Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Demichelis Manchester Citybe igazolt az Atl. Madridtól! Akik kb 1 hónapja szerződtették.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mindíg az utolsó 2 nap a legizgalmasabb
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Nem tudom... én nem kedvelem, de örülnék ha minél hosszabb lenne a padunk és lehetne variálni. Hosszú lesz a szezon. A nyilatkozata után azt mondtam, hogy oké, egy esély még neki is jár, harcoljon, de az, hogy tárgyalnak az Arsenalnal, az megint arra enged következtetni, hogy büdös neki a küzdés.sonic írta:En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...
But he is a good boy...
-
Őrült nap lesz sztem ez a holnapi az átigazolási piacon. Tőlük távozhatnak, a MU és az Arsenal erősíteni akarnak. Plusz ott van a két gazdag csapat a City és a Monacók, akiknek a tulaja ha unatkozik még odapörkölt egyet a végén.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Simán eltudom képzelni, hogy Özil lép az Arsenalba. Túl sok a hír, és Wenger is azt mondta mosolyogva a mai meccs után, hogy: "Lehet, hogy lesz önöknek egy kellemes meglepetésünk."
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Számomra piros betűs nap lesz ez a nap... felüdülés. Bye Kaká.közben Galliani szerint már csak az aláírás hiányzik, Kaká visszamegy Milánóba.
Még a végén bajnokesélyes csapat lesz az Arsenal..."A legbiztosabb Arsenalos forrás a BBC-s David Ornstein is megerősítette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Özilért. Hozzátette, hogy Vivianon kívül még más üzleteken is keményen dolgozik az Arsenal." -arsenalfan.hu
-
"A legbiztosabb Arsenalos forrás a BBC-s David Ornstein is megerősítette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Özilért. Hozzátette, hogy Vivianon kívül még más üzleteken is keményen dolgozik az Arsenal." -arsenalfan.hu
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
közben Galliani szerint már csak az aláírás hiányzik, Kaká visszamegy Milánóba.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Úgy gondolom, hogy itt Di María köpött leginkább a levesébe és az a tény, hogy az első 3 forduló alapján jobb benyomást tett Carlo papára az argentin; a klub pedig világos, hogy egy 50 millás összeget nem fog visszadobni; ettől függetlenül az átigazoláshoz Mesut áldása is kell és őszintén szólva én dobok egy hátast, ha a 3 csapat közül az Arsenal (PSG dettó) ajánlatát fogadná el (elég kétségbeesett, avagy "erőltetett", kikényszerített döntés és óriási visszalépés lenne a véleményem szerint --> főleg azok után, hogy pár héttel, hónappal ezelőtt még a Bayernbe is elmehetett volna)!Iscoval kell megküzdenie,nem Bale-lel,nem Modriccsal... nem értem a németet,ennyire puhány?
Remélem nem dobja be a törölközőt,hogy ha mégis,akkor 50 millió körüli összeget várok érte. Szerintem a Manchester United megadná ezt az összeget,tekintve,mennyire szarban vannak KP poszton.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. szeptember 1., vasárnap 22:56-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ezek a kommentek az Arsenal&MU szurkolóktól...komolyan elbizonytalanodom, hogy nem én voltam-e vak végig?Csabi írta:http://www1.skysports.com/football/news ... mesut-ozil
az angolok elcsöppennek öziltől. 50 misit simán ki lehet hozni a mu-ból, de még az arsenalból is.
Én várhattam így annak idején Zizout.
-
Akkor el is lehet kezdeni csalódni, mert egyre többen erősítik meg, hogy a két klub között előrehaladt tárgyalás folyik.
David Ornstein (BBC riporter) twitteren erősítette meg a két fél tárgyalását. A másik projekt amin dolgozik az Arsenal, az Emiliano Viviano leigazolása.
David Ornstein (BBC riporter) twitteren erősítette meg a két fél tárgyalását. A másik projekt amin dolgozik az Arsenal, az Emiliano Viviano leigazolása.
épp angol Arsenal fórumokat olvasok és várják, mint a Messiást.az angolok elcsöppennek öziltől. 50 misit simán ki lehet hozni a mu-ból, de még az arsenalból is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára primrose 2013. szeptember 1., vasárnap 22:54-kor.
But he is a good boy...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Illarra és Xabi felépülése után simán megeshet, hogy Modric és Isco feljebb lép, "Özil posztjára".El Unico írta:Ha Özil lelép,nagyot csalódok benne. Kaká távozik,egy konkurenssel kevesebb,már ha konkurenciát jelentett egy Kaká.
Iscoval kell megküzdenie,nem Bale-lel,nem Modriccsal... nem értem a németet,ennyire puhány?
Remélem nem dobja be a törölközőt,hogy ha mégis,akkor 50 millió körüli összeget várok érte. Szerintem a Manchester United megadná ezt az összeget,tekintve,mennyire szarban vannak KP poszton.
Az MU pedig szarban lesz KP poszton Özil leigazolása után is, teljesen másfajta játékos kellene nekik.
Merci Zizou!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
http://www1.skysports.com/football/news ... mesut-ozil
az angolok elcsöppennek öziltől. 50 misit simán ki lehet hozni a mu-ból, de még az arsenalból is.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha Özil lelép,nagyot csalódok benne. Kaká távozik,egy konkurenssel kevesebb,már ha konkurenciát jelentett egy Kaká.
Iscoval kell megküzdenie,nem Bale-lel,nem Modriccsal... nem értem a németet,ennyire puhány?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
már a Sky Sports is lehozta, miszerint: Az Arsenal előrehaladott tárgyalásokat folytat Özil leigazolásával kapcsolatban!!primrose írta:jah és euróban ez az összeg.primrose írta:A Real Madrid TV is 91 milliót közölt Bale áráról.
Al Jazeera szerint az Arsenal 47 millió eurót ajánlott Özilért és a két klub állítólag meg is állapodott egymással.
Nem hinném, hogy igaz lenne...
Túl sok hír, így Bale után. Nem lennék meglepve, ha holnap hivatalos lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
A SkySports is megerősíti, szal lehet benne valami...primrose írta:jah és euróban ez az összeg.primrose írta:A Real Madrid TV is 91 milliót közölt Bale áráról.
Al Jazeera szerint az Arsenal 47 millió eurót ajánlott Özilért és a két klub állítólag meg is állapodott egymással.
-
jah és euróban ez az összeg.primrose írta:A Real Madrid TV is 91 milliót közölt Bale áráról.
But he is a good boy...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
R24, még írta volt, hogy szept. 1-től online elérhető lesz a RM TV jó minőségben.
Erről tud még valaki valamit?
Erről tud még valaki valamit?