Kommentáld a híreket
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem örülnék neki ha hajnalba kéne nézni a meccseket.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
Általában ellene vagyok a hasonló ötleteknek,de ha ez kell ahhoz, hogy normális tvs szerződésekkel meg a PL-hez hasonló pénzmennyiséggel találják meg a csapatokat, akkor legyen. It legalább tehetség is van hozzá, nem úgy mint favágóföldén.fuck la liga!
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Hajrá!MARCA | Theo Hernández kezdő lesz a mai, Levante elleni mérkőzésen.
Remélem él a lehetőséggel.
Kova is kezdő lehet, ha Modric off.
Fura lesz a 13 órás kezdés is...
fuck la liga!AS | A La Liga szeretné, ha a Barca és a Real egy néhány fordulót Kínában vagy az USA-ban játszana, ezzel népszerüsítve a bajnokságot.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
lenyilatkozta hogy ronaldinho játékát nézte gyerekként de hozzávették elvileg hogy a psg-s korszakban ugye ahol ő max 4 éves volt tehát ez volt a nevetés tárgya de valójában nem tudom hogy ő maga a psg-t hozzámondta-e vagy nem. ha nem akkor ugye nem fekszik annyira a poén..
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ugyenez jutott eszembe nekem is, amikor végeztem az interjúval.sebydani írta:Megnéztem volna azért Jason Statham helyett a filmekben A séró stimmelt úgy is.Ha nem lettél volna profi focista, mi lennél ma?
Zidane: “Szállító lettem volna.
Marcelós cikkel volt munka bőven, le a kalappal, minden értelemben.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Megnéztem volna azért Jason Statham helyett a filmekben A séró stimmelt úgy is.Ha nem lettél volna profi focista, mi lennél ma?
Zidane: “Szállító lettem volna.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ami a Marca cikkből kimaradt, nem tudom miért, de Pérez zseniális volt
Did you know about Neymar's departure?
Florentino: "I wasn't aware of anything. I was not invited to Messi's wedding."
Jön majd még egy cikk Pérezről a többivel.
Did you know about Neymar's departure?
Florentino: "I wasn't aware of anything. I was not invited to Messi's wedding."
Jön majd még egy cikk Pérezről a többivel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Pont ezen agyaltam valamelyik este. Tökéletesen megfelel Navas. Újra formában van, ezen felül meghalna a mezért. Abszolút megérdemli,hogy ő legyen a kapusunk.ericco írta:Nem kellett volna szerződést hosszabbítani. Már rég itt védene. Bár nem bánom, Navas is bőven megfelel.DDG arra kérte Ramost, hogy segítsen neki, hogy álmai klubjában, a Real Madridban játszhasson.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem kellett volna szerződést hosszabbítani. Már rég itt védene. Bár nem bánom, Navas is bőven megfelel.DDG arra kérte Ramost, hogy segítsen neki, hogy álmai klubjában, a Real Madridban játszhasson.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez jó, most láttam én is.Kerlon írta:Jó kis humoros Fifa játékos érték bemutató
Robben és a jobb láb
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Angolul tudóknak link
Azok a kommentek meg az a töménytelen sírás még mindig, a Bayern szurkolók részéről.
Azok a kommentek meg az a töménytelen sírás még mindig, a Bayern szurkolók részéről.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- RealMadridFanatic
Nyilván.Szerethető arc, de azért örülök, hogy ellenünk egy kicsit leomlott a legendája.
Mondjuk rajta nem sok múlott ellenünk sem, de valóban próbálták úgy beállítani, mint akinek lehetetlen gólt lőni. Ennek ellenére közel negyvenhez is világklasszis.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerethető arc, de azért örülök, hogy ellenünk egy kicsit leomlott a legendája.RealMadridFanatic írta:Korrekt a Buffon interjú, az utolsó mondat azt hiszem megy is aláírásba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Korrekt a Buffon interjú, az utolsó mondat azt hiszem megy is aláírásba.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
az a szomoru hogy meg mindig nincs alairva a szezodese
Szomorú, hogy nem építenek köré Brandet csak, mert nem volt 100 millió euró.VanillaSky írta:Azért várjuk meg azt, hogyha fullos a keret és mindenki bevethető akkor Zidanenak még mindig hiányozni fog vmi Iscoból és ezt követően milyen nyilatkozatokat ad a spanyol.Isco, a year ago: "I'm not stupid. If I'm not a starter under any of Ancelotti, Benítez or Zidane then it must be because I have something missing."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Azért várjuk meg azt, hogyha fullos a keret és mindenki bevethető akkor Zidanenak még mindig hiányozni fog vmi Iscoból és ezt követően milyen nyilatkozatokat ad a spanyol.Isco, a year ago: "I'm not stupid. If I'm not a starter under any of Ancelotti, Benítez or Zidane then it must be because I have something missing."
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem tudom hogyan szól az eredeti szöveg, de az angol verzióban nem pont ezt mondja, pl.ericco írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ol-2590279
Legközelebb Perez is kezdhetné az apuka megkenésével
Angolul meg„Végső soron nem értettük, ez az egész átigazolás miként érhető el úgy, hogy ne sértse a pénzügyi fair play szabályát. A Mbappé família mindig azt mondta, hogy ez nekünk is a legjobb lesz, és a PSG igazából többet kínált, mint a többi érdeklődő klub.”
Ami azt jelenti, hogy a Párizs ugyanannyit ajánlott, mint a többi klub."Paris paid the price we asked, which was as much as we got from other European clubs".
De a lényeg itt van
Ebből, és az alapján amit Perez mondott sosem akart idejönni, legalábbis apuka 100% hogy nem."It was a deal between three parties.
A kiemelt rész külön vicces, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e bünti, és ha igen mi.