Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Re: Kommentáld a híreket
Suarez, hááát nem tudom. Nagyon balhés az arc az ilyeneket a tavalyi szezon után meg már pláne tudjuk, hogy itt nem szívesen látják. Persze mindenki meg tud változni, de ezt az ő esetében én erősen kétségesnek érzem. Most itt van Bale, legyen az a fő feladat, hogy őt minél hamarabb beépítsék, és ne kúrják szét a támadósor (és ezzel valószínűleg Benzema) szezonját még egy last minute igazolással.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Közben egyre több angol oldal hozza le, hogy Florentino tényleg indít egy last minute ajánlatot Suarezért. Az első hírek 45 millióról szólnak.
"Az AS ezt az értesülést görgeti tovább azzal, hogy a Real túltelített középpályája miatt is inkább elveszítené Özilt. Mégpedig azért, hogy lyukas támadósorát pótolja, nem mással, mint Luís Suárezzel. A német távozásához képest utópiának hangzó váltás lényege pedig az, hogy az Arsenaltól kapott pénzből tennének ajánlatot."
"Az AS ezt az értesülést görgeti tovább azzal, hogy a Real túltelített középpályája miatt is inkább elveszítené Özilt. Mégpedig azért, hogy lyukas támadósorát pótolja, nem mással, mint Luís Suárezzel. A német távozásához képest utópiának hangzó váltás lényege pedig az, hogy az Arsenaltól kapott pénzből tennének ajánlatot."
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Özilt én még nem adnám el.
Idén, most még n
Azért én is nagyon örülök Isco eddigi formájának, de ki tudja, hogy ez meddig lesz tartós?
Ki tudja, hogy Bale mit fog nyújtani?
Alonsonak hasznát lehet -e még venni? Illarra hogy fog játszani..?
Szal itt még rengeteg, rengeteg kérdés van.
Özil le tud hozni egy olyan teljesítményt, ami a bajnokságban mindenképpen elég.
Ezért erre az évre még tuti megtartanám, aztán ha látnánk, hogy Bale is, Isco is megbízható hosszútávon, a Kp is nagyjából rendeződött, akkor mehet Özil, de egyelőre ne vállaljon már a csapat ennyi kockázatot...
Idén, most még n
Azért én is nagyon örülök Isco eddigi formájának, de ki tudja, hogy ez meddig lesz tartós?
Ki tudja, hogy Bale mit fog nyújtani?
Alonsonak hasznát lehet -e még venni? Illarra hogy fog játszani..?
Szal itt még rengeteg, rengeteg kérdés van.
Özil le tud hozni egy olyan teljesítményt, ami a bajnokságban mindenképpen elég.
Ezért erre az évre még tuti megtartanám, aztán ha látnánk, hogy Bale is, Isco is megbízható hosszútávon, a Kp is nagyjából rendeződött, akkor mehet Özil, de egyelőre ne vállaljon már a csapat ennyi kockázatot...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Szerintem meg már a télen (ha Özil tényleg OFF)! Őszintén szólva már csak a középpálya közepe (Khedira és ?Xabi? helyett Gündogan és/ vagy Vidal/Pogba) + a csatársor hibádzik (természetesen nem Karim miatt) illetve szorul erősítésre (Morata ) már ami a jövőt és a következő időszakot illeti és Perez megfejeli a Galaktikusok projektjét csapatépítés szempontjából mindenképp.hát nem tudom. szerintem Benz kap egy évet bizonyításra, ha bebukja jövőre rámegyünk Suárezre
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
Ugyan már. Láttuk őt. Valóban úgy várják, mint a messiást, de elsősorban a gólpasszainak a száma miatt örülnek neki, főleg Fabregas után. Meg verik a mellüket, hogy idén is tudnak egy nagy nevet igazolni. Meg egy kicsit túl is van ez reagálva. Szerintem még Kakát is Istenként fogják várni Milánóban. Nem jelent ez semmit. Itt láttuk a pályán és kezdőszintre nem elég.El Unico írta:Gyerekek,az Arsenal és szurkolóik ünnepelnek,hogy megszerezték/megszerzik Özilt... most már biztos,hogy a legtöbb Madrid drukker alulértékelte Özilt.
But he is a good boy...
Lényegében erről van szó. Meg mindenki máshogy látja.ferni írta:majd rájönnek... mi látjuk folyamatosan Özilt mit nyújt, ők közel sem és úgy máris más képet kapnak.
Van aki megelégszik ezzel a tutyimutyi, néha villan egyet játékkal, annak egészségére. De nekem (és szerintem a többségnek) ez édeskevés, főleg azon a poszton.
majd rájönnek... mi látjuk folyamatosan Özilt mit nyújt, ők közel sem és úgy máris más képet kapnak.El Unico írta:Gyerekek,az Arsenal ünnepel,hogy megszerezték/megszerzik Özilt... most már biztos,hogy a legtöbb Madrid drukker alulértékelte Özilt.
Minden játékossal ez a helyzet, Bale se egy szuperhős, bármennyire is örülök, hogy érkezett, neki is lesznek hibái, amikről nem is tudunk, csak azok akik rendszeresen követték.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ez azért korrektprimrose írta:nem is szeretnének kapni.
hát nem tudom. szerintem Benz kap egy évet bizonyításra, ha bebukja jövőre rámegyünk Suárezre
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Gyerekek,az Arsenal és szurkolóik ünnepelnek,hogy megszerezték/megszerzik Özilt... most már biztos,hogy a legtöbb Madrid drukker alulértékelte Özilt.
-
Tony Barrett (The Times) twitteren jelezte, hogy a Liverpoolnak semmilyen ajánlata nincs a Realtol Suarezért és már nem is várnak tőlük és nem is szeretnének kapni.
But he is a good boy...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Suarez-t nem hinnem... Lefosnam a bokamat olyan meglepett lennek ha holnap berobbanna egy ilyen kozlemeny, de erosen ketlem.
Ok, ha jonne is, mert bitang jo csatar... De hova???
szerk... Azert ha egy-az-egyben lehetne ertekben cserelni ozilre, en bennelennek, mert erosodne a keret. Szerkezetileg jobb lenne az osszetetel, es lenne egy verbeli csatar vegre.
Ok, ha jonne is, mert bitang jo csatar... De hova???
szerk... Azert ha egy-az-egyben lehetne ertekben cserelni ozilre, en bennelennek, mert erosodne a keret. Szerkezetileg jobb lenne az osszetetel, es lenne egy verbeli csatar vegre.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
Tudom. Habár Benzema nagy kedvenc, de Suarez irtó jó és... ááá... Ha jól tudom Wenger nyilatkozta azt nemrég, hogy megpróbálták Suarezt megszerezni, de ő egy másik klubot választott. Lehet lesz ebből még valami. Én nem bánnám, még ha Karimnak nehéz dolga is lenne.R.M.C.F írta:Suarez kiszorítaná benzemát, mert jóval góléhesebb játékos,akit oldalról cr és bale ha megtámogat,akkor nincs irgalom.
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Suarez kiszorítaná benzemát, mert jóval góléhesebb játékos,akit oldalról cr és bale ha megtámogat,akkor nincs irgalom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ha az ő fejében fordult meg először, akkor igen és csatlakozom a véleményedhez! Ugyanakkor a pénteki nyilatkozata nem erre utal, sőt; inkább hasonlít a buli a Robben, Sneijder sztorihoz; meglátjuk, holnap kiderül ...én meg úgy vagyok özilllel hogy ha már csak megfordult a fejében hogy távozik mert vannak vetélytársai akkor nincs miről beszélni.
Na igen, ő ismét más megvilágításba helyezné a dolgokat, ugyanis pontosan ezt várnám egy ilyen lépés után (akár télen is folytatva az offenzívát)!CADENA SER-t, ahol bemondták, hogy a Real Madrid a hátralévő időben megpróbálja megszerezni Suarezt,
RealMadrid
RealMadrid
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Az Arsenalban meg eltudnam kepzelni, mert 1 csatarral jatszanak 4-2-3-1ben, meg csak-csak....bar ha hozza azt a flegma hozza allast lehet nem lesz tul sokaig ott sem. + ott tobb test-test elleni parharc lesz amit a birok engednek nem biztos,h megeri neki. De ez legyen az o gondja, csak mar tunjon el vergre Madridbol.
A MUban nem tudom mit akarnak vele, amikor a 4-4-2-t nyomatjak csak. Hova tennek be? Igy is szar a kp-juk majd kivesznek meg vkit Ozil miatt kozeprol? Aztan ott van nekik egy Rooney visszavontra v Kagava.
A MUban nem tudom mit akarnak vele, amikor a 4-4-2-t nyomatjak csak. Hova tennek be? Igy is szar a kp-juk majd kivesznek meg vkit Ozil miatt kozeprol? Aztan ott van nekik egy Rooney visszavontra v Kagava.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Nem tudom mennyi igaz ebből, de egy külföldi fórumozó (arsenal drukker és egy arsenal fórumon írta) hallgatta a CADENA SER-t, ahol bemondták, hogy a Real Madrid a hátralévő időben megpróbálja megszerezni Suarezt, valamint közlik, hogy Kaká és Özil távozik. Elmondták még, hogy sok ajánlata volt Özilnek (pl PSG, MU, MILAN), de a játékos angliához ragaszkodik.
Közben a BBC közli, hogy 45+5 M-ben megállapodott a két klub.
Továbbá:
Al jazeera sport claiming: Ozil to Arsenal is done deal. £43m, 4 year contract with a salary of £135k before tax.Will be confirmed.
Közben a BBC közli, hogy 45+5 M-ben megállapodott a két klub.
Továbbá:
Al jazeera sport claiming: Ozil to Arsenal is done deal. £43m, 4 year contract with a salary of £135k before tax.Will be confirmed.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára primrose 2013. szeptember 1., vasárnap 23:23-kor.
But he is a good boy...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azt alairom hogy az 50 millios osszeg, az mar azert elgondolkodtato. En kedvelem Ozil, es imadom a stilusat, de rengeteg penz az, es azon a poszton pont nem szenvedunk hianyban. Isco es Modric is tud ott jatszani nem is akarhogy.
Azert vegigolvasva a mostani nevsort a tamadoszekcioban... hat, sok elcsapat orulne ha csak kettot a soraiban tudhatna ebbol a listabol. Eleg veretes.... Talan mar luxus is kicsit. Nem esne rosszul, ha abbol a nevsorbol egyet el lehetne cserelni egy igazi jo Vidal/Toure tipusu kozeppalyasra, mert akkor aztan tenyleg iszonyat lenne a keret.
Azert vegigolvasva a mostani nevsort a tamadoszekcioban... hat, sok elcsapat orulne ha csak kettot a soraiban tudhatna ebbol a listabol. Eleg veretes.... Talan mar luxus is kicsit. Nem esne rosszul, ha abbol a nevsorbol egyet el lehetne cserelni egy igazi jo Vidal/Toure tipusu kozeppalyasra, mert akkor aztan tenyleg iszonyat lenne a keret.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
szerk: már ha persze önként akar távozni.primrose írta:Nem tudom... én nem kedvelem, de örülnék ha minél hosszabb lenne a padunk és lehetne variálni. Hosszú lesz a szezon. A nyilatkozata után azt mondtam, hogy oké, egy esély még neki is jár, harcoljon, de az, hogy tárgyalnak az Arsenalnal, az megint arra enged következtetni, hogy büdös neki a küzdés.sonic írta:En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...
But he is a good boy...
- Galacticos
én meg úgy vagyok özilllel hogy ha már csak megfordult a fejében hogy távozik mert vannak vetélytársai akkor nincs miről beszélni.
és figyeljetek, ha most megtartjuk és durcizik vagy nem lesz olyan jó mert a kezdőket nem tudja kiszorítani jövőre a feléért tudnánk eladni.
és figyeljetek, ha most megtartjuk és durcizik vagy nem lesz olyan jó mert a kezdőket nem tudja kiszorítani jövőre a feléért tudnánk eladni.
- madridronie
+1 Nagyon adom és kíváncsi leszek a végkifejletre. Mondom az nem kérdés, hogy a Real rábólint egy ekkora ajánlatra, főleg Bale után; a talány továbbra is Özil és az esetleges pálfordulása (illetve hogy az saját avagy egy kikényszerített döntés következménye, eredménye lesz-e)!En elhiszem hogy itt sokan utaljak Ozilt, de a MU-ba es az Arsenalba foleg hatalmas erosites lenne. En amugy nem szeretnem ha elmenne...
RealMadrid
RealMadrid