Nem lennék meglepve, ha Pep felhívná és benyögne neki egy 50 millás fizut.BlancoMark írta:Drasztikus leszek: szerintem ha kupa nelkul maradnak mindketto tavozik. Az o korukban nem fognak megvarni egy esetleges csapatepitest.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- BlancoMark
Drasztikus leszek: szerintem ha kupa nelkul maradnak mindketto tavozik. Az o korukban nem fognak megvarni egy esetleges csapatepitest.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Iniesta elmegy a Juvéba Messi meg elmegy az adidas-al újraépíteni a Bayernt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vajon Messi és Iniesta hosszabbít ennek tudatában?Zsombor írta:Bartomeu se queda : vote of censure has failed. Only 12.504 signatures (needed 16.000)
Nagyon helyes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Pérez ezt is elintézte.RaúlCF írta:miért akarnák leváltani? perfekt start, Real lemaradva. bevált a Real taktikája innentől god modeban behúzunk mindent nekik meg maradt Barto
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
miért akarnák leváltani? perfekt start, Real lemaradva. bevált a Real taktikája innentől god modeban behúzunk mindent nekik meg maradt Barto
Bartomeu se queda : vote of censure has failed. Only 12.504 signatures (needed 16.000)
Nagyon helyes.
Nagyon helyes.
- RaúlCF
nem uefalona csak ez tényleg egy szokatlan statisztika szerintem. semmi csalás nincs benne egyszerűen érdekes
Jajj nehogy már az legyen a vége, hogy az Uefalona már az ellenfélt is lefizeti
Bármennyire nem szeretem őket, az ilyenek már túlzások, mint a bírózások nagyrésze.
Egy sima Levante-Espanyol meccsen is olyanokat szoktak benézni a bírók, hogy megáll az ember esze, csak az nem érdekli a kutyát sem. Ugyan úgy más meccseken is vannak öngólok. Ha a barca vagy a mi javunkra történik, akkor már uefalona meg Perez megvette az egész spanyol bajnokságot. Engedjétek már el az ilyeneket
Bármennyire nem szeretem őket, az ilyenek már túlzások, mint a bírózások nagyrésze.
Egy sima Levante-Espanyol meccsen is olyanokat szoktak benézni a bírók, hogy megáll az ember esze, csak az nem érdekli a kutyát sem. Ugyan úgy más meccseken is vannak öngólok. Ha a barca vagy a mi javunkra történik, akkor már uefalona meg Perez megvette az egész spanyol bajnokságot. Engedjétek már el az ilyeneket
- RaúlCF
Marca cikk
a Barcelona idei góllővő listáján az öngólok a második helyen vannak
Messi 9
öngólok 3
Denis-Paulinho 2-2
ez azért elég érdekes
a Barcelona idei góllővő listáján az öngólok a második helyen vannak
Messi 9
öngólok 3
Denis-Paulinho 2-2
ez azért elég érdekes
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na jól emlékeztem,a csodálatos rekord ami a legjobb szezonkezdeteké a legendás tata martinoé 8 meccsel xd
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ez a Girona nem is rossz, kifejezetten veszélyesek.
Sajnos két szép gólt is lőttek csak rossz kapuba..
Sajnos két szép gólt is lőttek csak rossz kapuba..
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Nagynak nagy csak éppen hiányzott a fél kezdő...Azért a Juve az nálam nagycsapat, eléggé lesimázták őket is. Ami inkább megnyugtató lehet, hogy azért továbbra is Messitől függenek teljesen, ezt a szintet csak nem tudja tartani egész szezonban.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nehogy 15 pontos hatranyban legyunk, mire jon a tavasz, akkor aztan poroghetunk ahogy akarunk, nem fogjuk ledolgozni... esznel kell lenni azert, oke hogy nem kell topforma, de a meccseket azert nyerni kell..TheBull6 írta:Jajj nem akarom én őket leírni, de majd ha tavasszal muzsikálnak így, főleg komoly csapatok ellen a BL-ben, akkor elhiszem, hogy mekkora fogás volt Valverde meg az új rendszere meg az új emberek. Addig nem fogok hátast dobni attól, hogy megvernek egy Eibart.rashidm írta:Én azért még nem írnám le őket. Felpöröghetnek ők tavaszra mi meg nem. A másik meg az, hogy ők legalább megnyerték azt a 4-5 hetáfe szintű meccset.
- ateeemadrid
Azért a Juve az nálam nagycsapat, eléggé lesimázták őket is. Ami inkább megnyugtató lehet, hogy azért továbbra is Messitől függenek teljesen, ezt a szintet csak nem tudja tartani egész szezonban.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Jajj nem akarom én őket leírni, de majd ha tavasszal muzsikálnak így, főleg komoly csapatok ellen a BL-ben, akkor elhiszem, hogy mekkora fogás volt Valverde meg az új rendszere meg az új emberek. Addig nem fogok hátast dobni attól, hogy megvernek egy Eibart.rashidm írta:Én azért még nem írnám le őket. Felpöröghetnek ők tavaszra mi meg nem. A másik meg az, hogy ők legalább megnyerték azt a 4-5 hetáfe szintű meccset.
-
Én azért még nem írnám le őket. Felpöröghetnek ők tavaszra mi meg nem. A másik meg az, hogy ők legalább megnyerték azt a 4-5 hetáfe szintű meccset.TheBull6 írta:Komoly meccset még nem játszottak, de ők a csúcs most megint.
(Jah, de a Real ellen kettőt, nem is nagyon sikerült megmutatni ezt a remekül muzsikáló új rendszert )
A lényeg hogy 4-5 Getafe meg hasonló szintű meccs után ki kell jelenteni, hogy Paulinho nagy fogás volt meg még Ini is újra a régi az új rendszerben.
Csak nehogy Messi megint végig sétálja a kieséses szakaszt a BL-ben, mert akkor idén se lesz elődöntő.
Komoly meccset még nem játszottak, de ők a csúcs most megint.
(Jah, de a Real ellen kettőt, nem is nagyon sikerült megmutatni ezt a remekül muzsikáló új rendszert )
A lényeg hogy 4-5 Getafe meg hasonló szintű meccs után ki kell jelenteni, hogy Paulinho nagy fogás volt meg még Ini is újra a régi az új rendszerben.
Csak nehogy Messi megint végig sétálja a kieséses szakaszt a BL-ben, mert akkor idén se lesz elődöntő.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Furcsa azt olvasni, hogy nálunk kipukkad a lufi, ti meg majd tavaszra jöttök bele, a tavalyi meg tavaly előtti idényből kiindulva ugye. Egyrészt a Real kerete szűkült, a mienké meg bővült. Másrészt nincs az kőbe vésve, hogy minden év ugyanazon a síkon fog zajlani. Emlékszem Lucho első éve után mi is azt gondoltuk, hogy majd megint tavaszra lesz forma időzítés, meg is kaptuk itt a magunkét (jogosan), hogy nem egy forgatókönyv szerint zajlik a téma.
De Barcelonában valami véletlen folytán sikerült úgy igazolniuk, hogy van padunk. Pár játékos, akik az előző években beton kezdők voltak és nyertek most többször padoznak. Masch, Roberto és Rakitic. Semedo tökéletes igazolás, már most látszik, hogy őt kerestük Alves óta. Paulinho-n én magam is röhögtem, most meg csak lesek, hogy mennyire érti mit kéne csinálnia, ráadásul Messi-vel az első pillanattól kezdve megértik egymást. Úgy látszik nem véletlen válogatott kezdő. Az már csak plussz, hogy gólerős is. Denis-t már most Dulifuli helyett kéne nyomatni, kezd beérni a fiú.
Dembelé decembertől elkezdheti az edzéseket, vele se leszünk gyengébbek elöl.
Iniesta Valverde taktikájában újra jól érzi magát, biztos pont, ahogy Busquets is. Messi szintén, Luis Suarez-nek viszont egyelőre nem feküdt az új rendszer. Nála vagyok egyedül bizonytalan.
Arda és Gomes a kakukktojások vmint a hírek szerint Alcacer is elhúzhat télen, mert nem köll az edzőnek. Rafinha meg lehet újra kés alá fekszik, talán már sosem lesz 100%-os.
A lényeg szerintem, hogy az Alba, Busquets, Iniesta, Messi 4-est tavaszra frissen tartani. Ők határozzák meg legjobban a támadásainkat.
A mondanivalóm röviden annyi, hogy ez már nem a Lucho féle MSN Barca, nem Neymar és Messi egyéni megoldásaira épül és a keret is használhatóbb, sokoldalúbb az új rendszerrel. Ez persze nem azt jelenti, hogy mi vagyunk a királyok, de van pad és Valverde cserél is, ráadásul jól.
Most már csak Bartomeut kell leváltani. Hírek szerint már közel 11 ezer aláírás gyűlt össze, még 5ezer kell.
De Barcelonában valami véletlen folytán sikerült úgy igazolniuk, hogy van padunk. Pár játékos, akik az előző években beton kezdők voltak és nyertek most többször padoznak. Masch, Roberto és Rakitic. Semedo tökéletes igazolás, már most látszik, hogy őt kerestük Alves óta. Paulinho-n én magam is röhögtem, most meg csak lesek, hogy mennyire érti mit kéne csinálnia, ráadásul Messi-vel az első pillanattól kezdve megértik egymást. Úgy látszik nem véletlen válogatott kezdő. Az már csak plussz, hogy gólerős is. Denis-t már most Dulifuli helyett kéne nyomatni, kezd beérni a fiú.
Dembelé decembertől elkezdheti az edzéseket, vele se leszünk gyengébbek elöl.
Iniesta Valverde taktikájában újra jól érzi magát, biztos pont, ahogy Busquets is. Messi szintén, Luis Suarez-nek viszont egyelőre nem feküdt az új rendszer. Nála vagyok egyedül bizonytalan.
Arda és Gomes a kakukktojások vmint a hírek szerint Alcacer is elhúzhat télen, mert nem köll az edzőnek. Rafinha meg lehet újra kés alá fekszik, talán már sosem lesz 100%-os.
A lényeg szerintem, hogy az Alba, Busquets, Iniesta, Messi 4-est tavaszra frissen tartani. Ők határozzák meg legjobban a támadásainkat.
A mondanivalóm röviden annyi, hogy ez már nem a Lucho féle MSN Barca, nem Neymar és Messi egyéni megoldásaira épül és a keret is használhatóbb, sokoldalúbb az új rendszerrel. Ez persze nem azt jelenti, hogy mi vagyunk a királyok, de van pad és Valverde cserél is, ráadásul jól.
Most már csak Bartomeut kell leváltani. Hírek szerint már közel 11 ezer aláírás gyűlt össze, még 5ezer kell.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az nagyobb problema, hogy a helyzeteket nem tudjuk berugni. Ilyen alapon a Betis meccsnek kozel 10-0-nak kellett volna lennie (minden 3. helyzetet golra valtva). Senki nem tudott golt szerezni, ez szimpla dekoncentraltsag. Fejben tegyuk helyre a dolgokat, minden meccsen van legalabb 10 olyan helyzetunk, amit elszorakozunk. Ezeket kell golra valtani, mas problema nincs.Gilberto írta:Szerintem nyugodtnak kéne maradnunk, volt pár botlásunk az elmúlt hetekben, de továbbra is azt gondolom, hogy inkább most legyünk rosszabb formában, tavasszal pedig taroljunk.
99%-ig biztos vagyok benne, hogy a Barca lufi előbb-utóbb ki fog pukkadni, kevés a pad odaát, a keretük gyengébb, a húzóemberek tavaszra szépen elfogynak majd, ezt már nem egyszer eljátszották.
Továbbra is tökéletesen bizom a csapatban, minden széria véget ér egyszer, ilyen a világ. Jobb a Betis ellen megszakadnia, mint a BL elődöntőben pl.
Akik pedig szidják a csapatot és/vagy edzőt ilyen sikerek után pár meccs miatt, azok kicsit elgondolkodhatnának. Legyetek türelmesek, a mi játékosaink is emberek, hibázhatnak. Egyedüli baklövésként továbbra is csak a csatárposzt nem pótlását tartom.