FIFA
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: FIFA
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Sajnos semmit nem számít úgy látszik a tavalyi szezon. Ezt mutatják a ratingek. Bale és Benzema kabaré. Kroos fifában sajnos semmit nem ér a nulla tempójával, hiába lesz 90-es overall. valószínű, h ha reallal leszek Bale-t és Benzemát a tarcsiba rakom. De lehet, h próbálgatok más csapatokat, mert úgy meg gyenge lesz a real.
PSG? Amennyire rühellem őket érdekes lesz. Bár Bappé nem lesz olyan OP.
PSG? Amennyire rühellem őket érdekes lesz. Bár Bappé nem lesz olyan OP.
Persze értem én, csak azért úgymond elég "vicces", de legalább a miénk lesz az egyik ha nem a legjobb csapat.
van egy csomo underrated és overrated is. minden évben így volt és így lesz sajnos. nem lehet az emberek véleményét sem megkérdezni mert csak trollkodásba fulladna az egész... pl lord bendtner 99 lenne fixen és lehet a trollfoci is nikolicsot felhúzná 99re a trollseregével így csak a kanadaiak fociérzéke dönt.
meg a marketing...
meg a marketing...
Annyira erős túlzás a Hazard, Higu top10, mint hogy Benzema 86os. Nem bántásból persze, de azért (sajnos) messze nincs azon a szinten, mondjuk Bale sincs egy 89es szintjén, főleg ha Modric csak 89.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ce Messi Ney Lewa Sua Neuer Ramos Kroos Hazard Higu a top10 (nem sorrendben) Hazardt nagyon birom, de azert tulzas, Higu meg no commentBBeno írta:top 20-11-ig.
- ___Samy___
Én eddig csak magyar oldalakon próbálkoztam, de ott még nem volt infó. Köszi!
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
beírtam googleba és az első találatot beadom ide neked:
http://www.game-debate.com/games/index. ... =FIFA%2018
nem tudom mennyire megbízható de sztem korrekt.
http://www.game-debate.com/games/index. ... =FIFA%2018
nem tudom mennyire megbízható de sztem korrekt.
- ___Samy___
Gépigényről lehet már tudni vmit?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Cristiano's Fifa 18 card has been leaked in twitter.
Ronaldo is set to be rated at 95 overall with 93 for pace and shooting, 92 for dribbling, 82 for physical attributes, 80 for passing and just 32 for defending.
Source: Sport Bible
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Cé 95 elvileg
Rakitic meg eggyel magasabbat kapott, mint Isco
Isco 86-os, mint Alex Sandro vagy Coutinho.
Rakitic meg eggyel magasabbat kapott, mint Isco
Isco 86-os, mint Alex Sandro vagy Coutinho.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szerintem nem lesz több 95-nél. FUTban persze de az nem számít.
és igen az a bug több játékosnál is volt. agüero nekem 114-es volt középső védőként.
és igen az a bug több játékosnál is volt. agüero nekem 114-es volt középső védőként.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
CR 95 lesz szerintem. Messinél jobb. ÉS 07ben (is) volt olyan bug. Agüero karrier módban a haveromnak 117es volt szélsővédőben :DDD de több játékossal is előfordult.sebydani írta:A 08-ban (azt hiszem) volt egy olyan bug, hogy ha Robbent balhátvédnek raktad be, 102 volt az értéke. Azt nem üti 100-as értékelést pedig nem csak Cé akart a videóban? 99 volt mindig a max, az volt már neki is meg Messinek is TOTY,TOTS kártyában 92-93-94 körül mozogtak az utóbbi években mindig, meglepne ha akár 95 is lenne valamelyikük.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A 08-ban (azt hiszem) volt egy olyan bug, hogy ha Robbent balhátvédnek raktad be, 102 volt az értéke. Azt nem üti 100-as értékelést pedig nem csak Cé akart a videóban? 99 volt mindig a max, az volt már neki is meg Messinek is TOTY,TOTS kártyában 92-93-94 körül mozogtak az utóbbi években mindig, meglepne ha akár 95 is lenne valamelyikük.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ce elvileg 100as lesz...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
isco 86 -os a fifában. thiago 88 rakitic 87
ja és benzema is 86-os
asensio 78-as sebessége is elég nagy vicc.
varane sebessége is 79
ja és benzema is 86-os
asensio 78-as sebessége is elég nagy vicc.
varane sebessége is 79