Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Klopp állítólag Müllert akarta megszerezni Coutinho pótlására, de nem jött össze, ezért maradt a brazil az angoloknál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
https://twitter.com/TheLFCPoll/status/9 ... 7540284416
A PL a legjobb liga a világon!
A PL a legjobb liga a világon!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
borzalom ez az Everton. idén meglepetést vártam tőlük de Koeman nagyon nem érzi ezt a csapatot. 10 perc és hátsó 9es sorral védekeznek. Rooney a center a saját 16-án. nagy csalódás koeman idei taktikája. amennyit költöttek és akiket vettek meglepetés 5-6ikra vártam őket de ez semmi
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
angoloknál fura ez a hétvége. a City tarolt egy hatossal de a többi csapat csak szenvedett. alsóbb ligákban is furcsa eredmények voltak. igazi szelógyilkos forduló. mondjuk más bajnokságban is voltak ilyenek. Lipcse is ott hon ikszelt. Benfica kikapott utolsó előttitől, Barca is majdnem ikszelt. ez van.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Anthony írta:Uhh, ez a Chelsea-Arsenal ez büntet. A Chelsea mindig ilyen darabos, vagy csak ma vannak formán kívül? Olyan erőpasszokat adnak, hogy azt ember nem veszi át, a védők vágják ki a labdákat a közönség közé (mintha magamat látnám az egyetemi bajnokságban), katasztrófa az egész. Kante is nagy 0.
Pont erre gondotlam én is. 10p néztem kb.
Pedig régen nagyon szerettem az angol focit..2005-től kb.
De ránéztem erre a mai nagy városi rangadóra..és a nevek..te jó isten. Rögtön elment a kedvem..aztán az első 10p után meg ki is offoltam a tv-t.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Uhh, ez a Chelsea-Arsenal ez büntet. A Chelsea mindig ilyen darabos, vagy csak ma vannak formán kívül? Olyan erőpasszokat adnak, hogy azt ember nem veszi át, a védők vágják ki a labdákat a közönség közé (mintha magamat látnám az egyetemi bajnokságban), katasztrófa az egész. Kante is nagy 0.
- nzooli93
Kivancsi leszek fella lesz e a kezdo igy. Basel ellen ugye o allt be helyette.
megerősíteni még nem tudom de igen a mai pletykák szerint a 6 helyett 12 hét off. ez 18 meccset jelent. nem lenne ott a chelsea és a pool ellen sem.Mickey írta:Pogba 12 hétre Off.
Beno?
utóbbi időkben jól ment neki nagy kár ezért de herrera így több lehetőséghez jut és sztem nem lesz akkora a visszaesés.
ma az everton necces lehet sebzett vadként jönnek. nagyon rossz szériából jönnek és egyszer megszakad minden sorozat. remélem nem ma lesz.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Pogba 12 hétre Off.
Beno?
Beno?
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- nzooli93
Sose voltam profi focista de ezt egyszeruen nem tudom tenyleg megerteni,hogy ilyen szinten ennyi kihagyott helyzet hogy lehet. Meg a spurs is idegenbe mindent belove veri evertont nagyon siman, "hazai" palyan meg burnley meg swansea ellen ikszelnek..
Méghogy Kane-el előrébb lennénk, mint Benzemaval.BBeno írta:spurs statja sem rossz azert a swansea ellen
spurs statja sem rossz azert a swansea ellen
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De ilyen nincs a világon, amit ma nyomtak le. Néztem végig a mix miatt és szét focizták a Burnley-t, nem véletlen ez a 70%-os labdabirtoklás, meg 35 kapura lövés, nem is 34. Mezőnyben is szépen tették vették, "csak" a kaput nem találták el. ) vagy kapufára, felsőlécre tették.nzooli93 írta:Pool sose birta a kotelezoket hozni,es ugy nez ki ez kloppal se valtozik.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nzooli93
Nem veletlen, hogy aktualis a poen evek ota.
"Az anfielden nagyon nehez nyerni, legtobbszor a poolnak se megy"
Pool sose birta a kotelezoket hozni,es ugy nez ki ez kloppal se valtozik. Rangadokat neha meglepetesszeruen jo jatekkal behuzzak, de mikor ok a full eselyesek, es nem tudnak kontrazni,akkor tenyleg kepesek barmilyen eredmenyre, koszonhetoen foleg a nulla vedelmuknek, akik barmikor osszebotoznak egy golt.
"Az anfielden nagyon nehez nyerni, legtobbszor a poolnak se megy"
Pool sose birta a kotelezoket hozni,es ugy nez ki ez kloppal se valtozik. Rangadokat neha meglepetesszeruen jo jatekkal behuzzak, de mikor ok a full eselyesek, es nem tudnak kontrazni,akkor tenyleg kepesek barmilyen eredmenyre, koszonhetoen foleg a nulla vedelmuknek, akik barmikor osszebotoznak egy golt.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nagyon gyenge ez a Pool. A középétől hátrafele meg szóra sem érdemes a bagázs. Próbálna az ember velük szimpatizálni de így nehéz.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
pool. verukben vam hogy barki ellen kepesek le x elni. oriasi
city nagyon sima volt. igy tovabb. utolso korben doljon el hogy jose a bajnok vagy a city
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Bravó Pool! Olyan fantasztikus csapat, hogy 34x (!!!!!!) lőnek kapura és összehoznak 1 gólt. Hát persze, hogy viszik a mixem...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én azt hittem a PL-ben a kicsik is jók. City 5 meccs után 16-2-vel áll. Lassan rájöhetnének a rajongók, hogy nem a kicsik voltak erősek, hanem a nagyok nem voltak nagyok. De majd csak-csak ráeszmélnek, hogy nem minden a hype, focizni is kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots