Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 5., kedd 19:24

Busi egy jó játékos, nem klasszis, mint ahogy sokan tartják, hanem egy átlagnál jobb, ha a helyén kezeljük.

A középpályát remekül köti össze a többi csapatrésszel, technika is szorult belé, de sosem lesz olyan szinten mint Modric vagy Kroos. Ő a tipikus példája a jó helyen, jó időben játékosoknak. Egy Iniesta bárhol klasszis lenne, benne már nem vagyok biztos, sőt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. szeptember 5., kedd 18:20

Tavaly voltak olyan meccsek, Eibar és Betis ellen rémlik nekem leginkább. Egyik meccsen se tudtuk uralni a középpályát, adok kapok futkosás volt, Betis ellen pontokat is buktunk emiatt. Nagyon kell ő ebbe a csapatba szerintem, bár az igaz, hogy nagyon megosztó játékos, saját szurkolók körében is. Én amellett vagyok, hogy a posztján nekünk nincs nála jobb, nélküle meg még ott sincs a csapat ahol most. Okos, higgad, jól passzol nyomás alatt is, akkor sem csak hátra, rengeteg támadást segítő passza van, nem csak ki a szélsőknek. Nálam Ini fizikális állapota miatt vele kezdődik a jelen Barca középpálya. De amúgy ha másért nem is, akkor a Messinek a vonalak közt előreadott labdái miatt megéri a kezdőben tartani, csapaton belül első ebben.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2017. szeptember 5., kedd 18:06

Én is azzal kezdeném, hogy megnézném a Barca KPját Busquets nélkül, mert ott nagy gáz van náluk.
Hátha.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 5., kedd 17:44

ThePilgrim írta:Kevés nála ellenszenvesebb futballista létezik számomra, de eléggé alábecsült játékos ő. Ha megvannak mellette a megfelelő emberek, akkor igenis worldclass, és óriási szerepe volt abban is, hogy az a csúcs Barca középpálya olyan volt amilyen.
"HA". De nincsen most mellette világklasszis. És ezzel asszem nem bántottam meg egy barcást se. Az a baj, hogy ő is egy tökéletes alkatrész a gépezetben, de egyedül nem sokra megy. Emiatt számomra sose lesz a legjobb vagy a legjobbak között a posztján. Ellenben Iniesta vagy Dinho.

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. szeptember 5., kedd 17:34

El Unico írta:
ThePilgrim írta:
Busquets nagyon jó igen, de ha a fent említett urak lesznek mellette, akkor neki is csak a hiányosságai jönnek majd ki.
Buszkecc a legnagyobb alibi jatekos, aki csak letezik. Akarkit teszel oda az akkori barca KP-ra, minimum lehozta volna azt, amit o. Nalam o egy nagyon gyenge jatekos, semmi vizet nem zavar, meg akkor is, ha o csak egy vizhordo.
Kevés nála ellenszenvesebb futballista létezik számomra, de eléggé alábecsült játékos ő. Ha megvannak mellette a megfelelő emberek, akkor igenis worldclass, és óriási szerepe volt abban is, hogy az a csúcs Barca középpálya olyan volt amilyen.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 5., kedd 16:52

ThePilgrim írta:
Busquets nagyon jó igen, de ha a fent említett urak lesznek mellette, akkor neki is csak a hiányosságai jönnek majd ki.
Buszkecc a legnagyobb alibi jatekos, aki csak letezik. Akarkit teszel oda az akkori barca KP-ra, minimum lehozta volna azt, amit o. Nalam o egy nagyon gyenge jatekos, semmi vizet nem zavar, meg akkor is, ha o csak egy vizhordo.
:goat:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 5., kedd 15:09

dzsi91 írta:Szerintem Laportával(vagy bárkivel) sem lesz nekik könnyebb minőséget igazolni jövőre(+ edzőt, mert kétlem,hogy Valverde-t megtartaná az új elnök).Gyorsan ki kéne nevelni valami aranylabdást ahogy azt szokták.
Csóri Valverdét azért sajnálom kicsit, szerintem ott Barcelonába 1 év alatt 10-et fog öregedni.
Nem lennék a helyébe most.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 5., kedd 15:05

dzsi91 írta:Szerintem Laportával(vagy bárkivel) sem lesz nekik könnyebb minőséget igazolni jövőre(+ edzőt, mert kétlem,hogy Valverde-t megtartaná az új elnök).Gyorsan ki kéne nevelni valami aranylabdást ahogy azt szokták.
Van egy, Raiola ügyfele, igaz elég fiatal még, de nagy jövőt jósolnak neki. A dagadt digó ott volt Barcelonában, hogy minden rendben menjen a gyerek debütálása körül. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 5., kedd 14:55

Szerintem Laportával(vagy bárkivel) sem lesz nekik könnyebb minőséget igazolni jövőre(+ edzőt, mert kétlem,hogy Valverde-t megtartaná az új elnök).Gyorsan ki kéne nevelni valami aranylabdást ahogy azt szokták.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. szeptember 5., kedd 14:50

géza írta:
Kerlon írta:Paulinho-Busquets-Gomes
Nekem sem a kedvenc játékosom Busquets, de azért ő elég jó a maga posztján.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 5., kedd 14:35

palesz77 írta:
Realista24 írta:Barto szerint jobb csapat mint tavaly, főleg ha megnézik posztról posztra a játékosokat.
Neymar távozás kiváló lehetőség, hogy ismét egységesebbé váljanak, és az akadémiába invesztáljanak. :lol:
Mondta azt is, hogy visszatérhetünk így legalább a középpályás dominanciához, ami a csapat erőssége alapból is. Egy szem Paulinhot igazoltunk oda, miközben évek óta Xavit se sikerült pótolni, most meg már Ini is fél lábbal kint.. :roll: És az a baj, hogy a Sport meg a Mundo az ő kezében vannak, a kinti socik java - az idősebb korosztály - meg elméletileg onnan informálódik. Én nagyon tartok tőle, hogy nem lesz sikeres ez a bizalmatlansági.
Nektek ha ez a szezon gyenge lesz, amire valljuk be hatalmas esély van, akkor szerintem Bartóék a szezon végével fognak távozni legkésőbb.
Aztán meg ott lesz a nyár az új elnökség számára, hogy rendbe rakják a csapatot, bár hozzáteszem ezt 1 nyár alatt nem fogják tudni rendbe rakni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. szeptember 5., kedd 13:56

Kerlon írta:Paulinho-Busquets-Gomes
Nekem sem a kedvenc játékosom Busquets, de azért ő elég jó a maga posztján.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 5., kedd 13:55

palesz77 írta:
Realista24 írta:Barto szerint jobb csapat mint tavaly, főleg ha megnézik posztról posztra a játékosokat.
Neymar távozás kiváló lehetőség, hogy ismét egységesebbé váljanak, és az akadémiába invesztáljanak. :lol:
Mondta azt is, hogy visszatérhetünk így legalább a középpályás dominanciához, ami a csapat erőssége alapból is. Egy szem Paulinhot igazoltunk oda, miközben évek óta Xavit se sikerült pótolni, most meg már Ini is fél lábbal kint.. :roll: És az a baj, hogy a Sport meg a Mundo az ő kezében vannak, a kinti socik java - az idősebb korosztály - meg elméletileg onnan informálódik. Én nagyon tartok tőle, hogy nem lesz sikeres ez a bizalmatlansági.
A madridisták nagy örömére. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 5., kedd 13:53

palesz77 írta:
Nincs is jobb, mint egy Paulinho-Busquets-Gomes középpálya. Uralomra törtök. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. szeptember 5., kedd 13:50

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 5., kedd 12:55

Beleinvesztáltak 180 milliót most is az utánpótlásba. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 5., kedd 12:53

Barto szerint jobb csapat mint tavaly, főleg ha megnézik posztról posztra a játékosokat.

Az elnöknél már csak miro eb-s seggnyalása égőbb :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 5., kedd 12:37

"Madrid are not superior to Barcelona," he maintained "They have not been since Ronaldinho. "Since then, Barcelona have dominated football and have had a successful team."

:lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 5., kedd 12:33

dannen írta:múltkori sajtótájékoztatón nem azt nyilatkozták, hogy a megegyezés megvan már csak alá kell írni messivel? szerintem esélytelen, hogy eligazoljon egy citybe, ahol egyáltalán nem biztos, hogy sikeres lenne. nem kockáztatja azt meg, hogy lerombolja a saját csillagát.
Aha, lehozták, hogy aláírta a szerződést, csak nem a Leo Messi, hanem a faterja :mrgreen:

Elvileg nem fogja aláírni, amíg ez a vezetőség van, ahogy Iniesta sem, mert akkor a vezetőség verhetné a mellét, hogy elintézték ezt is, amivel lehet, hogy székben tudnának maradni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 5., kedd 12:30

ma is lehozta a sport hogy megvan a megallapodas.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Vissza: