Nem fikaztam de nincs itt es nem is lesz.Kerlon írta:Lehet fikázni Moratat, de pont az ilyen meccseken húzta ki tavaly a szarból a seggünket.Realista24 írta:Menjetek Chelsea drukkernek. Mennyire nevetségesek itt páran, te jo ég. 2028ban is Morata meg James lesz a hiányzó láncszem. Akkora zseni volt mind a kettő...
Halott volt a kezdő, de Karim a hibás a tegnapiért is.
Edző és vezetőség
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Edző és vezetőség
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
nagyon hosszú még az idény, nem kell sem túlhinni, sem túlaggódni.
viszont hideg fej kell a forró szív mellé. észnél kell lenni.
tavaly a bajnoki címhez 6 döntetlenünk volt, meg három vereségünk. és ennél több buktával nehéz címet behúzni.
ebből két ikszet behúztunk három fordulóból. észnél kell lenni, egyenesbe kell jönni.
ehhez muszáj lesz felhagyni az ellenfelet lenéző, ész nélküli rotációról. nem a rotációról, hanem az ész nélküli rotációról.
döbbenetes, hogy a csatárjátékunk mennyire Cé függő - persze tavaly is így volt, és ahogy ebben itt egyetértés van, ezt képes áthidalni a szenzációs középpályás szekciónk.
rá KELLLETT döbbenie ZZ-enk, hogy a nulla csatárjáték mellé a középpálya opciónkat is feladjuk, annak nem lesz jó vége.
viszont hideg fej kell a forró szív mellé. észnél kell lenni.
tavaly a bajnoki címhez 6 döntetlenünk volt, meg három vereségünk. és ennél több buktával nehéz címet behúzni.
ebből két ikszet behúztunk három fordulóból. észnél kell lenni, egyenesbe kell jönni.
ehhez muszáj lesz felhagyni az ellenfelet lenéző, ész nélküli rotációról. nem a rotációról, hanem az ész nélküli rotációról.
döbbenetes, hogy a csatárjátékunk mennyire Cé függő - persze tavaly is így volt, és ahogy ebben itt egyetértés van, ezt képes áthidalni a szenzációs középpályás szekciónk.
rá KELLLETT döbbenie ZZ-enk, hogy a nulla csatárjáték mellé a középpálya opciónkat is feladjuk, annak nem lesz jó vége.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tegnap tenyleg hianyzott egy jo Morata. Ez van sajnos. Latvanyosan nem tudunk golokat szerezni. Fejben is gondok vannak, nem csak a csatarok sara, de nincs gollovonk pillanatnyilag.
Lehet fikázni Moratat, de pont az ilyen meccseken húzta ki tavaly a szarból a seggünket.Realista24 írta:Menjetek Chelsea drukkernek. Mennyire nevetségesek itt páran, te jo ég. 2028ban is Morata meg James lesz a hiányzó láncszem. Akkora zseni volt mind a kettő...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Miért mennénk Chelsea drukkernek Morata miatt ? Én a Realnak drukkolok, nem pedig egy-egy játékosnak. A Real bármelyik egykori vagy jelenlegi játékosánal nagyobb. Aki nem végez jó munkát, padra kell tenni, vagy el kell köszönni tőle. Felőlem Mari néni is lehet kirobbanthatatlan kezdő habfehér mezben csatár poszton, ha megrúgja szezononként a 20+ gólját. Én azért drukkolok, hogy gólerős csatáraink legyenek, ha Morata, akkor ő, ha Benzema, akkor ő, nem érdekel. Jelenleg viszont a kincs ami nincs CRen kívül nem létezik ilyen opciónk, tavaly meg volt kihez nyúlni, ha égett a ház.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Menjetek Chelsea drukkernek. Mennyire nevetségesek itt páran, te jo ég. 2028ban is Morata meg James lesz a hiányzó láncszem. Akkora zseni volt mind a kettő...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Torquemada +1 teljesen így van.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
ZZt becsülöm, nem sokat hibázott eddig, de Morata az ő sara. Látványosan mellőzte, szívatta. A játékos helyében én is léptem volna, ha látom, hogy egy szánalmasan vergődő figura kirobbanthatatlan, eladhatatlan, érinthetetlen, ő viszont hiába szerez tizenvalahány pontot a csapatnak, mégsem kapja meg a bizalmat. Plusz jött még a Mbappé ügy, nyár elején szinte kész tényként (meg is lett volna, ha nem jön az olajpénz), és máris ketten lettek volna előtte.
Biztosan el akart menni, persze. A világ tavalyi legjobb csapatából, ahol nevelkedett és az akadémista haverjai is vannak. Hiszi a piszi. Qrva könnyen meg lehetett volna győzni a maradásról. Picit több megbecsüléssel, és érdemeinek megfelelő JÁTÉKPERCCEL. Mert ő volt a jobb csatár.
Biztosan el akart menni, persze. A világ tavalyi legjobb csapatából, ahol nevelkedett és az akadémista haverjai is vannak. Hiszi a piszi. Qrva könnyen meg lehetett volna győzni a maradásról. Picit több megbecsüléssel, és érdemeinek megfelelő JÁTÉKPERCCEL. Mert ő volt a jobb csatár.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezt a vezetőség baszta el, de hatalmas módon. a védelmünk üveglábakon, a csatársorunk ronaldo nélkül meg nem létező. eladtak 2 csatárt, nem hoztak senkit. ezt senki nem magyarázza be, hogy nem zidane hibája.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem is arról beszélek,hogy a kispadról beszállva nem küzdött volna.De az várható lett volna szerintem,hogy kölcsönből visszatérve nem lesz egyből kezdő... idén viszont minden adott lett volna,hogy végleg kiszorítsa benzemát, ugyanis ha a francia gy foltyatja vasvillával üldözik majd el madridból béla barátjával együtt.
Szerintem morata egy pöcs volt.Ha maradt volna idén már a kezdőben találta volna magát rövid idő alatt és ezt neki is tudnia kellett volna.Persze a Chelseabe menni sztárcsatárnak kényelmesebb megoldás volt.
Szerintem morata egy pöcs volt.Ha maradt volna idén már a kezdőben találta volna magát rövid idő alatt és ezt neki is tudnia kellett volna.Persze a Chelseabe menni sztárcsatárnak kényelmesebb megoldás volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezt Morata tolta el
a Ronaldo nélküli 5 meccsen most ő lehetett volna a csapat császára
így meg nézzük a gyenge formában lévő támadónk szenvedését..
a Ronaldo nélküli 5 meccsen most ő lehetett volna a csapat császára
így meg nézzük a gyenge formában lévő támadónk szenvedését..
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem ez tavaly mar megtörtént, amikor meccset/ meccseket döntött el, mikor a francia semmit se tett hozzá. Egy kezem elég, hogy megtudjam számolni melyik meccseken volt igazán kiemelkedő Benzema. Szóval Morata mar tavaly lekörözte a franciát, csak ment a szöveg hogy CR nem tud vele összejátszania ezért jobb Benzema akit en nagyon kedveltem de amit az elmúlt években művel az vállalhatatlan, kivéve néha pl: amit az atletico ellen művelt a BL-Ben, csak ezt rendszeresebben kellene.dzsi91 írta: Szokásos story,inkább lesz kakas a szemétdombon.Ha meg egy minimális küzdeni akarás van benne marad és bő 3-4 hét alatt kiszorítja benzemát, nem lett volna nehéz dolga, még a közönség is besegített volna neki.
nyilvan azert nyert nekunk annyi meccset padrol beszallva tavaly mert nincs benne kuzdeni akaras....
tavaly sem ment semmire a gyoztes goljaival akkor minek padozzon meg egy evet ha tudja hogy tobbre hivatott
tavaly sem ment semmire a gyoztes goljaival akkor minek padozzon meg egy evet ha tudja hogy tobbre hivatott
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem meg ZZ megmondta neki,hogy idén több játékideje lesz.Legalábbis,nyilatkozta,hogy nem akarta ,hogy Morata lépjen és biztos nem úgy akarta itt tartani,hogy mondta neki,hogy benzema a kezdő te meg ülsz a padon.L.Miki írta: Szerintem nem akart ő mindenáron menni, ha több játékidőt biztosítottunk volna neki, más lett volna a véleménye szerintem.
Szokásos story,inkább lesz kakas a szemétdombon.Ha meg egy minimális küzdeni akarás van benne marad és bő 3-4 hét alatt kiszorítja benzemát, nem lett volna nehéz dolga, még a közönség is besegített volna neki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- L.Miki
Szerintem nem akart ő mindenáron menni, ha több játékidőt biztosítottunk volna neki, más lett volna a véleménye szerintem.RaúlCF írta:jó lenne de mindenáron menni akart ez van.nzooli93 írta:Morata kozben 3.5 bajnoki alatt 3 gol 2 golpassz
nem mindenaron. jogosan sem kapta meg a kezdo tagsagot. mindenaron benzema a kezdo. ezt unta meg. teljesen ertheto.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
jó lenne de mindenáron menni akart ez van.nzooli93 írta:Morata kozben 3.5 bajnoki alatt 3 gol 2 golpassz
- nzooli93
Morata kozben 3.5 bajnoki alatt 3 gol 2 golpassz
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
arra hogy 2 válogatott meccset toltak és sokat utaztak, nem egy Apoel miatt
- L.Miki
Még érthető is lenne ha szerdán egy nagy patinás klub ellen játszanánk, es kellenek a friss erős játékosok, de most mire pihentettunk es rotaltunk, amikor egy APOEL ellen fogunk játszani?? Abszurd...