HozzászólásSzerző: lesliejr » 2017. szeptember 21., csütörtök 13:24
Nem vagyok tudatlan, de mi köze a növi hormonnak a foci tudáshoz? Valaki magyarázza el. Ahhoz van köze, hogy a lába nem ért le a padról olyan pici volt. Tehát nem kitenyésztettük. Ráadásul profi sportolóként már nem kaphatja, szóval onnantól nincs csodaszer. Vki elkezdte írni az előnyeit. Más meg írja le a hátrányait is. Én tudom, sok évig jártam le terembe, míg a vállam tönkre nem ment, persze én ilyennel nem éltem, de mások igen. Amúgy is szigorú orvosi ellenőrzés alatt lehet csak szúrni, különben csak ártasz vele magadnak. De úgyis vannak mellékhatások, akár hosszabb távon is.
dzsi tőlem aztán biztos nem hallottál akkora marhaságokat, amiket idézgettél. Valakivel keversz. Keverjük a kontra focit, a Lucho Barca-ja tud kontrázni dolgokkal. Úgy emlékszem Mourinho idején kaptatok hideget-meleget, hogy csak és kizárólag kontrákbol él a csapat és ez egy világ legjobbja Real Madridhoz nem méltó. Ahogy az sem volt az, mikor Beníteznél csak az ívelgetés ment. Én ezeket most is adom és nem egyszer leírtam, hogy Zidane Real-ja bizony sokszor már úgy játszik ahogy azt a szurkolóik elvárják és még eredményesség is van mellé.
Az, hogy Xavi, Alves v Piqué miket mondd már ne a szurkolók problémája legyen. Nem mi diktáljuk ezeket a mondatokat nekik és ahogy Ronaldo is mondta a bíróságon, 6 elemivel nem ért semmihez csak a focihoz. Így van ezzel a többi is, csak vmelyik úgy gondolja, hogy okoskodik a médiában egy kicsit, pedig nem kellene. De miért a szurkolókat osztod miattuk? Erről beszéltem, hogy próbálod ráhúzni az egész bandára egy-egy játékos vagy elnök személyes véleményét. Ez hiba, mert én magam sem értek egyet sok mindenben egy másik Barca szurkolóval.
...és miért járunk ide páran? Egyrészt nem magyarázkodás miatt, tévedés. Bár ezerszer le lett már írva a gyengébbek kedvéért, hogy a topic címe Real vs Barca. Kivel akarsz vitázni a Barca-ról? United szurkolókkal? Én magam is inkább többször magáról a két csapatról irok, de van úgy, hogy beszállok egy parttalan vitába mert igazságtalanságot érzek. Főleg ha jön vki és leírja ezredszer is, hogy a Barca szurkoló=xavi,piqué,alves,elnök és az összes tizenéves.
Nem véletlen, hogy nem írok másik topicba, mert úgy érzem ott semmi keresnivalója egy Barca szurkolónak. Ha kikaptok miért jönnék nevetni, ha meg nyertek miért örülnék veletek.
Röviden a fociról is...amit nyár végén írtam, most az történik pontosan. Sok győzelem után tipikus kiengedés és már nincs James és Morata, akik bejöttek negyed órára és eltettek 1-2 gólt. Carvajal-nak meg nincs cseréje, így vesztett egy kis motivációt. Hiba volt nem pótolni őket, persze nem egyszerű. Sokszor megkaptuk, hogy az MSN mögé nincs emberünk. Egyrész aki szint, az nem padozott volna, aki meg padozik az nem szint. Értem, hogy Morata is elvágyódott, nehéz is lenne hasonló kalibert igazolnotok helyette, aki elviseli, hogy tűzoltásra hssználják. Ezért rossz, ha elöl 3 bebetonozott ember van. Mi talán még hasznot is húzunk abból, hogy Neymar elment. Meglátjuk.