Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 13., szerda 18:03

BBeno írta:gutiék megadták az alaphangot a mai meccsnek.

10-0 az ifi BLben. :lol:
A felével (5-0) már boldog lennék a mai meccsen. :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. szeptember 13., szerda 17:54

gutiék megadták az alaphangot a mai meccsnek.

10-0 az ifi BLben. :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 13., szerda 17:42

Yazid írta:azért kíváncsi leszek ha véletlen ma leikszelünk, mi lesz itt a fórumon a reakció :lol:
Cr-rel csak nem. :lol: Bebaszna. :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 13., szerda 17:39

Yazid írta:azért kíváncsi leszek ha véletlen ma leikszelünk, mi lesz itt a fórumon a reakció :lol:
5 nap után már csak a kupára kell koncentrálnunk :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. szeptember 13., szerda 17:33

azért kíváncsi leszek ha véletlen ma leikszelünk, mi lesz itt a fórumon a reakció :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 13., szerda 17:23

rashidm írta:Navamiro el vagy ájulva Dembélé-től, de amikor meg elhúzott Dortmundból úgy hogy nem szólt senkinek, az is szép volt, mi?

Lehet, hogy nagy játékos lesz... de egyelőre úgy tűnik, hogy a személyisége és a hozzáállása a dolgokhoz miatt nem lesz az. Ahogy más is írta, Di Maria effektus. De idesorolnám Neymar-t is.
Neymar tudásával nincs baj, ő úgy defektes, hogy nem elég alázatos és arogáns.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rashidm

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. szeptember 13., szerda 17:21

Navamiro el vagy ájulva Dembélé-től, de amikor meg elhúzott Dortmundból úgy hogy nem szólt senkinek, az is szép volt, mi?

Lehet, hogy nagy játékos lesz... de egyelőre úgy tűnik, hogy a személyisége és a hozzáállása a dolgokhoz miatt nem lesz az. Ahogy más is írta, Di Maria effektus. De idesorolnám Neymar-t is.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 13., szerda 17:14

dzsi91 írta:Hát nem tudom,lehet hogy elvakult vagyok de én egy tipikus futóbolond butanégert láttam tegnap 11es mezben.Persze fiatal még,de ez jött le elsőre.Amolyan DiMaria, sebesség meg van de a finesz nincs(ettől függetlenül Dimaria is képes szép és hasznos dolgokra), legalábbis amekkora tálentumnak van kikiáltva.

Rosszul nem jártak vele mert a sebesség hiányzott a csapatukból,de Neymart max ennyiben pótolja,meg hogy 40 kiló és minimum annyian fognak kipontozódni róla mint a brazilról.
Én ezt már tavaly is mondtam, hogy rendkívül tehetséges, de nagyon DM defektes a gyerek. A Dortmundban is kijött már, hogy vagy megaláz mindenkit vagy valami elcseszett megoldásthoz. Szerintem neki nem a Barca focija feküdne igazán.
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. szeptember 13., szerda 17:05

Navamiro írta:Nyilván, előtte meg mki a fórumról le akarta igazolni.
Bale helyére még fél lábbal is :mrgreen:
Merci Zizou!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 13., szerda 17:03

Én ugyan nem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. szeptember 13., szerda 16:52

Nyilván, előtte meg mki a fórumról le akarta igazolni.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 13., szerda 16:40

Hát nem tudom,lehet hogy elvakult vagyok de én egy tipikus futóbolond butanégert láttam tegnap 11es mezben.Persze fiatal még,de ez jött le elsőre.Amolyan DiMaria, sebesség meg van de a finesz nincs(ettől függetlenül Dimaria is képes szép és hasznos dolgokra), legalábbis amekkora tálentumnak van kikiáltva.

Rosszul nem jártak vele mert a sebesség hiányzott a csapatukból,de Neymart max ennyiben pótolja,meg hogy 40 kiló és minimum annyian fognak kipontozódni róla mint a brazilról.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. szeptember 13., szerda 16:33

Realista24 írta:
Navamiro írta:Dembele ahogy átvette, lefordult és egyből passz...gólt ért. Sajnos nálunk egy Benz, Balebe biztos elhalt volna már ott az akció.
Eurobarca.hu. Ez a hely amit keresel szerintem.
Sztem nem. Attól még, h nem elvakult vki, nem biztos, h szarmadridista.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. szeptember 13., szerda 16:21

Tegnap azért a nagyobb csapatok meggyőző teljesítményt nyújtottak, már amelyiknek kisebb ellenfele volt. Lásd Barca. :)
Szóval a lényeg, hogy én örülnék, ha ma mi is demonstrálnánk egy kicsit. Lelkileg jót tenne a csapatnak, szurkolóknak is.

CR tripla. Alapból.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 13., szerda 16:19

Szerintem úgy értik,hogy egy Chelseanek vagy bármelyiknek nehezebb megnyerni az angol bajnokságot mint a Real-nak barszanak a laligat.Mivel az angolok egyforman szarok,körbeverés összevissza ütik egymást.

Azzal amikor a leszter megnyerte a bajnokságot azt én inkább szánalmasnak mondanám mint hős tettnek.Csak gondoljatok bele mennyire lenne hősies egy levante bajnoki cím,és mennyire lenne inkább szánalmas ránk nézve ,vagy a barszára-matracra.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. szeptember 13., szerda 16:07

ikarus93 írta:Mondjuk én a BL után a Premier Leaguet mondanám, mint legnehezebben megnyerhető trófea. Hiába a spanyol bajnokság a legjobb évek óta. De azért ne gyilkoljatok meg.
De mitől nehezebb megnyerni egy középszar PL-t, mint a La Ligát, ahol a világ legjobbjai az ellenfelek? :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2017. szeptember 13., szerda 16:05

Realista24 írta: Mondjuk tavaly előtt amikor a Leciester lett a bajnok, akkor éppen szart se ért a bajnokság, mert egy ilyen csapat is megnyerheti.
De hát nem érted hogy igazából ez is csak bizonyítja hogy a legnehezebb mert bárki megnyerheti. :D
kelemen.istvan írta:nekem egy barcás ismerősöm sem mondta, hogy bajnokságot nehezebb lenni nyerni, mint blt.
Mert ezt csak olyanok mondják akik tudják hogy soha nem nyernek BL-t :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 13., szerda 15:50

ikarus93 írta:Mondjuk én a BL után a Premier Leaguet mondanám, mint legnehezebben megnyerhető trófea. Hiába a spanyol bajnokság a legjobb évek óta. De azért ne gyilkoljatok meg.
Mondjuk tavaly előtt amikor a Leciester lett a bajnok, akkor éppen szart se ért a bajnokság, mert egy ilyen csapat is megnyerheti.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 13., szerda 15:44

RaúlCF írta:egyébként az angol mentalitás tényleg ilyen. nekik a saját bajnokságuk az első minden más utána
Ez így van, náluk a bajnokságnak olyan hagyománya van, amivel semmiféle BEK meg BL nem vetekedhet. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy a BL-t nem tartják értékesnek, de egy angol szurkoló számára a heti bajnoki az igazi esemény, a BL inkább csak hab a tortán. És ez teljesen független attól, hogy az utóbbi években nem nagyon tudtak labdába rúgni Európában.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. szeptember 13., szerda 15:37

Mondjuk én a BL után a Premier Leaguet mondanám, mint legnehezebben megnyerhető trófea. Hiába a spanyol bajnokság a legjobb évek óta. De azért ne gyilkoljatok meg.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Vissza: