Faust írta:Arra is emlékszem mikor a Spanyol foci kilépett az árnyékából és a válogatott a vb-n mindenkit megalázott.
Arra gondolsz, amikor vért hugyozva mindenkit épphogy megvertek 1-0-ra?
Akartam írni. Örültem,hogy nyernek,de nem volt a legjobb a játék... Chile is jobb volt,ha jól emlékszem,és a döntőben is a hollandoknak voltak a nagyobb helyzetei. (Robben vs Iker-ek,amiket szerencsére utóbbi nyert)
2008-as EBn meg még nem úgy játszott Spanyolország,mint később. Nem a halálimpotens (mert sokszor rossz volt azt nézni,hogy az utolsó lépés mennyire nehezen megy,ha nincs Messi ehhez a játékhoz,bár sok független szurkolót amúgy is untatott már rövid idő után a Barcánál) tikitaka volt.
bercik írta:nem mindig kerülhető ki az hogy olcsón veszel játékosokat. na meg persze a real se panaszkodhat hasonló igazolásokból. Akkor konkrétan mi ez a lenézés?
De a Realnál nem is voltak úgy rápörögve a témára. Mindig is igazolt a csapat nagy neveket,hogy itt legyenek a legjobbak,azok kellenek ahhoz,hogy mindig a világ tetején legyen a Real.
Barcánál meg úgy beszélt mindenki (nem csak a szurkolók és dolgozók),mintha a Barcánál ez lett volna a múltban is. Ezért voltak már viccek,hogy Kubala,Stoichkov,Romario,Rivaldo,DInho is sajátnevelések voltak.
Dr.Dre írta:Oké, látom ez a 10 éves intervallum nagyon nem tetszik, jó, a 20. században ti voltatok a legjobb csapat. Oké.akkor mostmár tekintsünk el 1960-tól, és nézzük a belátható múltat. Mit érdekel engem hogy az 1900-as években ki mit nyert meg? Akkor teljesen más volt minden. Ne a múltból éljetek, van a jelenben is mire büszkék lennetek.
Akkor nézzük ennyi erővel 10 év helyett 2000 óta. 5 BL vs 4 BL. Ha le akarom egyszerűsíteni. De nem akarom,jó volt a Barca,fel is emelték a világ tetejére,a valaha volt legjobb helyére őket a szurkólók,újságírók(hozzáteszem tényleg alltime vizsgálható csapat),erre a Real meglépte bőven a szintjüket. 4 év 3 BL,és igen számít az a dupla,mert soha senkinek se jött össze.(Legnagyobb esélye a Bayernnek lehetett volna,ha Pep khmm nem b*ssza el)