top kommentben ott van minden angolul...Mike írta:biztos érdekes dolgok hangzanak el ebben a videóban, de lókukit nem értek belőle...
ha van angol feliratos akkor linkelje vki :-)
szerk: 1.08-nál beszartam Higu-tól...
Bajnokok Ligája
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Re: Bajnokok Ligája
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
de hogy a portugál nyelvűek közül csak kaká képes egy normális "sz"-t nyomni az "eres" végére, az is viccesMike írta: szerk: 1.08-nál beszartam Higu-tól...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
biztos érdekes dolgok hangzanak el ebben a videóban, de lókukit nem értek belőle...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
en nem varok nagy dolgokat, csak annyit, h ugorjunk nekik es csapjunk oda, de kemenyen, akarki lesz a palyan, dogoljon meg a 95. percben is.
amugy nemtudom miert, de en is latok ra realitast, ha nekik esunk es felidoben vezetunk, akkor meglehet ..
amugy nemtudom miert, de en is latok ra realitast, ha nekik esunk es felidoben vezetunk, akkor meglehet ..
12
- Lanx
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nincsenek illúzióim, csak azt szeretném ha 200% on pörögne mindenki, akkor lehet némi esély.Győzni kell, hogy maradjon valami a becsületből.
és a meccs után murinnyó bejelentei, hogy kitölti a szerződését.Toti írta:sztem kajak továbbjutunk amúgy. így kell történnie.
anyám. most látom.
oké.
sztem kajak továbbjutunk amúgy. így kell történnie.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ateeemadrid
talán a hozzáállása, mentalitása miatt, amihez fogható kb. a világon senki másnak nincs.Miért lenne Ronaldo nagyobb példakép Casillas-nál ? Megnézném,hogyan viselkedne, ha ő kerülne kispadra.
ez a lényeg, ő nem kerülne kispadra, ugyanis minden meccsen megpróbálja a maximumot nyújtani, bezzeg a sok kis senkiházi, aki fele annyit sem tett le az asztalra mint CR, elkényelmesedik, mert nyert 1 kurva bajnoki címet.
casillas meg sose értettem miért olyan nagy példakép, tényleg rohadtul nem csk jellem, egyszerűen semmit nem csinál, csak néz bambán, nem tüzeli a játékosokat, nem őrjöng a góloknál, úgy néz ki, mintha telibeszarná az egészet.
csak mert rég óta van itt, és nincsennek magánéleti problémái, attól nem lesz egy igazi kapitány.
hogy ne legyen off, szerintem felesleges reménykedni a keddi továbbjutásban, okosabb és jobb csapat annál a dortmund, hogy ezt innen elkúrja. persze a remény hal meg utoljára.
mindenesetre én már egy tisztes helytállásnak is tudnék örülni, játsszunk jól, legyünk jobbak a dortmundnál, nyerjünk 3-1re, azt puszi.
webb... jézus.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2013. április 28., vasárnap 12:30-kor.
- flori
még nem Toti
szart se ér ez a videó.egész évben erre a 2 meccsre "tartalékoltunk''.csak simán nem kellett volna ennyire kikapni,aztán nem kéne itt forszázni higunak sem.
de attól még továbbmegyünk.
ja és webb fúj.ez viszont még tényleg nem volt.
szart se ér ez a videó.egész évben erre a 2 meccsre "tartalékoltunk''.csak simán nem kellett volna ennyire kikapni,aztán nem kéne itt forszázni higunak sem.
de attól még továbbmegyünk.
ja és webb fúj.ez viszont még tényleg nem volt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Real Madrid: "Nuestra Fuerza eres tú"
nemtudom volt-e már.
nemtudom volt-e már.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Amúgy tényleg, Casillasal mi az isten van? Mert az utóbbi időkben tanúsított viselkedése nem méltó egy madridi ikonhoz.Ikerrel nem azóta van baj,amióta a padon ül.....már jóval előtte,egyrészt valószínű ő a tégla,ami hogy is mondjam eléggé gennyes dolog a csapattal szemben......másrészt szar a formája,és kedve sem volt védeni az ősszel,méla volt mint egy kisnyugdíjas ha arrébb lökik a buszon....
Ronaldo hozzáállása,alázata,akarata.....annyira ritka,olyan szintű példa,amire büszkék lehetünk....és ő maga is.
Ennyire berágott Mourinho-ra?
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
nah csináltak a srácok egy videot keddre: Real Madrid-Borussia Dortmund: "Nuestra fuerza eres tú"
remélem komolyan is gondolják, amit mondanak.
remélem komolyan is gondolják, amit mondanak.
keddre valami ilyesmit küldenék föl, az összes támadónkra szükség lesz.
--------------------lopez---------------------
-------------ramos------varane-------------
--essien--------------------------coentrao--
--------------xabi-----------------------------
------------------------modric----------------
--dm-------------özil-------------------cé---
------------------benzema-------------------
aztán had szóljon
--------------------lopez---------------------
-------------ramos------varane-------------
--essien--------------------------coentrao--
--------------xabi-----------------------------
------------------------modric----------------
--dm-------------özil-------------------cé---
------------------benzema-------------------
aztán had szóljon
Azért rossz az egész idényben a formája, mert Mourinho az edző. Szerintem Ramos idei téljesítmlnye is ennek tudható be.R.M.C.F írta:Ikerrel nem azóta van baj,amióta a padon ül.....már jóval előtte,egyrészt valószínű ő a tégla,ami hogy is mondjam eléggé gennyes dolog a csapattal szemben......másrészt szar a formája,és kedve sem volt védeni az ősszel,méla volt mint egy kisnyugdíjas ha arrébb lökik a buszon....Miért lenne Ronaldo nagyobb példakép Casillas-nál ? Megnézném,hogyan viselkedne, ha ő kerülne kispadra.
Ronaldo hozzáállása,alázata,akarata.....annyira ritka,olyan szintű példa,amire büszkék lehetünk....és ő maga is.
Másrészt a szezon végén megy Mou, és jövőre ismét mindkét játékos a csúcson fog teljesíteni.
- stormcorner
- Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tulvan mar eroltetve ez az Iker tema,sajnos nem csak itt a forumon,padozott o mar a BL ben pont 11ket evvel ezelott amikor utoljara nyertunk,es akkor nem ment ez a sirasrivas,h jaj szegeny kapitany,meg most milyen szomoru Diego krva jol ved es maradt ket max harom? fontos meccs az iden,vedjen csak Lopez megerdelmi siman ezzel a teljesitmennyelmentamas írta:Hogy ne legyen off, úgy érzem,h. csak vele tudjuk megfordítani a párharcot, már csak a kisugárzása miatt is, hiába most jobb formában véd tőle Lopez, neki kell kezdenie!!! Ő a kapitány, a szurkólók is jobban a csapat mellé állnának, ha ő kezdene a kapuban.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ikerrel nem azóta van baj,amióta a padon ül.....már jóval előtte,egyrészt valószínű ő a tégla,ami hogy is mondjam eléggé gennyes dolog a csapattal szemben......másrészt szar a formája,és kedve sem volt védeni az ősszel,méla volt mint egy kisnyugdíjas ha arrébb lökik a buszon....Miért lenne Ronaldo nagyobb példakép Casillas-nál ? Megnézném,hogyan viselkedne, ha ő kerülne kispadra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
akkor elég nagy szégyenek azok a szurkolók.mentamas írta:Ő a kapitány, a szurkólók is jobban a csapat mellé állnának, ha ő kezdene a kapuban.
ő folyamatosan teljesít és nem kényelmesedik el azért mert bérelt helye van a csapatban, ellentétben casillasszal.mentamas írta:Megnézném,hogyan viselkedne, ha ő kerülne kispadra.
mert neki van a legnagyobb tapasztalata?mentamas írta:Akkor miért kapitány Casillas a válogatottban is,ha ennyire nem való erre a szerepkörre ?
casillasz nem vezér alkat, ő nem az aki kimutat a nézőknek hogy még hangosabban ő nem az aki tüzeli a játékosokat hogy gyertek csináljuk.
Miért lenne Ronaldo nagyobb példakép Casillas-nál ? Megnézném,hogyan viselkedne, ha ő kerülne kispadra.ateeemadrid írta: én nem csak arra a meccsre, szvsz. sokkal nagyobb példakép, mint mondjuk casillas vagy ramos. amúgyis röhejes ez a hagyomány, hogy aki régebb óta van itt, az lehet a csk. ilyen higuaínokon a csk szalagot látni valami borzasztó.
szal szerződéshosszabbítás mellett adhatnak neki 1 csk szalagot is nyugodtan. :-)
offvége.
Akkor miért kapitány Casillas a válogatottban is,ha ennyire nem való erre a szerepkörre ?
Hogy ne legyen off, úgy érzem,h. csak vele tudjuk megfordítani a párharcot, már csak a kisugárzása miatt is, hiába most jobb formában véd tőle Lopez, neki kell kezdenie!!! Ő a kapitány, a szurkólók is jobban a csapat mellé állnának, ha ő kezdene a kapuban.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És sajnos most ebben én is egyetértek . Küzd, hajt, harcol, gólokat rúg, fejlődött a viselkedés terén, egyre kevesebb a hiszti, folyamatosan akar, folyamatosan a pályán akar lenni és van is, mindig a legnagyobb teljesítményt szeretné nyújtani. Egy nagyon jó kapitány lehet belőle, és nem akarok vitát szítani, de pár év és (ha marad) Raúl magasságokba is emelkedhet.ateeemadrid írta:én nem csak arra a meccsre, szvsz. sokkal nagyobb példakép, mint mondjuk casillas vagy ramos. amúgyis röhejes ez a hagyomány, hogy aki régebb óta van itt, az lehet a csk. ilyen higuaínokon a csk szalagot látni valami borzasztó.én odabasznám cé-nek a csk karszalagot arra a meccsre.
szal szerződéshosszabbítás mellett adhatnak neki 1 csk szalagot is nyugodtan. :-)
offvége.
Casillas mellett az ő karján látom legszívesebben a csk karszalagot. pedig hogy utáltam, amikor ide jött, de ahogyan telik az idő és ahogyan kezd tényleg egyre példaértékűen focizni, lassan a legnagyobb kedvencek közé is beférkőzi
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagyon adom.ateeemadrid írta:én nem csak arra a meccsre, szvsz. sokkal nagyobb példakép, mint mondjuk casillas vagy ramos. amúgyis röhejes ez a hagyomány, hogy aki régebb óta van itt, az lehet a csk. ilyen higuaínokon a csk szalagot látni valami borzasztó.én odabasznám cé-nek a csk karszalagot arra a meccsre.
offvége.
Marcelon is rossz nézni a csk szalagot.Tökös,vicces srác,én szeretem,de mint kapitány..?
Higu-ról meg ne is beszéljünk..