pedig most Isco a sztár, akkor ilyen a viselkedése, de majd megszokja.primrose írta:CR nem értem miért csapkod, hogy Isco ezt elmerte lőni. Csak neki szabad?
Végre egy sima meccs! Szép Isco!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
CR nem értem miért csapkod, hogy Isco ezt elmerte lőni. Csak neki szabad?
But he is a good boy...
- Galacticos
Modric bazdmeg
csak azt láttam, hogy Casemiro haldoklik Marcelo, Carvajal a part vonal mellett, Arbeloa a baloldalon, Marcelo meg középen. Basszus, de hiányzik Mesut Özil!!!!!
K
K
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Költői(nek szánt) kérdés volt . Így vagy úgy, még mindig érvényes rá a "mi a jóf*szt művel éééédes fiam" kitételprimrose írta:Elől volt, mert Ramostól kapott egy gyönyörű indítást, de képtelen volt jól visszapasszolni a mögötte jól érkező két Real Madrid játékosnak, inkább egy Athleticosat választott és ebből ment a kontra. No comment.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mit szívtál? Én is kérekKerlon írta:Marcelo szűr- Illara meg nézi. Bravo carlo... Bár lehet kikapunk 3-1ről hazain. 5 perc alatt.
szerk: elnéztem.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Basszus, de hiányzik a pályáról egy Mesutözil...Galacticos írta:Most nem azért de van bárki akiben van olyan gondolat hogy: basszus de hiányzik a pályáról egy mesutozil.
?
De tényleg.
Marcelo szűr- Illara meg nézi. Bravo carlo... Bár lehet kikapunk 3-1ről hazain. 5 perc alatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2013. szeptember 1., vasárnap 13:44-kor.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, David Silva, Isco, Modric
Azert Illarramendit csak megneztam volna...
Iker-Daniel-Raphael-Sergio-Marcelo-Arturo-Luka-Gareth-Isco-Cristiano-Karim
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Elől volt, mert Ramostól kapott egy gyönyörű indítást, de képtelen volt jól visszapasszolni a mögötte jól érkező két Real Madrid játékosnak, inkább egy Athleticosat választott és ebből ment a kontra. No comment.Arbeloa hol maradt? 16-oson belül nem 4-5 méterről szokás fogni az embert emlékeim szerint....
But he is a good boy...
Ezt a gólt a Marca rendelte ... kapott gól nélkül nehezebb lenne fenntartani a "Casillast a kapuba, Lópezt a padra" témát.
- Rasta
Arbeloa hol maradt? 16-oson belül nem 4-5 méterről szokás fogni az embert emlékeim szerint....
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Arbeloa ott kóvájgott...akkor ért oda mikor már rég előtte a pali.