10 millió most a kivásárlási árareeed_ati írta:Ő védett az u21ben is?Realista24 írta:Meg akarjuk venni Kepát. Bilbao tárgyal vele január óta, de nem jutottak egyezségre, egyébként 65 millió eurós kivásárlási árat akarnak belefoglalni a szerződésébe.
Csak mert ott nekem nem tűnt rossznak a spanyol kapus, viszont a nevére nem emlékszem.
Ha ő az, akkor olcsó pénzért ismét okos igazolás lenne.
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Jöhet, addig megtanulom hiba nélkül leírni a teljes nevét.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
igen, ő játszott.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ő védett az u21ben is?Realista24 írta:Meg akarjuk venni Kepát. Bilbao tárgyal vele január óta, de nem jutottak egyezségre, egyébként 65 millió eurós kivásárlási árat akarnak belefoglalni a szerződésébe.
Csak mert ott nekem nem tűnt rossznak a spanyol kapus, viszont a nevére nem emlékszem.
Ha ő az, akkor olcsó pénzért ismét okos igazolás lenne.
wow, így azért kárpotolnának de geaért. Alves után a kedvenc kapusom a la ligában. Fiatal kora ellenére eléggé erős személyiség aki jól kommunikál a védelemmel és kevés kapusok egyike aki nem szégyenlős szögletnél és tudja is kezelni a helyzetet.
Jó kis igazolás lenne.
Jó kis igazolás lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg akarjuk venni Kepát. Bilbao tárgyal vele január óta, de nem jutottak egyezségre, egyébként 65 millió eurós kivásárlási árat akarnak belefoglalni a szerződésébe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Ha ma golt lovunk, beallitjuk a Santos golrekordjat. A kovetkezo meccsen meglehet a vilagrekord is.
#carvajal2022
Hoeneß a Lewa-hírre: "Nem ma van április elseje!"
Bajnokságban kiegészítő embernek tökéletes Lucas. Olyan csapat nincs a világon, amelyik csupa klasszisokból áll. Gyors, összjátékba bevonható, egy passzopciónak megteszi. Néha még a kapura is veszélyes. Csak tudni kell használni az ilyen embereket.
Lucas alázatos, de rendkívüli közepes játékos és igazából félév nincs jó meccse. Sokszor csak fennakadnak rajta a támadások. Szerethető nagyon, de sajnos nem jótékonykodni kell, hanem a tehetséges embereket nyomatni, abban az esetben, ha nekik sem büdös a munka.Berti írta:Hát én nem vagyok elájulva most sem Lucastól.
Ceballost én is megnézném, mert őszintén nem látok benne semmi olyat, amiért nálunk kéne játszon, de várom hogy cáfoljon rám.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én sem. Csak ahhoz képest, hogy közepes képességű játékos, teljesen rendben van.Berti írta:Hát én nem vagyok elájulva most sem Lucastól.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Hát én nem vagyok elájulva most sem Lucastól.
Ceballost én is megnézném, mert őszintén nem látok benne semmi olyat, amiért nálunk kéne játszon, de várom hogy cáfoljon rám.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Jogos.
Elvégre is ha már ennyien vannak arra a pálya részre, miért is ne.
De , még sztm jobban bízik a mester Lucas ban vagy Bale ben, mintsem Ceballosban.
Meg aztán taktikailag is lehet előnyösebbnek tartja majd.
Én remélem hogy Kroos oda ér fizikailag, és ő kezd. Kellene egy magabiztos teljesítmény és eredmény a srácoktól.
Elvégre is ha már ennyien vannak arra a pálya részre, miért is ne.
De , még sztm jobban bízik a mester Lucas ban vagy Bale ben, mintsem Ceballosban.
Meg aztán taktikailag is lehet előnyösebbnek tartja majd.
Én remélem hogy Kroos oda ér fizikailag, és ő kezd. Kellene egy magabiztos teljesítmény és eredmény a srácoktól.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- M1Ö
Ettől tartok én is. Bár idén egyelőre nem lehet panasz Lucasra, magához képest megint extrát hoz. Csak már annyira megnézném Ceballos-t egy egész meccsen és nem csak 10 percekre, már eldölt meccseken, mikor már senki nem pörög...Mickey írta:Amennyiben Kroos kidől, sztm előbb rakja be ZZ a kezdőbe Lucas V. -t mint Ceballost.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Amennyiben Kroos kidől, sztm előbb rakja be ZZ a kezdőbe Lucas V. -t mint Ceballost.Annyiból jó, hogy így Ceballosnak kezdenie kell. Legalábbis nagyon remélem, hogy őt fogja bedobni Zizou és nem egy Case-Modric-Isco-Lucas sorral áll fel. Csak így nem buli, hogy van még 3 hiányzó rajta kívül. Meg alapból 10 emberrel állunk fel a walesi csodafiú miatt.
Én Bale helyére még Mayoralt kipróbálnám.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sanchezt akkor kellett volna berantani, amikor biztossa valt, hogy Mbappe a PSG-be igazolt. Gyorsan felhivni, itt a love, gyere. Tuti belement volna.
- M1Ö
Annyiból jó, hogy így Ceballosnak kezdenie kell. Legalábbis nagyon remélem, hogy őt fogja bedobni Zizou és nem egy Case-Modric-Isco-Lucas sorral áll fel. Csak így nem buli, hogy van még 3 hiányzó rajta kívül. Meg alapból 10 emberrel állunk fel a walesi csodafiú miatt.Kerlon írta:Kroos nem edzett ma a csapattal.
Így, hogy M'Bappe ment a levesbe, a tökéletes választás lenne. Főleg, hogy elvileg ingyen igazolható lesz. Mondjuk ő is brutál fizetést kapna, de az azért magyarázható lenne és mégsem lenne 13-14-15 millió. Szerintem rohadt nagyot szólna egy CR-Sanchez duó legelől, tökéletesen ki tudnák egymást egészíteni.Egy Sanchez kéne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy Sanchez kéne. Másfél évre alsó hangon megoldaná a posztot CR-rel együtt elöl. Érzi a zsugát, érzi a kaput is. BL-ben is tolhatná, ergo idén is erősítés lenne már. Utána meg jöhetne Viniciusék, ha arról van szó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Kroos nem edzett ma a csapattal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K