Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

illgner

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 16., szombat 14:43

Hoeneß a Lewa-hírre: "Nem ma van április elseje!"

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 16., szombat 14:15

Bajnokságban kiegészítő embernek tökéletes Lucas. Olyan csapat nincs a világon, amelyik csupa klasszisokból áll. Gyors, összjátékba bevonható, egy passzopciónak megteszi. Néha még a kapura is veszélyes. Csak tudni kell használni az ilyen embereket.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 16., szombat 14:02

Berti írta:Hát én nem vagyok elájulva most sem Lucastól. :kivagyhe:
Ceballost én is megnézném, mert őszintén nem látok benne semmi olyat, amiért nálunk kéne játszon, de várom hogy cáfoljon rám.
Lucas alázatos, de rendkívüli közepes játékos és igazából félév nincs jó meccse. Sokszor csak fennakadnak rajta a támadások. Szerethető nagyon, de sajnos nem jótékonykodni kell, hanem a tehetséges embereket nyomatni, abban az esetben, ha nekik sem büdös a munka.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 16., szombat 13:56

Berti írta:Hát én nem vagyok elájulva most sem Lucastól.
Én sem. Csak ahhoz képest, hogy közepes képességű játékos, teljesen rendben van.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2017. szeptember 16., szombat 13:46

Hát én nem vagyok elájulva most sem Lucastól. :kivagyhe:
Ceballost én is megnézném, mert őszintén nem látok benne semmi olyat, amiért nálunk kéne játszon, de várom hogy cáfoljon rám.

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 16., szombat 13:35

Jogos.
Elvégre is ha már ennyien vannak arra a pálya részre, miért is ne.

De , még sztm jobban bízik a mester Lucas ban vagy Bale ben, mintsem Ceballosban.
Meg aztán taktikailag is lehet előnyösebbnek tartja majd.

Én remélem hogy Kroos oda ér fizikailag, és ő kezd. Kellene egy magabiztos teljesítmény és eredmény a srácoktól.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 16., szombat 13:25

Mickey írta:Amennyiben Kroos kidől, sztm előbb rakja be ZZ a kezdőbe Lucas V. -t mint Ceballost.
Ettől tartok én is. Bár idén egyelőre nem lehet panasz Lucasra, magához képest megint extrát hoz. Csak már annyira megnézném Ceballos-t egy egész meccsen és nem csak 10 percekre, már eldölt meccseken, mikor már senki nem pörög...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. szeptember 16., szombat 13:22

Annyiból jó, hogy így Ceballosnak kezdenie kell. Legalábbis nagyon remélem, hogy őt fogja bedobni Zizou és nem egy Case-Modric-Isco-Lucas sorral áll fel. Csak így nem buli, hogy van még 3 hiányzó rajta kívül. Meg alapból 10 emberrel állunk fel a walesi csodafiú miatt.
Amennyiben Kroos kidől, sztm előbb rakja be ZZ a kezdőbe Lucas V. -t mint Ceballost.

Én Bale helyére még Mayoralt kipróbálnám.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 16., szombat 13:19

Sanchezt akkor kellett volna berantani, amikor biztossa valt, hogy Mbappe a PSG-be igazolt. Gyorsan felhivni, itt a love, gyere. Tuti belement volna.
:goat:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. szeptember 16., szombat 12:53

Kerlon írta:Kroos nem edzett ma a csapattal.
Annyiból jó, hogy így Ceballosnak kezdenie kell. Legalábbis nagyon remélem, hogy őt fogja bedobni Zizou és nem egy Case-Modric-Isco-Lucas sorral áll fel. Csak így nem buli, hogy van még 3 hiányzó rajta kívül. Meg alapból 10 emberrel állunk fel a walesi csodafiú miatt.
Egy Sanchez kéne.
Így, hogy M'Bappe ment a levesbe, a tökéletes választás lenne. Főleg, hogy elvileg ingyen igazolható lesz. Mondjuk ő is brutál fizetést kapna, de az azért magyarázható lenne és mégsem lenne 13-14-15 millió. Szerintem rohadt nagyot szólna egy CR-Sanchez duó legelől, tökéletesen ki tudnák egymást egészíteni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. szeptember 16., szombat 12:53

Egy Sanchez kéne. Másfél évre alsó hangon megoldaná a posztot CR-rel együtt elöl. Érzi a zsugát, érzi a kaput is. BL-ben is tolhatná, ergo idén is erősítés lenne már. Utána meg jöhetne Viniciusék, ha arról van szó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. szeptember 16., szombat 12:29

Kroos nem edzett ma a csapattal. :ike:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2017. szeptember 16., szombat 12:29

Lewandowski egy van Nistelrooy szerepre tökéletes lenne.

Nyaron az első dolgom lenne, de már tavasszal hogy lezsirozzam Mariano visszahozatalat. Télen nem lehet megvenni? :mrgreen:

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2017. szeptember 16., szombat 12:28

Tőlem is jöhetne, de ne feledjük, hogy leghamarabb jövő nyáron lehetne őt elhozni, mert erősen kétlem, hogy a Bayern télen megválna az egy szem csatárától. Ráadásul Münchenben állítólag ő fúrta meg a cserecsatár projectet, mert annyira nem bírja elviselni a konkurrenciát. Akkor nem tudom valahogy összeegyeztetni, hogy Madridban hogy bírná a versenyt.

Ráadásul déja vu érzésem van az as értesülései kapcsán:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ir-2504713

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. szeptember 16., szombat 12:18

Nem hiszem ,hogy lewával olyan húú de nagyon előrébb jutnánk. Irtózatos mennyiségű ziccert ki tud hagyni ő is. Volt 1-2 éve egy szsezon, ahol a bundásban neki kellett a legtöbb ziccer a gólhoz. És emelett olyan minőségű összjátékra meg nem képes amire nálunk szükség lenne. Meg ott van a kora is. Maradjon szépen mostmár münchenben szerintem.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. szeptember 16., szombat 12:16

Sokan 10 évekre terveztek,kapusból is mindig fiatalt akartok és mindenkivel úgy számoltok ,hogy minél tovább legyen erősítés.Szerintem évről évre jobb kialakítani a dolgokat, persze ha horogra akad egy Carvajal aki megoldja a posztot tíz évre(kopp-kopp) az is jó.

Mint ahogy tavaly kialakult egy iszonyat erős keret ami hosszútávon tarthatatlan kialakulhat bármikor, csak megfelelően kell forgatni.Jamese-k és Morata-k és hasonló minőségű játékosok nem vállalják a padot hosszútávon.1-2 szezonra viszont sok mindenkivel megoldható egy egészséges rotálás és ha közben nyerünk egy bl-t bajnokságot ne adj isten triplázunk már megérte.

Bappe-val buktuk ideiglenesen a jövő csatárát.Ettől függetlenül egy Lewandowski-Benzema csatársor megosztva(vagy akár együtt) lehetne brutál jó (1-2 szezonra).Én azt mondom nem kell mindig 10 évre vásárolni, ha sikerül elhozni egy Lewat emberi áron akkor meg kell próbálni.

És akkor még ott vannak a mentális dolgok, nem nyert még bl-t az ember, biztos teperne érte.

Nem azt mondom,hogy Lewa egy fenomén, bánja a tököm ha nem jön,de már csak a keret mélysége miatt és,hogy lenne egy ilyen típusú csatárunk is megérné szerintem.Aztán lehet következő nyáron sírna a játékpercek miatt, de lehet pont amiatt nyerünk majd több kupát, mint James és Morata esetében.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. szeptember 16., szombat 12:14

illgner írta:Komolytalan ez a Lewandowski-féle pletyka. Sosem engedik el, pláne Kroos után.
Munchenben nem szeretik azokat akik nem elkotelezettek. Ha Lewa tenyleg jonni akar, mert rajott, hogy a bajnoki cimen kivul mas kupat nem tud nyerni, max nemet kupat, vagy netan szuperkupat, akkor varjuk ot szeretettel.
:goat:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. szeptember 16., szombat 12:14

Babinho írta:
Kik?

Kérdésedre a válaszom: Mariano, Correa első blikkre jobb választásnak tűnik jövőre (Ronaldo és Benzema miatt cserecsatárba kell gondolkodni). Kane, Lewa stb. nem jó opciók. De amúgy találni kell egy új Mbappét , bankot kell robbantani és reménykedni, hogy Benz padra kerül. Több nevem nincs, hosszú a szezon, dolgozzanak a scoutok meg ZZ.

Marianot adom, de a realitás talaján ha ilyen formát mutat, Benz nagyon maximum cserecsatárnak lesz opció, ergo vagy megy be CR középre, és akkor lesz egy CR, egy Mariano, és egy Benz, vagy ha nem megy be középre, akkor jövőre se vagyunk meg. Tessék, Karim kiesett egy hónapra, van egy Mayoralunk, és ennyi.
Kell egy minőségi csatár, akivel lehet forgatni. Zidane is megmondta, nincsenek első és másodikszámú emberek. Eddig ez működött is. Szerintem Lewával is működne.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. szeptember 16., szombat 12:02

Stadion 2018-2021 között fog szepülni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. szeptember 16., szombat 11:55

Kik?
Na most a lehetséges igazolásoknál én sosem az egyéni képességet veszem figyelembe, hanem a jelenlegi keret összességét, a csapat és a játékosok helyzetét stb. Képesség alapján, persze, hogy Lewanak helyen van a legtöbb európai top klubban, hiszen top csatár (bár nálam a helyzetkihasználása és csapatmunkája miatt kevés), de az élet nem fm.
A jelenlegi támadók alapján a következő nyáron a következőt látom (mint ahogy már az imént le is írtam a két jómadár esetében): Isco és Asensio jövőre is biztos, hogy kerettag és fontos játékos lesz, szinte mindig a kezdő 11 összeállításánál az első kalapban vannak. (Nálam is, de Zidane fejével gondolkodva). Mayoral szerintem már a télen megy és valaki fog érkezni a helyére, vagy nem, teljesen mindegy....
Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas marad. Ronaldo alapvetően marad, de tudjuk jól, láttuk, hogy idén is derült égből jött a balhéja, ha rosszul alakul az adóügye, bedurcizik, kap egy jó ajánlatot, akkor távozhat. Ennek az esélyét mondjuk 15%-ra teszem. Benzemat leírtam, Zidane alatt ő yolo császár, tavaly lehozott egy nulla szezont, mégsem merült fel még a pad lehetősége sem egy Morata mellett, úgyhogy idén sem tud akkora kulát lerakni, hogy eljátssza a bizalmat. Az új szerződése zsebben. Mondjuk a távozásának az esélye 15%. Bale szerintem ellövi a pöttyöst, és a BBC-nek véget kellesz vetni, Zidane is kapisgálja már szerintem, a távozásának az esélye 60% szerintem! Lucas gyenge tavaszt hozott, idén sem látok nagy fejlődést nála, kicsit megrekedt szerintem, amellett, hogy hasznos és elismert tagja a keretnek, de elképzelhető, hogy a több játéklehetőség, vagy a gyenge teljesítménye miatt, vagy egy új érkező miatt, valamelyik fél (játékos/klub) úgy dönt, hogy neki menőke van nyáron. A távozásának esélye szerintem 50%.
Na most ebből a fenti 4-esből maximum szerintem 2 távozhat a nyáron. Egyrészt Zidane nem szeret változtatni és nem is lenne értelme jobban. Én ez alapján gondolkodok támadó érkezésében jövőre.

Csatársorban én jövőre egy 30 éves Benz-Lewa kettősnél bármit jobbnak gondolok....(huhhh talán még fáj is belegondolni) . Azt is figyelembe kell venni, hogy Morata tavalyi mellőzésével, egyértelmű, hogy Zidane a csapatot, játszóbb csatárral, nem igazán ék- vagy center jellegű támadóval képzeli el a csapatot, ezt is figyelembe kell venni szerintem. Na meg ilyenkor elengedem az objektív érveket és kicsit szubjektív önző szurkolóvá válok, hát minek játssza az ember a szakértőt, szurkolók vagyunk :D

Kérdésedre a válaszom: Mariano, Correa első blikkre jobb választásnak tűnik jövőre (Ronaldo és Benzema miatt cserecsatárba kell gondolkodni). Kane, Lewa stb. nem jó opciók. De amúgy találni kell egy új Mbappét , bankot kell robbantani és reménykedni, hogy Benz padra kerül. Több nevem nincs, hosszú a szezon, dolgozzanak a scoutok meg ZZ.

De az igazolásoknál vegyük figyelembe, és most egy kérdéssel jövök...Mi a tök van a stadionfelújítással? Tényleg nincs meg a szponzor pénz, vagy miért is nem indult el végül a munka? Jobban zsebbenyúlós lesz a dolog, azért (is) spórolunk?

Vissza: