Aha,nekem is csak tavaly tűnt fel egy sociedad elleni bajnokin (amúgy lucas silvának is ő is kerettag volt akkor amikor csinálták a mieinket)BBeno írta:illarrának normális az arca?
soha az életben nem tettem keretbe sem nem hogy kezdőbe, így nem láttam játékban milyen az arca
FIFA
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: FIFA
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
illarrának normális az arca?
soha az életben nem tettem keretbe sem nem hogy kezdőbe, így nem láttam játékban milyen az arca
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ha jobban megnézed a Real modelljei nem lettek frissítve a FIFA 16 óta(max CR-nek de ő meg cover star idén),én ezt úgy tudom elképzelni,hogy amikor megszületett a szerződés a Real és a EA között szépen elmentek a csapathoz és mindenkit be scanneltek aki ott volt, így lehet az hogy pl a kurva fontos illaramendinek van saját arca Casemiro meg valószínűleg akkor hiányzott valamiért (vagy még nem érkezett vissza a portótól addig)...BBeno írta:na ezt én sem értem. ha már szerződésben vannak a Reallal akkor miért nem fektetnek bele annyit hogy a keret minden tagját lemodellezik rendesen és nem egy random facet raknak casemirora. nevetséges.Na meg az olyan talányok,hogy egy Casemiro-nak,Oblaknak miért nincs lemodellezett arca, erre azért figyelhetnének.
Most az,hogy asensionak nincs arca ok, fiatal most futott be nemrég védhető.De hogy egy Casemirot nem tudtak 2 év alatt pótolni az vicc annak tudatában,hogy az angol mit tudomény hanyad osztályos néger ogrenak meg scannelve van az arca.
Rohadt illúzió romboló,hogy mindenki pöpecül le van modellezve a kezdőből csak Casemiro helyén rohangál egy baltaképű cigánygyerek
Na de ezek csak apróságok összességében tényleg jó lett.Azért csütörtökön kipróbálom a pes-t megszokásból de én eltemettem már őket pár éve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
na ezt én sem értem. ha már szerződésben vannak a Reallal akkor miért nem fektetnek bele annyit hogy a keret minden tagját lemodellezik rendesen és nem egy random facet raknak casemirora. nevetséges.Na meg az olyan talányok,hogy egy Casemiro-nak,Oblaknak miért nincs lemodellezett arca, erre azért figyelhetnének.
- dzsi91
Nekem a demo alapján bejön, igaz 3 meccset toltam tegnap este.Valahogy a 17el kapcsolatban végig az volt az érzésem,hogy az egy demo, ezzel kapcsolatban meg ,hogy a teljes játék.
Aki nem sokat FIFA-zik annak nem igazán fognak feltűnni a különbségek, a játékmenet kicsit lassabb lett de nekem már a 17el sem volt igazán problémám, kikapcsolódni jó, hatalmas bugokkal nem találkoztam ott se.
De az olyan finomságok nagyon bejönnek,mint hogy végre full licenszelt a LaLiga, megfelelő kijelző,Zidane(De Ancelotti is) faszán lemodellezve, a Bernabeu is átment egyfajta frissitésen (bár arra figyelhettek volna,hogy az idegenbeli bannereket jó helyre tegyék)
A grafika Ultrán nagyon szép, a világítás most már az esti meccseken is élethű szerintem.Elleszek ezzel 1 évig, a legnagyobb szívfájdalmam továbbra is a bl, ami még mindig a konaminál van, ha azt valahogy megszerezné a fifa akkor iszonyat nagyot dobna a játék hangulatán, főleg,hogy a 3 top bajnokság már full licenszet kapott.
Na meg az olyan talányok,hogy egy Casemiro-nak,Oblaknak miért nincs lemodellezett arca, erre azért figyelhetnének.
Erre az egész EA-Konami licensz háborúra már nem találok szavakat amúgy.A FIFA-nak Megvan a full bundesliga,Laliga,Pl licensz benne volt a játékban az Anfield,Camp Nou,Mestalla,Signal iduna...A pes megszerzi a barca,valencia,dortmund és liverpool licenszeket logikusan azt mondá az ember,hogy a stadionjaik is kikerülnek a fifa-ból de valamiért a liverpool stadionja idén is benne lesz a fifa 18ban a többi már nem... meg igazából mind1 is csak zavaró,hogy az ea reklámozza a full la liga licenszelt játékát, erre az eddigi 4-ből 2 stadiont bebuktak. Az a fránya bl valahogy kerüljön vissza a pes-től és minden vágyam teljesül.
Egyébként jó lett ez a FIFA, a Brazil Ronaldo-ra nagyon hegyezem már.
Aki nem sokat FIFA-zik annak nem igazán fognak feltűnni a különbségek, a játékmenet kicsit lassabb lett de nekem már a 17el sem volt igazán problémám, kikapcsolódni jó, hatalmas bugokkal nem találkoztam ott se.
De az olyan finomságok nagyon bejönnek,mint hogy végre full licenszelt a LaLiga, megfelelő kijelző,Zidane(De Ancelotti is) faszán lemodellezve, a Bernabeu is átment egyfajta frissitésen (bár arra figyelhettek volna,hogy az idegenbeli bannereket jó helyre tegyék)
A grafika Ultrán nagyon szép, a világítás most már az esti meccseken is élethű szerintem.Elleszek ezzel 1 évig, a legnagyobb szívfájdalmam továbbra is a bl, ami még mindig a konaminál van, ha azt valahogy megszerezné a fifa akkor iszonyat nagyot dobna a játék hangulatán, főleg,hogy a 3 top bajnokság már full licenszet kapott.
Na meg az olyan talányok,hogy egy Casemiro-nak,Oblaknak miért nincs lemodellezett arca, erre azért figyelhetnének.
Erre az egész EA-Konami licensz háborúra már nem találok szavakat amúgy.A FIFA-nak Megvan a full bundesliga,Laliga,Pl licensz benne volt a játékban az Anfield,Camp Nou,Mestalla,Signal iduna...A pes megszerzi a barca,valencia,dortmund és liverpool licenszeket logikusan azt mondá az ember,hogy a stadionjaik is kikerülnek a fifa-ból de valamiért a liverpool stadionja idén is benne lesz a fifa 18ban a többi már nem... meg igazából mind1 is csak zavaró,hogy az ea reklámozza a full la liga licenszelt játékát, erre az eddigi 4-ből 2 stadiont bebuktak. Az a fránya bl valahogy kerüljön vissza a pes-től és minden vágyam teljesül.
Egyébként jó lett ez a FIFA, a Brazil Ronaldo-ra nagyon hegyezem már.
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
dzsi91 írta:Na akit erdekel,felmentek az origin weblapjára rámentek a fifa 18 standart editionra és a linknél átirjátok a standard editiont demora.Nekem már lejott.
köszi Dzsi mester!
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- dzsi91
Na akit erdekel,felmentek az origin weblapjára rámentek a fifa 18 standart editionra és a linknél átirjátok a standard editiont demora.Nekem már lejott.
- dzsi91
https://www.easports.com/fifa/news/2017/fifa-18-demo
Ma jön a demo mind3 pltafromra elvileg.(6pm GMT-t olvastam egy másik cikkben)
Ma jön a demo mind3 pltafromra elvileg.(6pm GMT-t olvastam egy másik cikkben)
- Mester77
itt egy hivatalos gépigény, akit érdekel vagy nem látta még
Minimum:
CPU:
DirectX 11: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
DirectX 12: Intel i3 6300T / Intel i3 4340 / Intel i3 4350 / AMD Athlon X4 870K / AMD FX-4350 / FX-4330
RAM: 8GB
GPU: DirectX 11: NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260
DirectX 12: NVidia GeForce GTX 660 2GB / Radeon RX 460 / R9 270 / R7 370
DX: 11
Tárhely: 50.0 GB
és az ajánlott:
CPU: DirectX 11: Intel i5-3550 @ 3.40GHz or AMD FX 8150 @ 3.6GHz
DirectX 12: Intel i3 6300T / Intel i3 4340 / Intel i3 4350 / AMD Athlon X4 870K / AMD FX-4350 / FX-4330
GPU: DirectX 11: NVIDIA GTX 660 or AMD Radeon R9 270
DirectX 12: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD Radeon R9 270X
DX: 11 / 12.0
Minimum:
CPU:
DirectX 11: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
GPU: DirectX 11: NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260
DirectX 12: NVidia GeForce GTX 660 2GB / Radeon RX 460 / R9 270 / R7 370
DX: 11
és az ajánlott:
CPU: DirectX 11: Intel i5-3550 @ 3.40GHz or AMD FX 8150 @ 3.6GHz
GPU: DirectX 11: NVIDIA GTX 660 or AMD Radeon R9 270
DirectX 12: NVIDIA GeForce GTX 670 or AMD Radeon R9 270X
DX: 11 / 12.0
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- nzooli93
Gamestar szerint ps4re meg xbox1ra mai nap folyaman jon. Pc s verziorol nincs meg hir.
Manchester United, Manchester City, Real Madrid, Atlético de Madrid, Juventus F.C., FC Bayern München, Paris Saint-Germain, LA Galaxy, Toronto FC, Boca Juniors, C.D. Guadalajara, Vissel Kobe.
Ezeket lehet majd kiprobalni
Manchester United, Manchester City, Real Madrid, Atlético de Madrid, Juventus F.C., FC Bayern München, Paris Saint-Germain, LA Galaxy, Toronto FC, Boca Juniors, C.D. Guadalajara, Vissel Kobe.
Ezeket lehet majd kiprobalni
- Mester77
dzsi91 írta:PC-re is ma jön? mert csak ps4-es híreket látok mindenhol.nzooli93 írta:Johetne mar a demo
Szept. 15 a demo ha minden igaz.
- dzsi91
PC-re is ma jön? mert csak ps4-es híreket látok mindenhol.nzooli93 írta:Johetne mar a demo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Sajnos semmit nem számít úgy látszik a tavalyi szezon. Ezt mutatják a ratingek. Bale és Benzema kabaré. Kroos fifában sajnos semmit nem ér a nulla tempójával, hiába lesz 90-es overall. valószínű, h ha reallal leszek Bale-t és Benzemát a tarcsiba rakom. De lehet, h próbálgatok más csapatokat, mert úgy meg gyenge lesz a real.
PSG? Amennyire rühellem őket érdekes lesz. Bár Bappé nem lesz olyan OP.
PSG? Amennyire rühellem őket érdekes lesz. Bár Bappé nem lesz olyan OP.
Persze értem én, csak azért úgymond elég "vicces", de legalább a miénk lesz az egyik ha nem a legjobb csapat.
van egy csomo underrated és overrated is. minden évben így volt és így lesz sajnos. nem lehet az emberek véleményét sem megkérdezni mert csak trollkodásba fulladna az egész... pl lord bendtner 99 lenne fixen és lehet a trollfoci is nikolicsot felhúzná 99re a trollseregével így csak a kanadaiak fociérzéke dönt.
meg a marketing...
meg a marketing...