Azért Varanet beírhatnád duplán, hogy tehermentesítve legyen Nacho.Torquemada írta:A gólnál szépen feljöttek a helyén, ő meg a másik térfélen vergődött. Értékelhetetlen meccsel örvendezetett meg minket megint. Van a padon egy Theo. Az is gyönyörű. Jelenleg a legjobb védősorunk Nacho-Nacho-Varane-Nacho.
Marcelo
Re: Marcelo - 12
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Góloknál...Torquemada írta:A gólnál szépen feljöttek a helyén, ő meg a másik térfélen vergődött. Értékelhetetlen meccsel örvendezetett meg minket megint. Van a padon egy Theo. Az is gyönyörű. Jelenleg a legjobb védősorunk Nacho-Nacho-Varane-Nacho.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
A gólnál szépen feljöttek a helyén, ő meg a másik térfélen vergődött. Értékelhetetlen meccsel örvendezetett meg minket megint. Van a padon egy Theo. Az is gyönyörű. Jelenleg a legjobb védősorunk Nacho-Nacho-Varane-Nacho.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyre gyengébb az emberünk...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A csodacseréjét meg a numancia veretes szélsői szopatták agyon, komoly balbekkjeink vannak idén...
- ateeemadrid
Hozott ma egy Theo szintet. Fene sem gondolta volna, hogy visszasírom Coentraot.
Meccsek mennek el rajta... Nagyon unom már, hogy ennyire derogál neki visszafutni balbekk létére. Egy nagy nulla a védőmunkája, elöl még annyi se.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Egyszerűen el lett szúrva az átigazolási szezon nyáron.
Kiöregedtek a játékosaink, akik tavaly mindent megnyertek, ráadásul pl. CR, Marcelo az utolsó VB-re készülnek. Spórolnak az erővel, nem motiváltak.
A cseréinket szétbarmolták Perezék, akik vannak cserének nem szintek..
Nincs mit tenni.
Jön lassan a karácsonyi pulyka. Mindenki a gyerekkel lehet majd. Addig még elszórunk 1-2 pontot, majd reméljük 2018 hoz nekünk egy BL döntőt, esetleg spanyol kupát.
Bajnokságban meg lesz ami lesz, várhatóan nem arany.
Ez egy ilyen év lesz. Haragudni lehet, de csak Perezékre és ZZ-re szerintem. De az sem segít semmin.
Kiöregedtek a játékosaink, akik tavaly mindent megnyertek, ráadásul pl. CR, Marcelo az utolsó VB-re készülnek. Spórolnak az erővel, nem motiváltak.
A cseréinket szétbarmolták Perezék, akik vannak cserének nem szintek..
Nincs mit tenni.
Jön lassan a karácsonyi pulyka. Mindenki a gyerekkel lehet majd. Addig még elszórunk 1-2 pontot, majd reméljük 2018 hoz nekünk egy BL döntőt, esetleg spanyol kupát.
Bajnokságban meg lesz ami lesz, várhatóan nem arany.
Ez egy ilyen év lesz. Haragudni lehet, de csak Perezékre és ZZ-re szerintem. De az sem segít semmin.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
én vagyok RMCF másik profilja
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezt adom amúgy kivételesen...biztos a szomszéd írta.H.E.H.E. írta: ha sok játékos formán kívül van és nem klappol a játék úgy egészében, szezon közben egy szinttel feljebb kell keresni bűnöst...
Felesleges benzemázni, ronaldózni, marcelozni... ők vannak, őket lehet berakni, rossz a szisztéma és a mentális állapot, szenved mindenki. Tavaly is nagyjából ez volt ilyen időben, csak jöttek a villanások, idén meg úgy senkitől nem jön valahogy. De így már sokkal jobban felszínre törnek azok a gondok, amik tavaly is ott lappangtak.
Nem illik.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem értem mit vártok tőle is, ugyanaz a helyzet vele, mint céronaldoval, 10 éve csúcson.
ráadásul most a cseréje sem üti meg a szintet, így azért nehéz.
ha sok játékos formán kívül van és nem klappol a játék úgy egészében, szezon közben egy szinttel feljebb kell keresni bűnöst...
ráadásul most a cseréje sem üti meg a szintet, így azért nehéz.
ha sok játékos formán kívül van és nem klappol a játék úgy egészében, szezon közben egy szinttel feljebb kell keresni bűnöst...
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Szerintem amúgy rohadtul lassítja a játékunkat, amikor minden megkapott labdabol az 1v1et keresi vagy csak színezni akarja. Védő teljesítménye az nulla Correa legalább 3-4 szer ment el az oldalán. Engem idén nagyon felhuz marcelo.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim topic pörög, ide meg be se köszönt senki
Majdnem elment rajta a meccs, mert annyi labdát adott el kulcshelyzetben mint az adidas.
Feljebb volt mint Isco, hátrafelé meg nem nagyon futott, komótosan visszasétált, gondolta megoldják a többiek.
A cselei paradesak, de továbbra is védő.
Majdnem elment rajta a meccs, mert annyi labdát adott el kulcshelyzetben mint az adidas.
Feljebb volt mint Isco, hátrafelé meg nem nagyon futott, komótosan visszasétált, gondolta megoldják a többiek.
A cselei paradesak, de továbbra is védő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Hat 10 eve itt van, evek ota stabil kezdo, es agyonnyerte magat. Nem meglepo , ha kezd kifele menni o is. Nyilvan lesznek meg jo idoszakai, de a csapat nagyresze mar kimenoben van sajnos hiaba akarmekkora klasszisok.
Tény mindenki gyenge volt, de Marcelo szerintem megint magasan kiemelkedett negatívan. Nagyon kíváncsi lennék a futómennyiségére, mert botrányos, hogy mennyire telibsz. a védekezést, pluszba most már hozzá jön a a tucatnyi eladott labda is. Az egész csapaton látszik a jóllakottság, de rajta a legjobban.
K
K
Hétvégén is és most is hatalmas alibi volt amit játszott. Elálldogál ott baloldalon, ha oda passzolják akkor vissza passzolja vagy beadja, azt kb ennyi. Visszafele konkrétan már csak sétál, de míg korábban legalább támadásban plusz volt, most olyan egyszerűen játszik, hogy ha bárkit beraknánk oda, hátrébb nem lennénk vele.
Theo kezdetése nagyon adja magát, mert ez egy nagy kalap sz.r .
Theo kezdetése nagyon adja magát, mert ez egy nagy kalap sz.r .
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Jól láttaqm, hogy nem láttam a hivatalos oldealon idöpontot, hogy mikor játszat újra ugye? Csak annyi van fent hogy 2-es szintü szakadás (akármit is jelentsen) az egyik combfeszítö izomban.
Nem vagyok orvos, de egy szakadás legalább 4-6 hét, nem ?
Nem vagyok orvos, de egy szakadás legalább 4-6 hét, nem ?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.