Bajnokok Ligája
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
ez kultúra függő hogy mi az első. nekem mint magyarnak egy spanyol bajnoki cím szép és jó de a BL a mindenség. egy spanyolnak már megint más mert az az ő bajnoksága. egy angolnak meg méginkább mert náluk az egész kultúra befele forduló. ez nem azt jelenti hogy nem akarják megnyerni a BL-t csak azt hogy náluk minimum egy szinten van a bajnoksággal. minden fontos mindennek lehet örülni még a klub vbnek is örülök 5 percet aztán nagyívben letojom. az angoloknál az egész pl arra van felhúzva hogy azt akarják megnyerni és az emberek is azt akarják európai siker meg bónusz.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem tudom, hogy ti milyen emberek között vagytok, de az én ismerőseim között az aranylabda mindig sokat számított, ahogy a bajnokság is. A Bl pedig jutalom. Mindkettőt nehéz megnyerni, nekem egy barcás ismerősöm sem mondta, hogy bajnokságot nehezebb lenni nyerni, mint blt. Más, ennyi.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez ugyanolyan mint az aranylabda náluk, amíg 4-1 volt az állás addig mindenhol azzal példálóztak, aztán 4-3nál csönd lett, 5-3nál megint az volt a fokmérő mostmár megint csak egy bohóc marketing díj,így hogy 5-5 lesz.Bl nél is milyen jó volt verni a mellüket,hogy nekik az új kupákból van 4, most már nekünk 6 van belőle így jöhetne a superliga egy "igazságos" bajnoki rendszerrelM1Ö írta:Ezt vallom én is, abszolút egyet értek. Csak ugye érdekes jó pár szurkoló (nem csak a Barcások ) ha ne adj' Isten pár éven belül megint fordul egyet a kocka és megint a Barca nyer 2 évente BLt és mondjuk addig mi idén meg jövőre bajnoki címet, akkor megint más lesz a megítélése a kettőnek. Nem akarok mártírkodni, de ha bejönne, akkor is azt mondanám, hogy BL>spanyol bajnoki, nem is értem, h-h lehet mást állítani.dzsi91 írta:Nézőpont kérdése.A Barca minden évben megkapta a city-t a milan-t meg a psg-t egy időben az arsenal-al karöltve és óbégattak,hogy mekkora rangado.Aki kicsit is követte a focit pontosan tudja,hogy azok a szuperrangadók amiket akkoriban játszottak nagynevű de a béka segge alatt lévő klubokkal semmivel sem volt nehezebb (sőt) mint wolfsburgban,dortmundban vagy éppen a Shcalkehoz látogatni.
Sose felejtem amikor mi megkaptuk a komolytalan könnyű juvét az elődöntőben, ők meg a világ egyik legjobb csapatát a juventust verték a döntőben City ugyanez, mindig sírtak miatta ,hogy milyen nehéz ellenfelet kaptak, de nálunk már egy középszer szar city volt...Ennyit a könnyű sorsolásról meg a szerencséről. Azt meg,hogy mind3 döntőnkben azt a csapatot vertük amelyik könnyedén ejtette ki a barcát már meg sem említem.
Szerintem semmivel sem igazságosabb egy bajnokság mint a bl.Bajnokságot lehet úgy is nyerni,hogy a kicsiket agyonvered és a nagyokat nem,vagy fordítva, összevissza a lényeg,hogy több pontod legyen a végén.Hiába vagy jobb mint a barca ha kihagysz mindent a levante ellen akkor ők lesznek bajnokok, ez mitől igazságosabb és kevésbé szerencse függő mint a bl? Ott van 2 meccsed, 180 perced európa legnagyobb klubjai ellen,hogy több gól lőj mint az ellenfeled, aztán egy döntő ahol szintén európa egyik legjobb csapatát kell megverd, nincs második esély stb. Szerintem igazságosabb, mint a bajnokság ahol úgy is lehetsz bajnok,hogy agyonvered az összes kicsit, a másik meg botladozik ellenük.Persze megvan mind2őnek a saját varázsa, szeretem a bajnokságot, csak egyszerűen a bl az más dimenzió, az egyetlen hibája,hogy kicsit felhigult a mezőny, na de amik megvannak szakadékok a bl-ben a top 8 és a maradék között, az ugyanúgy meg van a ligában is a top 2 és a maradék között.
2012-2014... az a 100 pontos bajnoki cím nem volt akármi, egy nagyon gól erős stabil csapat volt nekem még is mindig a szájhúzás marad amikor arra gondolok a bl kiesés miatt.2014ben és 16ban egy másodperc töredékéig sem izgatott a bajnokság elvesztése.Sokan ezt a döntőre próbálják ráhúzni,hogy nagyobb öröm egy döntőt nyerni.Az de akkor a spanyol kupának s örülnénk...Egyszerűen az amivé kinőtte magát a bl nem hasonlítható semmilyen bajnoki versenyfutáshoz szerintem.
És sajnos idén is a számat fogom húzni ha a bl nem lesz meg de a bajnokság igen, pedig tisztában vagyok vele hogy irreális elvárás, de még csak nem is elvárás, mert nem fogok senkit sem elővenni emiatt, csak szomorú leszek.Másik rémálmom a bl tavasz nélkülünk, nyilván a kamaszkoromhoz köthető, de nem tudom,hogy viselném már ha márciusra,áprisilra csak bajnoki meccsek maradnának.Respect ezért barcáéknak
Nem véletlen,hogy mindegyik top csapat nagy korszakos csapatai kivétel nélkül bl címekhez köthetők.Nálunk sem a zsinórban 5 bajnoki címes csapatunkat emlegetik hanem a bl címvédő 4 év 3 cím csapatot,vagy Distefanóékat,Raulékat.De ugyanez van mindenhol, Milan ,United,Barca minden korszakos emlékezetes csapatuk a bl győzelmeik miatt lett az. És ez nem fog változni attól ,hogy jóska pista az eurobarszáról igazságosabbnak gondolja a bajnokságot
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezt vallom én is, abszolút egyet értek. Csak ugye érdekes jó pár szurkoló (nem csak a Barcások ) ha ne adj' Isten pár éven belül megint fordul egyet a kocka és megint a Barca nyer 2 évente BLt és mondjuk addig mi idén meg jövőre bajnoki címet, akkor megint más lesz a megítélése a kettőnek. Nem akarok mártírkodni, de ha bejönne, akkor is azt mondanám, hogy BL>spanyol bajnoki, nem is értem, h-h lehet mást állítani.dzsi91 írta:Nézőpont kérdése.A Barca minden évben megkapta a city-t a milan-t meg a psg-t egy időben az arsenal-al karöltve és óbégattak,hogy mekkora rangado.Aki kicsit is követte a focit pontosan tudja,hogy azok a szuperrangadók amiket akkoriban játszottak nagynevű de a béka segge alatt lévő klubokkal semmivel sem volt nehezebb (sőt) mint wolfsburgban,dortmundban vagy éppen a Shcalkehoz látogatni.
Sose felejtem amikor mi megkaptuk a komolytalan könnyű juvét az elődöntőben, ők meg a világ egyik legjobb csapatát a juventust verték a döntőben City ugyanez, mindig sírtak miatta ,hogy milyen nehéz ellenfelet kaptak, de nálunk már egy középszer szar city volt...Ennyit a könnyű sorsolásról meg a szerencséről. Azt meg,hogy mind3 döntőnkben azt a csapatot vertük amelyik könnyedén ejtette ki a barcát már meg sem említem.
Szerintem semmivel sem igazságosabb egy bajnokság mint a bl.Bajnokságot lehet úgy is nyerni,hogy a kicsiket agyonvered és a nagyokat nem,vagy fordítva, összevissza a lényeg,hogy több pontod legyen a végén.Hiába vagy jobb mint a barca ha kihagysz mindent a levante ellen akkor ők lesznek bajnokok, ez mitől igazságosabb és kevésbé szerencse függő mint a bl? Ott van 2 meccsed, 180 perced európa legnagyobb klubjai ellen,hogy több gól lőj mint az ellenfeled, aztán egy döntő ahol szintén európa egyik legjobb csapatát kell megverd, nincs második esély stb. Szerintem igazságosabb, mint a bajnokság ahol úgy is lehetsz bajnok,hogy agyonvered az összes kicsit, a másik meg botladozik ellenük.Persze megvan mind2őnek a saját varázsa, szeretem a bajnokságot, csak egyszerűen a bl az más dimenzió, az egyetlen hibája,hogy kicsit felhigult a mezőny, na de amik megvannak szakadékok a bl-ben a top 8 és a maradék között, az ugyanúgy meg van a ligában is a top 2 és a maradék között.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nézőpont kérdése.A Barca minden évben megkapta a city-t a milan-t meg a psg-t egy időben az arsenal-al karöltve és óbégattak,hogy mekkora rangado.Aki kicsit is követte a focit pontosan tudja,hogy azok a szuperrangadók amiket akkoriban játszottak nagynevű de a béka segge alatt lévő klubokkal semmivel sem volt nehezebb (sőt) mint wolfsburgban,dortmundban vagy éppen a Shcalkehoz látogatni.M1Ö írta:Ez az, meg is van a válasz rá. A BLben elég lehet a szerencse, egy könnyebb sorsolás akár. Ugye a mi 2016-os címünk is csak mák volt. Csak azt mindenki elfelejti, hogy ott is elég volt egy gyenge meccs a Wolfsburg ellen, aztán majdnem elszállt minden. Az nem számít, hogy a bajnokságban bőven van lehetőség javítani. Vagy ott van az ő példájuk tavalyról a Juve ellen. Elcseszték az odavágót, a visszavágón már kaparhattak. Míg mi "megengedhettük" magunknak, hogy elszórakozzuk a madridi Clásicot, mert volt még 4 (?) forduló, ahol lehett javítani. Na mindegy, nem értem én ezt...dzsi91 írta:De hogy mitől lesz valaki jobb vagy sikeresebb annál,hogy a nemzeti bajnokságát megnyeri mint az aki a európa legnagyobb klubjainak tornáját, arra csak is olyanok tudják a választ akik fütyülik a bl himnuszt majd ünneplik ha megnyerték.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
Ez az, meg is van a válasz rá. A BLben elég lehet a szerencse, egy könnyebb sorsolás akár. Ugye a mi 2016-os címünk is csak mák volt. Csak azt mindenki elfelejti, hogy ott is elég volt egy gyenge meccs a Wolfsburg ellen, aztán majdnem elszállt minden. Az nem számít, hogy a bajnokságban bőven van lehetőség javítani. Vagy ott van az ő példájuk tavalyról a Juve ellen. Elcseszték az odavágót, a visszavágón már kaparhattak. Míg mi "megengedhettük" magunknak, hogy elszórakozzuk a madridi Clásicot, mert volt még 4 (?) forduló, ahol lehett javítani. Na mindegy, nem értem én ezt...dzsi91 írta:De hogy mitől lesz valaki jobb vagy sikeresebb annál,hogy a nemzeti bajnokságát megnyeri mint az aki a európa legnagyobb klubjainak tornáját, arra csak is olyanok tudják a választ akik fütyülik a bl himnuszt majd ünneplik ha megnyerték.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
Ez nem felfogás kérdése.Szimpla aberráció a bajnokságot a bl elé helyezni.Ha egy klub azt mondja számunkra könnyebben megszerezhető a bajnokság mint a bl oké.De hogy mitől lesz valaki jobb vagy sikeresebb annál,hogy a nemzeti bajnokságát megnyeri mint az aki a európa legnagyobb klubjainak tornáját, arra csak is olyanok tudják a választ akik fütyülik a bl himnuszt majd ünneplik ha megnyerték.M1Ö írta:Ezt súgd meg pár Barcás kollégának is, mert mily' meglepő, sokaknak fontosabb a bajnoki cím, mint a BL. Én elhiszem, hogy felfogás kérdése, de azért na... Így, hogy hoztunk az utóbbi 4 évben 3mat, hirtelen még a színvonala is hatalmasat csökkent. Szóval vannak érdekes arcok az angol drukkereken kívül is.dzsi91 írta:Csak egy bl győzelem adhat erőt és mindent lebíró hírnevet.
- M1Ö
Ezt súgd meg pár Barcás kollégának is, mert mily' meglepő, sokaknak fontosabb a bajnoki cím, mint a BL. Én elhiszem, hogy felfogás kérdése, de azért na... Így, hogy hoztunk az utóbbi 4 évben 3mat, hirtelen még a színvonala is hatalmasat csökkent. Szóval vannak érdekes arcok az angol drukkereken kívül is.dzsi91 írta:Csak egy bl győzelem adhat erőt és mindent lebíró hírnevet.
- dzsi91
Oké akkor az ilyeneknek mondanám,hogy soroljon fel egyesével minden klubtól nagy generációkat.Megnézném,hogy melyik fog a 2013as bajnok Mu-ról áradozni és hányan mondják majd a '08as vagy '99es csapatot.
Csak egy bl győzelem adhat erőt és mindent lebíró hírnevet.
Csak egy bl győzelem adhat erőt és mindent lebíró hírnevet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én megértem ezt, mert elég frusztráló lehet a nagyoknak, hogy a Nottingham neve mellett van két BL cím, a Poolnál meg öt, közben a ManU hármat tud felmutatni, a Chelsea meg pont annyit, mint az Aston Villa, pont egyet, és még az Arsenal és a Leeds is több döntőbe jutott be, mint a City.
Aztán ha végignézik a listát, hogy milyen csapatok nyertek még (vagy csak jutottak döntőbe), én is elsírnám magam a helyükben.
Aztán ha végignézik a listát, hogy milyen csapatok nyertek még (vagy csak jutottak döntőbe), én is elsírnám magam a helyükben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amikor a Liverpool nyert vagy az MU, vagy a Chelsea akkor nem hallottam ezt a dumát, hogy nekik fontosabb a bajnokság... persze mióta a közelébe sem kerülnek azóta egyértelmű az a fontosabb, mert ott legalább van esélyük... logikus.RaúlCF írta:egyébként az angol mentalitás tényleg ilyen. nekik a saját bajnokságuk az első minden más utána
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egyébként az angol mentalitás tényleg ilyen. nekik a saját bajnokságuk az első minden más utána
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mint mikor a szegény azt mondja hogy a pénz nem boldogít.
Egeszen addig nem ez a fontos, amig meg nem nyerik. a klub tortenelmeben is arrol beszelnenek utana, hogy BLt nyert a csapat, nem pedig arrol hogy bajnokságot.
Egeszen addig nem ez a fontos, amig meg nem nyerik. a klub tortenelmeben is arrol beszelnenek utana, hogy BLt nyert a csapat, nem pedig arrol hogy bajnokságot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- RealMadridFanatic
Aha.
Jól van fújva a PL, sőt rangos is, általában sok a versenyképes csapat, ezekkel nem vitatkozom.
Európában meg évek óta gyönyörűen be vannak árazva. Bárki bármit kamuzik, a BL messze a legrangosabb sorozat a világ klubfutballjában. Az, hogy az angol csapatok számára álom évek óta, az egy dolog.
Jól van fújva a PL, sőt rangos is, általában sok a versenyképes csapat, ezekkel nem vitatkozom.
Európában meg évek óta gyönyörűen be vannak árazva. Bárki bármit kamuzik, a BL messze a legrangosabb sorozat a világ klubfutballjában. Az, hogy az angol csapatok számára álom évek óta, az egy dolog.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
"Ha itt játszol a Premier League-ben, akkor ez a legfőbb célod játékosként. Itt minden játékos azért küzd és próbálja megnyerni a bajnokságot, talán azért, mert nem a szárazföldhöz tartozik Anglia. Olaszországban, Franciaországban és Spanyolországban is a Bajnokok Ligája a legfontosabb sorozat, de Angliában a bajnokság és az FA kupa."
Pochettino.
Pochettino.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
Asensio kimarad a keretből. esélyes a Case-Modric-Kroos-Isco-CR-Bale sorpheco írta:Ramosekban ezt szeretem amugy, hogy meccsen gyotrik egymast az ellenfelekkel sokszor, aztan meccs vegen mar mosolyogva megy a pacsi.
Este meg mehetne egy Modric-Kova-Kroos-Isco-Ase-Ce kezdo. Vagy akar Kroos pihenhet egyet es akkor Modric-Kova-Isco-Bale-Ce-Ase. Plusz jo lenne, ha Ceba is kapna legalabb egy felorat.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Apoel ellen kell ő oda, mint a falat kenyér, hidd csak el.pheco írta:Nem semmi hsz lett Igen, szerintem is kezdo lesz, de jobban orulnek az altalam vazolt kezdoknek, foleg az elsonek.Mickey írta:Casemiro tuti kezdő lesz.
Persze lehet hogy nem.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Galacticos
Csak a szokasos.pheco írta:Nem semmi hsz lettMickey írta:Casemiro tuti kezdő lesz.
Persze lehet hogy nem.
Neymar meg nagyon gaz, ezerszer rosszabb mint a fiatal cr. Semmi korrektseg nincs benne. Ma szerintem gala lesz, ronaldo triplaval.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem semmi hsz lett Igen, szerintem is kezdo lesz, de jobban orulnek az altalam vazolt kezdoknek, foleg az elsonek.Mickey írta:Casemiro tuti kezdő lesz.
Persze lehet hogy nem.